Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω
pego_usb.jpg

Παιδιά μας πήραν χαμπάρι!!!!!!!Τρεχάτε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάντε μια λίστα να δούμε πόσες πρέπει να ψάξουμε να βρούμε :ΡΡΡΡΡΡ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειλικρινά πρέπει να μετρήσουμε πόσες πολυκατοικίες μας λείπουν. Κατερίνα την εξτρά περισευούμενή σου έχεις αποφασίσει που θα τη στείλεις;

Νοτα τι να σε κάνω είχα πάρει και γώ δύο και βλέποντας τι έγινε δω μέσα ήλπιζα ότι ο φίλος μου δεν θα ήθελε τη δική του γατοπολυκατοικία για τον δικό του γάτο, αλλά μόλις είδε την δική μας και τον πρίνς να διεκδικεί τους ορόφους του μου την βούτηξε και έφυγε.....

Στα καρφούρ στο ρέντη πάντως δεν έχουμε πάει. ή αν κάποιος πήγε μου διεύφυγε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ρίξε μια ματιά αν θες. ΑΛλά θυμήσου να κοιτάξεις και στα είδη κήπου δίπλα σε ενυδρεία και σκυλόσπιτα.

Τα καρφούρ της δράμας εξακολουθούν να έχουν;
Θα πάει στην αγαπητή Κάρμεν μας..Στη Νία δηλαδή!!!Αναστασία θα ψαξω να βρω κι α\άλλες γατοπολυκατοικίες θα πάω και στο δικό μου εδώ κοντά γιατί πραγματικά στα επιπλα κήπου δεν είχα δει κάτι αλλλά δεν περιμενα να τα έχουν εκεί!!!!!:/:Τέσπα..Είμαστε σε αναζήτηση γατοπολυκατοικίων..Εγώ θέλω μία για τη Μαίρη(mesperos),μία για την Νότα και δεν ξέρω η Λούνα μου είχε στείλει αλλά δεν ξέρω αν την βρηκε..Η μήτσι νομίαζω καλύφθηκε ε????:hmm::hmm:Εσύ πόσες έχεις να πάρεις????

Να σας πω, επειδή θα πάω Πήλιο το ΣΚ, έχει carrefur στο Βόλο; Να πάω κι εκεί, βρε αδερφέ, να μας μάθουν και εκτός Αθηνών, μπας και καλύψουμε καμιά ακόμα ζήτηση...:hmm: Δώρα, για πες εσύ που είσαι Βολιώτισσα

Άκυρο, δεν έχει στο Βόλο, μόνο Μαρινόπουλους έχει:(

Κάντε μια λίστα να δούμε πόσες πρέπει να ψάξουμε να βρούμε :ΡΡΡΡΡΡ
Εγώ αυτό που κατάλαβα καλή μου Σταυρούλα είναι ότι όποιος πάει στα καρεφουρ και βρει γατοπολυκατοικίες να τις πάρει όλες γιατί όλο και κάποιος ενδιαφέρεται!!!!!!:blink::D:lol::lol::lol:

Καλέ είναι βαριές δεν μεταφέροντια. Ασε που το καρότσι χωράει 4.

StellaK δε σε πρόλαβα,δεν έχουμε carrefour στο Βόλο,μόνο Μαρινόπουλο.Λάρισα όμως θα έχει νομιζω.

StellaK δε σε πρόλαβα,δεν έχουμε carrefour στο Βόλο,μόνο Μαρινόπουλο.Λάρισα όμως θα έχει νομιζω.

Μπα, δεν φτάνω ως εκεί...:P

Παντως σημερα το Καρφουρ εβγαλε και τσαντα μεταφορας στα 10 ? αλλα ειναι ανοιχτη απο πανω σαν αυτη εδω
pego_usb.jpg

Παιδιά μας πήραν χαμπάρι!!!!!!!Τρεχάτε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ρώτησα εγώ σήμερα στη Λ. Αθηνών τηλεφωνικώς ( γιατί ψάχνω ούτως ή άλλως για τέτοια τσάντα καιρό) και μου είπαν ότι από το Σάββατο έχουν εντολή να βγάλουν σε προσφορά και όχι από σήμερα.
Μην πάτε άδικα...μάλλον λόγω αλλαγής εποχής με τα σχολικά δεν πρόλαβαν όλα τα καρφούρ να έχουν το ίδιο τάιμινγκ.

