zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η zoo έγραψε: #1.201 29-09-08 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δείτε λίγο το φιλμ που έχει τώρα στο STAR! Click για ανάπτυξη... 'Εχει και αξεσουάρ για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η julia έγραψε: #1.202 29-09-08 22:22 Angelina Jolie... βλέπω εχει... ΘΕΑ βέβαια.. δεν το συζητάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.203 29-09-08 23:56 Κορίτσια που έχει ζαχαριάστην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η julia έγραψε: #1.204 30-09-08 00:07 Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zoo έγραψε: #1.205 30-09-08 00:23 Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Δείτε λίγο το φιλμ που έχει τώρα στο STAR! Click για ανάπτυξη... 'Εχει και αξεσουάρ για γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:22 Η julia έγραψε: #1.202 29-09-08 22:22 Angelina Jolie... βλέπω εχει... ΘΕΑ βέβαια.. δεν το συζητάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.203 29-09-08 23:56 Κορίτσια που έχει ζαχαριάστην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η julia έγραψε: #1.204 30-09-08 00:07 Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zoo έγραψε: #1.205 30-09-08 00:23 Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Angelina Jolie... βλέπω εχει... ΘΕΑ βέβαια.. δεν το συζητάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.203 29-09-08 23:56 Κορίτσια που έχει ζαχαριάστην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η julia έγραψε: #1.204 30-09-08 00:07 Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zoo έγραψε: #1.205 30-09-08 00:23 Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια που έχει ζαχαριάστην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η julia έγραψε: #1.204 30-09-08 00:07 Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zoo έγραψε: #1.205 30-09-08 00:23 Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:23 Η zoo έγραψε: #1.205 30-09-08 00:23 Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.206 30-09-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ελα Ράνια.. https://www.zaharias.gr/toys/index.html θέλω να την πέσω..για νάνι.. θέλεις τίποτα άλλο??? για το πως θα πας μετα εκει www.driveme.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Julietta με κάλυψες πλήρως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:25 Η prince έγραψε: #1.207 30-09-08 07:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Ενδιαφέρον, αλλά είναι στο Μενίδι. https://www.klouvotechniki.gr/index.htm Click για ανάπτυξη... μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:19 Η zoo έγραψε: #1.208 30-09-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: μακάρι να ήταν στο μενιδι... στο καματερό είναι.... γμτ δεν εέχει ούτε τιμές ούτε φωτογραφίες. ούτε λεει αν κα΄νει λιανική... αν τύχεικαι περνάω θα σταματίσω να το δώ. Click για ανάπτυξη... Πήρα εγώ τηλέφωνο σήμερα και δίνουν μόνο χονδρική σε μαγαζιά. Ρώτησα για την περιοχή μου, σε ποιό δίνει. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:42 Η prince έγραψε: #1.209 30-09-08 16:42 καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά αν πάς από κει όλοι πουλάνε... ξέρω τι σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:36 Ο nikosxeng: #1.210 30-09-08 21:36 παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Η Orangelo έγραψε: #1.211 30-09-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxeng: παιδιά πήρα 3 ποντικάκια σε χρώματα απο το Jumbo και έχει ξετρελαθεί να παίζει... πήρα και αυτό που κρεμάμαι στην πόρτα, αλλά αδιαφορία... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η zoo έγραψε: #1.212 30-09-08 21:49 Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Orangelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:54 Η Orangelo έγραψε: #1.213 30-09-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Τα είχα δει κι εγώ,στο διαφημιστικό φυλλάδιο,αλλά δεν πρόλαβα να πάω να τα πάρω. Αχ,άβυσσος η ψυχή της γάτας...μάλλον,τζάμπα αγοράζουμε κι ξαναγοράζουμε (αν και εντάξει,αυτά από το Τζάμπο και το Lidl είναι φθηνά σε σύγκριση με πράγματα από πετ σοπ) τα γατιά,πάντως,προτιμούν πράγματα που έχουμε στο σπίτι και είναι σχεδόν μηδαμινής αξίας π.χ. κορδελίτσες,καπάκια,χαρτάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Μυρτω4038: #1.214 30-09-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Εγώ πήρα από το λιντλ τα 3 κουρδιστά ποντίκια, αλλά λίγο τα πιάνει και ύστερα αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Ασε που μολις σταματουσαν να περπατανε τα επιανε απο το αυτι και τα εξαφανιζε.Τωρα ψαχνω τα δυο απο τα τρια και δεν βρισκω που τα'χει καταχωνιασει!Λετε να τα περασε για αληθηνα ποντικια ο μικρος μου μπουνταλακος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:16 Η zoo έγραψε: #1.215 30-09-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω τα πηρα Ζοο.Η Μυρτουλα ουτε που να τα φτυσει, ενω ο μικρος μπουνταλακος Αρουλης εντυπωσιαστηκε και τα κυνηγουσε συνεχεια. Click για ανάπτυξη... Εμένα τα έπαιξε λίγο όταν τα κούρδιζα και του τα έβαζα πάνω στην κοιλίτσα του και γαργαλιόταν...( ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 02:12 Ο nikosxeng: #1.216 01-10-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orangelo: Κι εγώ τα ίδια έχω ακριβώς! Τα ποντίκια μεγάλο σουξέ, αυτό για την πόρτα μπααα...που και που το χτυπάνε μόνο.Αλλά είναι πολύ ωραίο σαν διακοσμητικό,ε; Click για ανάπτυξη... τελικά και εγώ σαν διακοσμητικό το κράτησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:34 Η myrtos έγραψε: #1.217 01-10-08 10:34 και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.218 01-10-08 10:40 κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγώ έγραψα στο thread "παιχνίδια για γάτες" ότι δεν λένε και πολλά τα ποντικάκια του Lidl.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-10-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ Click για ανάπτυξη... παιδιά οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με τα "greenies for cats" που κάνουν καλό στα δόντια, αλλά πλέον δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...μόνο στην Αμερική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η myrtos έγραψε: #1.220 01-10-08 10:57 ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ωχ σε λαθος ποστ απαντησα παω για copy paste Σευχαριστώ Γιουλη.Το εψαχνα και δεν το εβρισκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.