ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.281 20-10-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από nickis: και αυτο...τελειο σετ?? https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=110299060927 Click για ανάπτυξη... το θέλω... Φανταστικό...αλλά δεν πληρώνω ποτέ με κάρτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.282 20-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... Αν τυχόν δεν βρεις Ελένη, στείλε μου Pm να στο πάρω και να βρεθούμε να στο δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Κείρα έγραψε: #1.283 20-10-08 10:54 γατόσπιτο Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatospito.JPG 237,5 KB · Εμφανίσεις: 80 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:03 Η aretha έγραψε: #1.284 20-10-08 11:03 Τέλειο φαίνεται!!! Μπράβο Άρτεμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 20-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: και αυτο...τελειο σετ?? https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=110299060927 Click για ανάπτυξη... το θέλω... Φανταστικό...αλλά δεν πληρώνω ποτέ με κάρτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.282 20-10-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... Αν τυχόν δεν βρεις Ελένη, στείλε μου Pm να στο πάρω και να βρεθούμε να στο δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Κείρα έγραψε: #1.283 20-10-08 10:54 γατόσπιτο Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatospito.JPG 237,5 KB · Εμφανίσεις: 80 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:03 Η aretha έγραψε: #1.284 20-10-08 11:03 Τέλειο φαίνεται!!! Μπράβο Άρτεμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 20-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... Αν τυχόν δεν βρεις Ελένη, στείλε μου Pm να στο πάρω και να βρεθούμε να στο δώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 10:54 Η Κείρα έγραψε: #1.283 20-10-08 10:54 γατόσπιτο Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα gatospito.JPG 237,5 KB · Εμφανίσεις: 80 aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:03 Η aretha έγραψε: #1.284 20-10-08 11:03 Τέλειο φαίνεται!!! Μπράβο Άρτεμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 20-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γατόσπιτο Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:03 Η aretha έγραψε: #1.284 20-10-08 11:03 Τέλειο φαίνεται!!! Μπράβο Άρτεμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 20-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειο φαίνεται!!! Μπράβο Άρτεμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 20-10-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!! Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:07 Η Κείρα έγραψε: #1.286 20-10-08 11:07 Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.287 20-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Ευχαριστούμε Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια Click για ανάπτυξη... χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:16 Η vi2ka έγραψε: #1.288 20-10-08 13:16 Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 13:21 Η Κείρα έγραψε: #1.289 20-10-08 13:21 Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 16:22 Η Ελένη Άνση: #1.290 20-10-08 16:22 Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 21:28 Η ELENIP έγραψε: #1.291 20-10-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό... Click για ανάπτυξη... ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 22-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: ωω Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα Click για ανάπτυξη... Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Η staman2 έγραψε: #1.293 22-10-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!! Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:56 Η Μυρτω4038: #1.294 22-10-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Γιούπι!!! Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο Κειρα!Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δειτε αυτο...μονο 40ευρω... https://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=130262579087 Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis. Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι? Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια μου.Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω η εστω καποιες απ'αυτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.295 22-10-08 13:58 Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φράχτης κήπου για γάτες μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.296 22-10-08 14:02 Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!! Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η Μυρτω4038: #1.297 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? ναι και το Link https://www.purrfectfence.com/ Click για ανάπτυξη... Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους. Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.298 22-10-08 14:13 τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:05 Η ELENIP έγραψε: #1.299 22-10-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... Πες μου τι έκανες τελικα! Click για ανάπτυξη... Δεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 19:07 Η ELENIP έγραψε: #1.300 22-10-08 19:07 Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.