Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δείτε λίγο το φιλμ που έχει τώρα στο STAR!

:blink::blink::blink: 'Εχει και αξεσουάρ για γάτες; :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelina Jolie... βλέπω εχει... ΘΕΑ βέβαια.. δεν το συζητάω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια που έχει ζαχαριά:hmm:στην Αθήνα?

Ελα Ράνια..:)
https://www.zaharias.gr/toys/index.html

θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο???

για το πως θα πας μετα εκει
www.driveme.gr

Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι.

https://www.klouvotechniki.gr/index.htm

Ελα Ράνια..:)
https://www.zaharias.gr/toys/index.html

θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο???

για το πως θα πας μετα εκει
www.driveme.gr

Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως:D

Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι.

https://www.klouvotechniki.gr/index.htm

μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι....

γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική...

αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ.

μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι....

γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική...

αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ.

Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω

παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo
και έχει ξετρελαθεί να παίζει...

πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία...

παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo
και έχει ξετρελαθεί να παίζει...

πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία...

Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς!:up::up::up: Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε;:lol::lol::lol:

Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί.

Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί.

Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω.
Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια!:lol::D:up:

Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια.:lol:
Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!:blink:Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος?:blink::lol::lol:

Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια.:lol:

Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα).

Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς!:up::up::up: Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε;:lol::lol::lol:

τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα...

και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. :lol:

πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ

κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... :/:

και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. :lol:

πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ
παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... :/:

ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste:P

Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back