katerina10
Περιβόητο μέλος
Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω![]()
Παιδιά μας πήραν χαμπάρι!!!!!!!Τρεχάτε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα πάει στην αγαπητή Κάρμεν μας..Στη Νία δηλαδή!!!Αναστασία θα ψαξω να βρω κι α\άλλες γατοπολυκατοικίες θα πάω και στο δικό μου εδώ κοντά γιατί πραγματικά στα επιπλα κήπου δεν είχα δει κάτι αλλλά δεν περιμενα να τα έχουν εκεί!!!!!ειλικρινά πρέπει να μετρήσουμε πόσες πολυκατοικίες μας λείπουν. Κατερίνα την εξτρά περισευούμενή σου έχεις αποφασίσει που θα τη στείλεις;
Νοτα τι να σε κάνω είχα πάρει και γώ δύο και βλέποντας τι έγινε δω μέσα ήλπιζα ότι ο φίλος μου δεν θα ήθελε τη δική του γατοπολυκατοικία για τον δικό του γάτο, αλλά μόλις είδε την δική μας και τον πρίνς να διεκδικεί τους ορόφους του μου την βούτηξε και έφυγε.....
Στα καρφούρ στο ρέντη πάντως δεν έχουμε πάει. ή αν κάποιος πήγε μου διεύφυγε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ρίξε μια ματιά αν θες. ΑΛλά θυμήσου να κοιτάξεις και στα είδη κήπου δίπλα σε ενυδρεία και σκυλόσπιτα.
Τα καρφούρ της δράμας εξακολουθούν να έχουν;
Τέσπα..Είμαστε σε αναζήτηση γατοπολυκατοικίων..Εγώ θέλω μία για τη Μαίρη(mesperos),μία για την Νότα και δεν ξέρω η Λούνα μου είχε στείλει αλλά δεν ξέρω αν την βρηκε..Η μήτσι νομίαζω καλύφθηκε ε????
Εσύ πόσες έχεις να πάρεις????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Να σας πω, επειδή θα πάω Πήλιο το ΣΚ, έχει carrefur στο Βόλο; Να πάω κι εκεί, βρε αδερφέ, να μας μάθουν και εκτός Αθηνών, μπας και καλύψουμε καμιά ακόμα ζήτηση...Δώρα, για πες εσύ που είσαι Βολιώτισσα
Άκυρο, δεν έχει στο Βόλο, μόνο Μαρινόπουλους έχει

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ αυτό που κατάλαβα καλή μου Σταυρούλα είναι ότι όποιος πάει στα καρεφουρ και βρει γατοπολυκατοικίες να τις πάρει όλες γιατί όλο και κάποιος ενδιαφέρεται!!!!!!Κάντε μια λίστα να δούμε πόσες πρέπει να ψάξουμε να βρούμε :ΡΡΡΡΡΡ

prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
StellaK δε σε πρόλαβα,δεν έχουμε carrefour στο Βόλο,μόνο Μαρινόπουλο.Λάρισα όμως θα έχει νομιζω.
Μπα, δεν φτάνω ως εκεί...

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω![]()
Παιδιά μας πήραν χαμπάρι!!!!!!!Τρεχάτε!!!!![]()
Ρώτησα εγώ σήμερα στη Λ. Αθηνών τηλεφωνικώς ( γιατί ψάχνω ούτως ή άλλως για τέτοια τσάντα καιρό) και μου είπαν ότι από το Σάββατο έχουν εντολή να βγάλουν σε προσφορά και όχι από σήμερα.
Μην πάτε άδικα...μάλλον λόγω αλλαγής εποχής με τα σχολικά δεν πρόλαβαν όλα τα καρφούρ να έχουν το ίδιο τάιμινγκ.
prince
Διάσημο μέλος
Ποίος είναι για παρέα και καφέ μετά;
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν την πηρα την τσαντα γιατι δεν ειναι πρακτικη για μενα, ανετα πηδαει και φευγει , αφου ειναι ανοιχτη μπροστα

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση?Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω![]()
Η γάτα που δεν έχει όρεξη να τη "χώσεις" σε κάτι τέτοιο (η δικιά μου σίγουρα!) δε θα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να βγει από την τρύπα? Ή δεν χωράει ούτως ή άλλως να βγει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ άντε να πιάσεις το γατί μετά που του'χεις θίξει την αξιοπρέπεια προσπαθώντας να το πάρεις παραμάσχαλα!δεν την πηρα την τσαντα γιατι δεν ειναι πρακτικη για μενα, ανετα πηδαει και φευγει , αφου ειναι ανοιχτη μπροστα![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστειεύεσαι? Μόνο να χωρέσει το κεφάλι της και μετά τίποτε δεν είναι!!!!
Ακου τσάντα για γάτα! εμένα για σκύλο μου φαίνεται!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
το δικο μας Καρφουρ την εβγαλε παντως σημερα 10 ? σε 2 χρωματα...
Πάντως η τσάντα που είδα εγώ όταν πήγα για την πολυκατοικία ( και μάλιστα ήθελα να την πάρω, αλλά με αποτρέψαν τα 49 ευρώ που είχε), είναι ακριβώς αυτή της φωτογραφίας και εκεί που είναι οι τρύπες έχει φερμουάρ και δυχτάκι που το βάζεις, οπότε δεν θα βγαίνει.
Μόνο να στο σκίσει μπορεί, οπότε μετά θα είναι άχρηστη η τσάντα.

Είχε και με 27 ευρώ μια άλλη πλαστική στρογγυλεμένη επάνω σε ροζ και λαχανί χρώμα, αλλά ψεύτικη και θα κοπούν αμέσως τα χερούλια από το βάρος σίγουρα....
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτές, τα ποντίκια κ οι κατσαρίδεςη γατα παντα χωραει.....
. Πάλι καλά δηλ που η δικιά μου, μου βγήκε εξολοθρευτής!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Ο Prince μου έχει περάσει για αμμολεκάνη το πατάκι πίσω από τον οδηγό.... ακόμα κι αν έχει πάει στην άμμο του τη στιγμή που θα περάσω τις γραμμές του τραίνου 2 στενά από το σπίτι μου κάνει το ψιλό του, ξύνει το πατάκι και μετά βολεύεται στο παταράκι του αυτοκινήτου.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν λέμε κάλυμα να μήν λερώνονται τα πίσω καθίσματα εννοούμε μόνο από τρίχες; ή ΄τιποτε πιο αδιάβροχο;
Δεν είμαι τελείως σίγουρη, γιατί το πήρε το μάτι μου, αλλά νομίζω ότι είχε υφή κάτι σαν το νεοπράν. Ούτε ύφασμα, ούτε το νάυλον.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ανοιξα μωρε να το δω καλυτερα... αν παει καποιος για την τσαντα μεταφορας, ας δει κ αυτο να μας πει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool