Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντικαταβολή στην αθήνα στέλνεις;;;; Εγώ πάντως θέλω δύο :)

Στα καρφουρ λεωφ. Αθηνών δεν έχει βρε παιδιά. Προχθές πήγα και έψαξα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντικαταβολή στην αθήνα στέλνεις;;;; Εγώ πάντως θέλω δύο :)

Στα καρφουρ λεωφ. Αθηνών δεν έχει βρε παιδιά. Προχθές πήγα και έψαξα...
Καλή μου πήρα τηλ σήμερα 15 κομμάτια μου είπαν....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ παιδιά,θέλω κι εγώ ένα!Αλλά εδώ που είμαι...Ράνια και Νία,αμα βρείτε πάρτε μου κι εμένα ένα τώρα που θα έρθω Ρόδο ε;

Χαμός στο mycat!!!!:lol:

Καλή μου πήρα τηλ σήμερα 15 κομμάτια μου είπαν....:hmm:

3 υπαλλήλους ρώτησα προχθές εκεί που ήμουν!!!

και έψαξα και μόνη μου...

Έλεος θα ξαναπάω...

Αχ παιδιά,θέλω κι εγώ ένα!Αλλά εδώ που είμαι...Ράνια και Νία,αμα βρείτε πάρτε μου κι εμένα ένα τώρα που θα έρθω Ρόδο ε;

:lol:Εννοείται αν δώσει το οκ η ΝΙ@ θα σου πάρω αλλιώς 26 Σεπτεμβρίου που ανεβαίνω Αθήνα για 2 μέρες θα κάνω μια προσπάθεια μήπως υπάρχει κάτι

:lol:Εννοείται αν δώσει το οκ η ΝΙ@ θα σου πάρω αλλιώς 26 Σεπτεμβρίου που ανεβαίνω Αθήνα για 2 μέρες θα κάνω μια προσπάθεια μήπως υπάρχει κάτι
Ευχαριστώ πολύ,θα περιμένω!:up:

Good luck μπορείς να μας κάνεις μια μεγάλη χάρη –μια κ μας άναψες τις φωτιές- αν σου είναι εύκολο μπορείς να ρωτήσεις στο Καρφουρ το Κουριερ δεν το δέχονται ούτε αν το στείλουμε με τα χρήματα –δλδ να μη γίνει αντικαταβολή η παραγγελία-

Good luck μπορείς να μας κάνεις μια μεγάλη χάρη –μια κ μας άναψες τις φωτιές- αν σου είναι εύκολο μπορείς να ρωτήσεις στο Καρφουρ το Κουριερ δεν το δέχονται ούτε αν το στείλουμε με τα χρήματα –δλδ να μη γίνει αντικαταβολή η παραγγελία-

Πηρα τηλ και ρωτησα καθε τροπο...μου ειπαν οχ
στειλε καποιον η ελα απο δω,....

Πηρα τηλ και ρωτησα καθε τροπο...μου ειπαν οχ
στειλε καποιον η ελα απο δω,....
Ευχαριστώ πολύ NiaR! Πάντως αν είναι να στείλουμε το Κουριερ με χρήματα είναι σα να στέλνουμε κάποιον, δεν καταλαβαίνω γιατι τους πειράζει:hmm:

Ευχαριστώ πολύ NiaR! Πάντως αν είναι να στείλουμε το Κουριερ με χρήματα είναι σα να στέλνουμε κάποιον, δεν καταλαβαίνω γιατι τους πειράζει:hmm:
ελα ντε , για αυτο και γω επεμενα γι ακαθε δυνατο τροπο...
τι να πω, ευγενικη η κοπελα κατα τα αλλα.....αλλα λυση δεν βρηκε

Περιμενω να μας πει ο-η goodluck ποσα εχουν μεινει... και βλεπουμε

Καλημέρα από Ρόδο! Πήγα σε δύο Champion Marinopoulos κ τηλεφώνησα στα άλλα, αλλά δεν έχουν.:( Δεν φέρνουν,λέει, τα είδη που φέρνει το Carrefour.

