Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΤΕλικά τζάμπο από τζάμπο έχει διαφορές στις τιμές..... Χμ..

Βρε μην αγοράζετε άλλο καλάμι. Αλλάξτε απλώς το σκοινί και το ποντίκι...

Βρε εμένα έφαγε και το πρώτο πρώτο ποντίκι. τώρα μου έχουν μείνει 2 ποντίκια και 2 καλάμια κορδόνια γιόκ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε χμχμ βάλε σκοινί απλώματος... :Ρ

Άσχετο όταν μπαίνει ο Prince στην πολυκατοικία του ορμάει σε ότι μπει στον όροφό του, και αγριεύει γενικά... Μιλάμε υπερασπίζεται το χώρο του... Έκανα το λάθος να βάλω χέρι μέσα να τον χαϊδεψω και έφαγα νυχιά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jumbo 1.5 ευρώ ΝΙ@ του έχω αγοράσει τρία του δικού μου γιατί έχει φάει 3 κορδόνια αντιστοίχως και τις ουρές των ποντικιών για να μην πω ότι το ένα το έφαγε σιγά σιγά όλο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα:lol:
Και ναι κι εμένα το ίδιο..Και έτσι σαν ροπαλάκι το κυνηγάνε αφού σκέφτομαι να πάω να πάρω κι άλλο.Αλλά ο Μάπας μου θα φάει πάλι το κορδόνικαι θα το δώ στα κακάκιαα του και θα πάθω σοκ(κόκκινο, νόμιζα ότι ήταν αίμα):lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν ψάχνουμε για άλλη μία πολυκατοικία όπως είδα (Για Νία και Μουκέλις)..Μακάρι να βρούμε..Θα δείξει..Ανυπομονώ να πάω στο νέο σπίτι και να το κρεμάσω το τέρας αυτό!!!!!Ευχαριστώ Σταυρούλα!!(ξεχασα να στο πω πριν:redface:)..Στρώνομαι για διάβασμα τώρα...!!!!

Λοιπόν ψάχνουμε για άλλη μία πολυκατοικία όπως είδα (Για Νία και Μουκέλις)..Μακάρι να βρούμε..

Το καρφούρ στη Λ. Αθηνών έχει μείνει το δείγμα που είναι βέβαια λερωμένο, αλλά έχει όλα τα εξαρτήματα αν και χύμα.

Εγω παλι σκεφτομαι να το βαλω στον τοιχο κι ας μην ειναι δικο μου το σπιτι!!Σιγα τωρα..για 2 τρυπουλες?Πες πως εβαζα ενα καδρο...
Κοίτα λίγο κι'αυτό!:P
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25415&page=5

Και ο Αιμιλιάκος θα έχει το δικό του σπιτάκι. Αναστασία ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση:up:

Αχ τέλεια νέα...:DΑντε παιδιά αλληλοεξυπηρέτηση στο φόρουμ είμαστε όχι μόνο στις υιοθεσίες αλλά και στα επιπλάκια..:):P

Και ο Αιμιλιάκος θα έχει το δικό του σπιτάκι. Αναστασία ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση:up:

Ουρανία μου χάρηκα πολύ που στο πήρα και θα χαίρεται ο γατούλης σου.:rolleyes: Πήρα τα 3 τελευταία από το carrefour της Αλίμου (για μένα, εσένα κ την Μαρίνα). Χαμός!! Εχει μείνει μόνον το δείγμα και εκεί. Ανυπομονώ να συναντηθούμε να του το βάλεις να μου πεις αντιδράσεις. Από τα δικά μου, μόνον η Νάλα προς το παρόν νομίζω είναι πιο φιλική. Την έβαλα μεσα κ έπαιζε με το δελφινάκι. Ο Τίμυ ταράχτηκε κ έφυγε φουλαριστός, και ο Πέρσης ο χοντρούλης μου κοίταζε σαν ufo και δεν κουνήθηκε από το "ισόγειο". Μετά καέβηκε με τα αυτιά προς τα πίσω.:blink:

Χωρις πλακα θα μπορουσαμε να γραψουμε στα καρφουρ κα να τους λεμε να ειμαστε τοσοι ανθρωποι, αγορασαμε τοσα και τοσα πολυκατοικιακια σε αυτη κι αυτη κι αυτη τη πολη, θελουμε τωρα να μας φερετε το ταδε γατοαξεσουαρ.. σκεφτειτε το:P

Χωρις πλακα θα μπορουσαμε να γραψουμε στα καρφουρ κα να τους λεμε να ειμαστε τοσοι ανθρωποι, αγορασαμε τοσα και τοσα πολυκατοικιακια σε αυτη κι αυτη κι αυτη τη πολη, θελουμε τωρα να μας φερετε το ταδε γατοαξεσουαρ.. σκεφτειτε το:P