και μένα με ενδιαφέρει. το σαββάτο λοιπόν ξαμολιόμαστε στα καρφούρ στη λεωφ αθηνών;

Ποίος είναι για παρέα και καφέ μετά;

το δικο μας Καρφουρ την εβγαλε παντως σημερα 10 ? σε 2 χρωματα... και εβγαλε γι αοσους εχουν σκυλακι με 9? το καλυμα για τα πισω καθισματα του αυτοκινητου, να μην λερωνονται
δεν την πηρα την τσαντα γιατι δεν ειναι πρακτικη για μενα, ανετα πηδαει και φευγει , αφου ειναι ανοιχτη μπροστα :(

pego_usb.jpg
Να κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση?:redface: Η γάτα που δεν έχει όρεξη να τη "χώσεις" σε κάτι τέτοιο (η δικιά μου σίγουρα!) δε θα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να βγει από την τρύπα? Ή δεν χωράει ούτως ή άλλως να βγει?

η γατα παντα χωραει.....

δεν την πηρα την τσαντα γιατι δεν ειναι πρακτικη για μενα, ανετα πηδαει και φευγει , αφου ειναι ανοιχτη μπροστα :(
Κ άντε να πιάσεις το γατί μετά που του'χεις θίξει την αξιοπρέπεια προσπαθώντας να το πάρεις παραμάσχαλα!:lol::lol:

Xωράει και μετα μουσικής!!!!
Αστειεύεσαι? Μόνο να χωρέσει το κεφάλι της και μετά τίποτε δεν είναι!!!!
Ακου τσάντα για γάτα! εμένα για σκύλο μου φαίνεται!

το δικο μας Καρφουρ την εβγαλε παντως σημερα 10 ? σε 2 χρωματα...

Πάντως η τσάντα που είδα εγώ όταν πήγα για την πολυκατοικία ( και μάλιστα ήθελα να την πάρω, αλλά με αποτρέψαν τα 49 ευρώ που είχε), είναι ακριβώς αυτή της φωτογραφίας και εκεί που είναι οι τρύπες έχει φερμουάρ και δυχτάκι που το βάζεις, οπότε δεν θα βγαίνει.
Μόνο να στο σκίσει μπορεί, οπότε μετά θα είναι άχρηστη η τσάντα. :hmm:

Είχε και με 27 ευρώ μια άλλη πλαστική στρογγυλεμένη επάνω σε ροζ και λαχανί χρώμα, αλλά ψεύτικη και θα κοπούν αμέσως τα χερούλια από το βάρος σίγουρα....

η γατα παντα χωραει.....
Αυτές, τα ποντίκια κ οι κατσαρίδες:sick:. Πάλι καλά δηλ που η δικιά μου, μου βγήκε εξολοθρευτής!

όταν λέμε κάλυμα να μήν λερώνονται τα πίσω καθίσματα εννοούμε μόνο από τρίχες; ή ΄τιποτε πιο αδιάβροχο;

Ο Prince μου έχει περάσει για αμμολεκάνη το πατάκι πίσω από τον οδηγό.... ακόμα κι αν έχει πάει στην άμμο του τη στιγμή που θα περάσω τις γραμμές του τραίνου 2 στενά από το σπίτι μου κάνει το ψιλό του, ξύνει το πατάκι και μετά βολεύεται στο παταράκι του αυτοκινήτου.

όταν λέμε κάλυμα να μήν λερώνονται τα πίσω καθίσματα εννοούμε μόνο από τρίχες; ή ΄τιποτε πιο αδιάβροχο;

Δεν είμαι τελείως σίγουρη, γιατί το πήρε το μάτι μου, αλλά νομίζω ότι είχε υφή κάτι σαν το νεοπράν. Ούτε ύφασμα, ούτε το νάυλον.

prince ηταν σε συσκευασια αλλα δεν το εκοψα για υφασμα, για αδιαβροχο /πλαστικο το ειδα...
δεν ανοιξα μωρε να το δω καλυτερα... αν παει καποιος για την τσαντα μεταφορας, ας δει κ αυτο να μας πει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back