ελα ντε , για αυτο και γω επεμενα γι ακαθε δυνατο τροπο...
τι να πω, ευγενικη η κοπελα κατα τα αλλα.....αλλα λυση δεν βρηκε

Περιμενω να μας πει ο-η goodluck ποσα εχουν μεινει... και βλεπουμε
Μηπως η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν γνώριζε ότι γίνεται να προπληρωθεί η παραγγελία κ να πάρουν τα χρήματα αμέσως;

Μηπως η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν γνώριζε ότι γίνεται να προπληρωθεί η παραγγελία κ να πάρουν τα χρήματα αμέσως;

τι να πω, δνε ξερω, αν θες δοκιμασε και εσυ!
μακαρι να το πε απο αγνοια :hmm:

Καλημέρα. Μόλις γύρισα και έχει 6. Πήρα τα 3 γιατί δε χωρούσαν άλλα στο αυτοκίνητο (saxo:(). Ρώτησα αν μπορεί να τα πάρει κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο και μου είπαν ότι δε γίνεται ούτε καν να τα στείλουν σε άλλο carrefour! Θα προσπαθήσω να ξαναπάω. Συγνώμη για την ταλαιπωρία βρε παιδιά. Για καλό το έκανα και ξεσήκωσα όλο το forum:/:.

τι να πω, δνε ξερω, αν θες δοκιμασε και εσυ!
μακαρι να το πε απο αγνοια :hmm:
Γίνεται να μου στείλεις το τηλ τους με ΡΜ;

Καλημέρα. Μόλις γύρισα και έχει 6. Πήρα τα 3 γιατί δε χωρούσαν άλλα στο αυτοκίνητο (saxo:(). Ρώτησα αν μπορεί να τα πάρει κάποιος με οποιοδήποτε τρόπο και μου είπαν ότι δε γίνεται ούτε καν να τα στείλουν σε άλλο carrefour! Θα προσπαθήσω να ξαναπάω. Συγνώμη για την ταλαιπωρία βρε παιδιά. Για καλό το έκανα και ξεσήκωσα όλο το forum:/:.
Εμείς νομίζω πως σε ταλαιπωρούμε, να σου ζητήσω κ μια ακόμα χάρη αν τελικά δεν γίνεται με κουριερ μπορώ να σου στείλω χρήματα να μου το πάρεις εσύ κ μετά να στειλω Κουριέρ να το παραλάβει;

Καλημέρα από Ρόδο! Πήγα σε δύο Champion Marinopoulos κ τηλεφώνησα στα άλλα, αλλά δεν έχουν.:( Δεν φέρνουν,λέει, τα είδη που φέρνει το Carrefour.

Την πατήσαμε:).

Στέλλα πέθανα στο γέλιο όταν διάβασα την απάντησή σου. Και τα δικά μου το ίδιο ακριβώς κάνανε. Μετά όμως άρχισα να τους κουνάω τα παιχνιδάκια που έχει κρεμασμένα και τους κίνησα την περιέργεια. Το ζήτημα είναι μέχρι να μπουν την πρώτη φορά. Μετά δε θα θέλουν να ξαναβγούν! Φιλάκια.

Good luck, τα καταφέραμε! Πήγαινε στο θέμα μας, "ο Νίνο και η Μέλη", να δεις τα κατορθώματά μας!;)

Ναι αυτο ειναι ιδιο μου χαρισαν αλλα βρε παιδι μου δεν κλεινει η δικη μου πορτα αν το κρεμασω εκει και αντε να βρεις τρυπανι...τελος παντων θα το βαλω απο βδομαδα αλλα σκεφτομουν να ραψω ενα βελουδακι κρεμ ασπρο η ροζ στη τεντα για να πηγαινει με το δωματιο:P

Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα:D! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα!:) Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα:(! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο:P! Δείτε μας:

Ναι αυτο ειναι ιδιο μου χαρισαν αλλα βρε παιδι μου δεν κλεινει η δικη μου πορτα αν το κρεμασω εκει και αντε να βρεις τρυπανι...τελος παντων θα το βαλω απο βδομαδα αλλα σκεφτομουν να ραψω ενα βελουδακι κρεμ ασπρο η ροζ στη τεντα για να πηγαινει με το δωματιο:P

Να σου πω την αλήθεια ούτε η δική μου πόρτα κλείνει, γι'αυτό δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το αφήσω στην πόρτα του διαδρόμου ή θα το μεταφέρω (μάλλον το δεύτερο θα γίνει...) Είναι λίγο δύσχρηστο να το μεταφέρεις συνεχώς από το ένα δωμάτιο στο άλλο, είναι βαρύ και ογκώδες, γι'αυτό όσες το βρείτε και το πάρετε, καλό είναι να έχετε σκεφτεί που θα το τοποθετήσετε. :hmm:Κατά τα άλλα, αξίζει τον κόπο για τη χαρά των γατιών μας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back