Σωστάααα. Εμένα ο υπάλληλος με κοίταγε περίεργα όταν πήγα στην Αλίμου να τα πάρω. Γιατί είχαν προηγηθεί τρία τηλέφωνα μεταξύ μας. Τους πήρα το Σάββατο και μου είπαν πως δεν έχουν κάτι τέτοιο. Τους πήρα σήμερα το πρωί πρωί και τους είπα πως είναι αδύνατον να μην το είχαν ποτέ όπως μου είπαν, αφού στην Λ. Αθηνων υπάρχει. Μου είπαν να ξαναπάρω σε λίγη ώρα και το βρήκαν. Πήγα αμέσως και πήρα τα τρία τελευταία. Εμεινε μόνον το δείγμα. Δεν μπορεί, κάπου θα έχουν σε κάποιο υποκατάστημα κι άλλα. Να κάνουν λοιπόν όπως λες διανομές πλέον με τόση πελατεία που τους δώσαμε. Μου είπαν εκεί: Μα τι έχουν πάθει όλοι με αυτό το αξεσουάρ?? Το ζητάνε επίμονα εδώ κ 3 μέρες. Είναι κάτι καινούργιο, ή της μόδας? χα χα χα:lol::lol::lol:

Σας λεω προκειται για την Γατοαγοραστικη δυναμη;)

Ουρανία μου χάρηκα πολύ που στο πήρα και θα χαίρεται ο γατούλης σου.:rolleyes: Πήρα τα 3 τελευταία από το carrefour της Αλίμου (για μένα, εσένα κ την Μαρίνα). Χαμός!! Εχει μείνει μόνον το δείγμα και εκεί. Ανυπομονώ να συναντηθούμε να του το βάλεις να μου πεις αντιδράσεις. Από τα δικά μου, μόνον η Νάλα προς το παρόν νομίζω είναι πιο φιλική. Την έβαλα μεσα κ έπαιζε με το δελφινάκι. Ο Τίμυ ταράχτηκε κ έφυγε φουλαριστός, και ο Πέρσης ο χοντρούλης μου κοίταζε σαν ufo και δεν κουνήθηκε από το "ισόγειο". Μετά καέβηκε με τα αυτιά προς τα πίσω.:blink:

:lol::lol::lol: θα το συνηθίσουν. Η περιέργειά τους είναι μεγαλύτερη από τον φόβο τους. Και πάλι σε ευχαριστώ

μα 100 ευρώ που το είχαν ήταν εξωφρενικό:/

για την μεταφορά στην ρόδο, σε καράβι δεν μπαίνει? όποως στέλνουν δέματα με τα κτελ ένα πράγμα:hmm:

με την ευκαιρία βρήκα αυτό https://www.bhg.com/crafts/knitting/...rs/;jsessionid=JSXNCSFOPNGHXQFIBRACAOQ?page=1 να πάει σετάκι με τις ταυτότητες, τα καπελάκια, τα σαμαράκια και όλα τα αξεσουάρ :lol:

είναι για σκυλάκι αλλά μπορείς να το κάνεις ποιό κοντό στα μέτρα ακριβώς της γάτας και να ράψεις και ένα λαστιχάκι στο τελείωμα για ασφάλεια:redface:

βρήκα και κάτι ολίγον μακάβριο https://www.paws2heaven.com/ :/:

Είμαι και εγώ ενας ευτυχής κάτοχος του πενταόροφου παιχνιδιού του Carrefour:D Eστειλα αντιπρόσωπο σε αυτό της λεωφόρου Αθηνών το Σ/Κ και το πήρε, ακολουθώντας πιστά τις αυστηρές μου διαταγές απο τη Κεφαλλονιά:lol:

Καλά νομίζω ότι ξεσαλώσαμε εδώ μέσα:lol::cool:

ααα σταματίστε ζηλέβω θέλω και γω:(

θα περιοριστώ λοιπόν σε κάτι που είναι εύκολο, γρήγορο, μαλακό, ζεστό και οικονομικό

ένα υπέροχο κρεβατάκι φτιαγμένο από κάποιο παλιό πουλόβερ, το "σχέδιο" φαίνετε τόσο απλό που ακόμα και ένα παιδάκι θα μπορούσε να το φτιάξει, πραγματικά πολύ έξυπνη ιδέα:up:

https://www.wikihow.com/Make-a-Cat-Bed-from-an-Old-Sweater

Κορίτσια μην ξεχνάτε και αυτό των αμπελοκήπων στην Αλεξάνδρας:up:

Δεν εχει εκει εχθες πηρα ολα τα καταστηματα της αττικης ... εγινα και επισημως ρεζιλι και πολυκατοικια δεν βρηκα :P:lol:

Στη λεωφόρο δημοκρατίας στο Ίλιον πάντως δεν το έχουν πια. Τόσες φορές τους ρώτησα. Στην καβάλας πάντως που ήμουν χτές με κοίταγε η πωλήτρια καλά καλά. Μεγάλη έκπτωση κάνανε λέει....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back