NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελάτε να σας κάνω το τραπέζι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
Επίσης είναι πιθανόν να πάρει ένα γατάκι μου μία κοπέλα από Θεσσαλονίκη οπότε θα της το φέρω σε 2-3 εβδομάδες. Επομένως έχουμε πολλές επιλογές.![]()
Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς
χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χώσε καμιά κροκέτα μέσα να τσιμπήσουν το δόλωμα!Δέκα ευρώ, ναι. Αλλά αρχίζω να βλέπω φως... όλο και πλησιάζουν το ... θηρίο να δουν περί τίνος πρόκειται. Αν το αφήσω κρεμασμένο όλη μέρα, κάπου μπορεί να καταλήξουμε.![]()

Αντε καλορίζικο

Raisa
Περιβόητο μέλος
Στρωσ΄το τραπεζι σου για τρειςςςςς![]()
χαζα χαζα εγω το θελωωωωωω ...μηπως να σου στελναμε τα λεφτα να το παρεις να υπαρχει στην ακρη κ με την 1η ευκαιρια να τα παρουμε..... ???![]()
Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;;

Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω

Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......

μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier
good luck
Νεοφερμένο μέλος
! Θα ξαναπάω το απόγευμα να δω πόσα έχει και θα σας γράψω. Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! ΦιλάκιαP.S. Ραΐσα μπορούμε να κάνουμε μια ειδική συμφωνία. Θα σου πάρω όλο το στοκ και θα μου δώσεις ένα μικρουλίνι

! Εϊναι απλά τέλεια! Δεν έχω δει πιο απίστευτες φατσούλες. Να σου ζήσουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να ρωτήσω.....πόσο μεγάλο τραπέζι έχεις;;;;
Βάλε σερβίτσιο για 4.....θέλω και γωωωωωωω
Κάτι πρέπει να σκεφτούμε......μήπως μια μαζική παραγγελία και μετά με courier
![]()
Λοιπον και εγω στην αρχη το ελεγα για αστειο αλλα να σκεφτουμε μηπως ειναι εφαρμοσιμο.
Να ψαξουμε το τηλεφωνο του carrfour Δραμας, να ρωτησουμε αν υπαρχει στοκ ακομη, και αν μπορουμε να παραγγειλουμε περισσοτερα με courier και αντικαταβολη.
Αν σου τα φερνουν σπιτι μπορω εγω να τα παραλαβω θα τα εχω στην βεραντα και ερχεσται και τα περνετε απο μενα.Αρκει να μην χρειαστει να τα παρω με αυτοκινητο γιατι εχω Smart και αυτο θα χωραει ενα μετα βιας.Το θεμα ειναι να μπορεις να τα παραγγιλεις απο το τηλεφωνο με courier και αντικαταβολη.

Αληθεια πως θα το ζητησουμε απο το τηλεφωνο?

Λοιπον σκεφτειτε το.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ το ίδιο πρόβλημα!Κ λείπει κ ο αδερφός μου (που μένει Αθήνα) αυτή την περίοδο.
Εμένα Αθήνα είναι αλλά τον έχω φορτώσει με τόσα τώρα που λείπω που πολύ φοβάμαι ότι θα μου την πει άμα του πω να πάει

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Στειλε λεει καποιον να τα παρει .... Χαιρω πολυ της λεω!!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι!Βρε παιδιά όποια πάει στης Αθήνας μπορεί να ρωτήσει αν θα το έχουν και τον Σεπτέμβριο ή είναι για λίγες μέρεςΗ αν μπορεί να το βρει κανεις στα Champion Marinopoulos που συνεργάζονται?\

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να ρωτήσουν,αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δεν το είδα στα marinopoulos. Ίσως δεν το πρόσεξα... Θα πάω αύριο το πρωί να ρωτήσω για εδώ στη Ρόδο. Πώς το ζητάνε τώρα αυτό??? Αν έχει, βολεύει να πάρω κ για καμιά άλλη? Είναι ευκαιρία κ για ταξιδάκι!![]()
Βρε εγώ το θέλω Ρόδο είμαι για ρώτα και πες μου γιατί εγώ δεν είμαι κέντρο και πρέπει να κατεβαίνω 55 χιλ

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Θέλω 2!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck
Νεοφερμένο μέλος
. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν ήξερα ότι θα ξαμολιόντουσαν όλες οι γατομανούλες στη γύρα θα το σκεφτόμουνα πολύ να σας γράψω για το σπιτάκι γιατί πολύ ταλαιπωρείστε. Πάω σε λίγο στο carrefour να δω πόσα έχει. Γράψτε μου όσες θέλετε από τα πέριξ και θεσαλονίκη αλλά να ξέρετε ότι θεσσαλονίκη μπορεί να κάνω και 2-3 εβδομάδες να έρθω!
Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες????

Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Eτσι ακριβως ειναι.Είδες τι έκανες....τι φωτιές μας άναψες????
Από Θε/νίκη ξέρω ότι 3 άτομα θέλουμε σίγουρα.....και αν μας τα φέρεις κιόλας θα ήταν ό,τι καλύτερο.....θα περιμένουμε όχι 3 αλλά 13 βδομάδες αν χρειαστεί!!!!![]()
Θα περιμενουμε οσο χρειαστει.
Good luck σκεψου ποσες γατομαμαδες θα περιμενουν τον ερχομο σου στην Θεσ/νικη και τι υποδοχη θα σου κανουν

Ευκαιρια να σε γνωρισουμε απο κοντα

Υ.Γ Επειδη δεν το δειχνει το προφιλ σου ,εισαι αντρας η γυναικα?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool