Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό...:up:
Αν τυχόν δεν βρεις Ελένη, στείλε μου Pm να στο πάρω και να βρεθούμε να στο δώσω... :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γατόσπιτο

Γιούπι!!!:up: Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. :up:Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• gatospito.JPG
    gatospito.JPG
    237,5 KB · Εμφανίσεις: 73
Τέλειο φαίνεται!!!:up:
Μπράβο Άρτεμη!

Γιούπι!!!:up: Έχουμε επιτέλους το δικό μας γατόσπιτο. :up:Μας το έφτιαξε η μαμά μας με ένα χαμηλό τραπεζάκι από τα σκουπίδια που τύλιξε με μια παλιά μοκέτα. Είναι ζεστούλι και μαλακό, οτι πρέπει για παιχνίδια, κρυφτούλι και νυχιές.:)
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Τυχερά τα γατάκια σου με τέτοια χρυσοχέρα γατομαμά!! :up:

Ευχαριστούμε:D Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια:rolleyes:

Ευχαριστούμε:D Θα σας πω σε λίγες μέρες αν αντέχει κιόλας, γιατί χθες το έφτιαξα. Ετσι που κανουν σαν λυσασμενα με βλεπω το αλλο σαββατοκυριακο να ξαναψαχνω στα σκουπιδια:rolleyes:
:lol::lol::lol:χαλάλι τους! Πολύ έξυπνο πάντως... :)

Αχ πως φαίνονται οι νοικοκυρές και πως οι τεμπέλες..εγώ πήρα μια μακρόστενη κούτα,έκανα δυο τρύπες μπρος πίσω,κρέμασα κάτι ποντικάκια στις εισόδους και..μάλλον δε της άρεσε η στυλιστική μου άποψη και είπε να κάνει την κούτα ριγέ(νυχιές) με μικρές πινελιές από βούλες(δόντια) και όταν τελείωσε το αριστούργημα της άρχισε να το τρώει..:(:lol:

Κι εγώ έτσι ακριβώς άρχισα μέχρι που γέμισε όλο το σπιτι κομματάκια χαρτόνι που βρίσκαμε μέχρι και στο κρεβάτι μας. Στην πραγματικοτητα μου πηρε λιγότερη ώρα να φτιαξω το νέο μας γατοσπιτι απο το να βάζω ηλεκτρική καθε τρεις και λιγο:D

Πολύ ωραίο σπιτάκι, μακάρι, όπως λες και εσύ Κείρα, να κρατήσει, γιατί έχεις και τρία, ζωή νάχουνε, ζωηρά, ζωηρά. Θα φτιάξω και εγώ της Μπασσέτ σπίτι εξωτερικής χρήσεως, γιατί τρελλαίνεται για μπαλκονάδα και στην Ελλάδα γατόσπιτα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχουν. Τώρα ξεμπέρδεψα με το κτηματολόγιο και θα το βάλω μπροστά :up:

Εγώ το έχω πάρει καιρό απ'το pet city.. είναι για να καταλάβεις σαν ένα τεράστιο σου πλά! Πολύ πρακτιτκό...:up:
ωω

Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα

ωω

Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα
Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... :hmm:
Πες μου τι έκανες τελικα! :)

Τι τέλειο γατοσπιτο είναι αυτο!!! Συγχαρητήρια στη μαμά!!
Θελουμε φωτο απο τα παιχνίδια τους και νέα σας άν άντεξε χε χε χε:lol:

Καταπληκτικο Κειρα!:up:Τυχερα τα γατονια σου που εχουν τοσο χρυσοχερα γατομαμα!;):D:D

Εγω που δεν ειμαι τοσο "μαστορισσα" μαλλον θα προτιμουσα την λυση της nickis.;):lol::lol: Φοβερο το γατοσπιτο, απο τι υλικο ειναι?
Αλλο ενα προιον που προστεθηκε στην λιστα με τις αγορες, που θα ηθελα να κανω για τα γατονια
μου.:lol:Να δω ποτε θα τις πραγματοποιησω :hmm:η εστω καποιες απ'αυτες.:)

Φράχτης κήπου για γάτες

2post.jpg

μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? :hmm:
ναι και το Link
https://www.purrfectfence.com/

Να ο φράχτης και οι γατούλες που βόσκουν στο λιβάδι!!
Τέλεια η βουκολική σκηνή ε? :lol:

new%20testimonials%20rahn.jpg

2post.jpg

μήπως γνωρίζετε αν οι εταιρίες περίφραξης αναλαμβάνουν μια τέτοια κατασκευή? :hmm:
ναι και το Link
https://www.purrfectfence.com/

Λογικα θα το αναλαμβανουν. Δεν μοιαζει δυσκολο για καποιον που ασχολειται με περιφραξεις.Αυτο το πλεγμα με τα τετραγωνακια πρεπει να υπαρχει στην αγορα, νομιζω οτι το ειδα σε καποιες περιφραξεις.Τωρα πως θα το στερεωσουν, σιγουρα θα ξερουν, αυτη ειναι η δουλεια τους.
Τωρα το ποσο θα στοιχιζει ,δεν εχω ιδεα.:D

τη βρήκα τη σκηνή που φανταζόμουνα με το φράχτη!! :)

x_05_1.jpg

Ωχ... σώθηκες τώρα... και χθες να το έπαιρνα εγώ.. πάλι δεν θα θυμόμουν τιμή... :hmm:
Πες μου τι έκανες τελικα! :)

Δεν βρηκα τελικα:(.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι:)

Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back