Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μια χαρά ωραίο είναι!!!!:):):) κι έχω δει τόσες φορές τραπεζάκια στα σκουπίδια....μου έδωσες ιδέα τώρα! Να σε ρωτήσω κάτι,τις πατουσίτσες πώς τις έκανες πάνω; Με σφραγίδα σε τέτοιο σχήμα; Ή τις ζωγράφισες;

Δεν τις έφτιαξα εγώ τις πατουσίτσες. Απλως καρφωσα πανω στο τραπεζακι ενα μικρό ονυχοδρόμιο που αγοράζω απο το ΙΚΕΑ τρία-τρία. Οι πατουσίτσες ειναι ζωγραφισμενες πανω του:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ ωραία η σκηνούλα της Purina! τρελά παιχνίδια τα παιδιά!!θα βάλω και φωτό!:)
Iδού!! Μιλάμε για τρελά παιχνίδια!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG1668.JPG
    CIMG1668.JPG
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • CIMG1672.JPG
    CIMG1672.JPG
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 24
καλησπέρα, σήμερα πήγα στο κατάστημα στη Δελφών και δεν είχαν ιδέα αν και το είχε το φυλάδιο, τηλ. στο κατάστημα στη Παπαναστασίου και είπαν οτι το εχουν, :) αύριο θα πάει μια φίλη μου να μου το πάρει.:)

η καλύτερη του Μορφέα είναι όταν το τουμπάρει!!:lol:

Συνημμένα

• CIMG1685.JPG
    CIMG1685.JPG
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG1687.JPG
    CIMG1687.JPG
    41,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • CIMG1688.JPG
    CIMG1688.JPG
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 19
Iδού!! Μιλάμε για τρελά παιχνίδια!!:up:
Γιούλη, πού την βρήκες αυτή την υπέροχη σκηνούλα παιχνίδι? :hmm::D

Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεε:P Super Market Γαλαξίας, δωράκι με αγορά 2 συσκευασιών από τις τροφές Purina Adult και Purina Junior. Φιλάκια!:)

στα super maket γαλαξίας με την τροφή Purina Οne... τη δίνουν δώρο...είναι προσφορά του γαλαξία σε συνεργασία με τη Purina...me 2 συσκευασίες δωρο...έχετε πάνω γαλαξία??

Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεε:P Super Market Γαλαξίας, δωράκι με αγορά 2 συσκευασιών από τις τροφές Purina Adult και Purina

καλέ της πήραν τα μυαλά οι φωτογραφίες μου... γι'αυτό...:P:lol:

Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεε:P

καλέ ντε ...μη φωνάζεις....:cry::P

στα super maket γαλαξίας με την τροφή Purina Οne... τη δίνουν δώρο...είναι προσφορά του γαλαξία σε συνεργασία με τη Purina...me 2 συσκευασίες δωρο...έχετε πάνω γαλαξία??

Α, τέλεια...θα πάω να δω....έχουμε γαλαξία....ή μάλλον είχαμε...τώρα έγιναν Αρβανιτίδης γαλαξίας....είναι άραγε το ίδιο?:hmm:

καλέ της πήραν τα μυαλά οι φωτογραφίες μου... γι'αυτό...:P:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Νικολετα μου αν δεν βρεις παρε με ενα τηλ εχει Γαλαξια διπλα στο σπιτι μου, εγω την πηρα χθες και ειχε ακομα... ;)

Γατομάνες όλου του φόρουμ σπεύσατε. Εκτός από το Carefour να εξαντλήσουμε τα είδη και από τον Γαλαξία:lol:

Να μαστε και μεις μέσα στη σκηνούλα μας!! (σε φάση που δε φέρνουμε τούμπες μαζί της!!) :D

showimage.php

showimage.php

Κοριτσια αποφασισατε τελικα σε ποια θα στειλω τα πιατακια;

Κοριτσια αποφασισατε τελικα σε ποια θα στειλω τα πιατακια;

Αν υπαρχει η δυνατοτητα και εχεις και στοκ, θα ηθελα να μου στειλεις και εμενα .Υσχυουν ολα οσα εγραψα στο π.μ.
Ευχαριστω Δωρακι :kiss::D:D

Νικη μου πρωτη πρωτη σε εβαλα στη λιστα...Αυτα τα σχεδια που εχω γραψει θες;Η μοναδικη απο Θεσσαλονικη εισαι;

η καλύτερη του Μορφέα είναι όταν το τουμπάρει!!:lol:
Ευχαριστουμε Γιουλη για την σκηνουλα μας.....ειναι τελεια. Φυσικα ο Αλφι την τουμπαρε,την ξεσκισε - λιγακι μονο:redface:- και γενικα το εχει βαλει σκοπο το μπαλακι που κρεμιεται να το κανει δικο του!:lol::lol: Η Πισου μια κυρια...ξαπλωνει πανω στο στρωματακι που εχει...:up::up:

Νικη μου πρωτη πρωτη σε εβαλα στη λιστα...Αυτα τα σχεδια που εχω γραψει θες;Η μοναδικη απο Θεσσαλονικη εισαι;

Ναι αυτα θελω, δεν αλλαξε τιποτα.Δεν ξερω αν ειμαι μονη απο Θεσ/νικη.
Δεν ακουσα απο καμια αλλη κοπελα απο μας εδω, σου 'στειλε καμια π.μ?
Κανε ενα κοστολογιο με τα μεταφορικα μαζι και στειλε μου με π.μ τον τραπ.λογαρ.Τωρα επειδη πληρωθηκες, δεν χρειαζεται να τα προκαταβαλεις εσυ.;):lol::lol:

Δωρακι,που τα εχεις γραψει??Γιατι θελω κι εγω να δω:redface:

Πισω,πισω...Δεν εισαι στη λιστα μανδαμ,αλλα νομιζω οτι πηρα δυο παραπανω,ειδες τα σχεδια;

Χθες που πηγα στο Quiko βρηκα ενα ονυχοδρομιο-κυμα που ειχα βαλει στο ματι απο καιρο.Δεν ηταν πολυ ακριβο(12.9 Ευρω) και το βρηκα βολικο για ξυσιμο νυχιων.:hmm:Εχει ακριβως την σταση που παιρνει η Μυρτουλα(γιατι αυτη ειναι το προβλημα)οταν, ξυνει το πρωι τα νυχακια της στο χαλι.Προς το παρων το μυρισε και ξαπλωσε διπλα του στο κερβατακι της.Και για να μην με πειτε (οπως ολοι οι γνωστοι και φιλοι)τελειως τρελαμενη γατομαμα:blink:;) που οτι βλεπει το παιρνει για τις γατες της, δειτε στην τελευταια φωτο πως εχει καταντησει την πολυθρονα του γραφειου μου(απο δερματινη) η αγαπητη μου Μυρτουλα.Και η φωτογραφια παντα "ωραιοποιει" την πραγματικοτητα που ειναι πιστεψτε με, ειναι πολυ χειροτερη.:mad:
Ευτυχως ο Αρουλης μου χρησιμοποιει και τα δυο(παλια) ονυχοδρομια.
Κατι ειναι και αυτο.:)

Συνημμένα

• 4326 ονυχοδρομιο κυμα.jpg
    4326 ονυχοδρομιο κυμα.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 26-10-08 002 Α.jpg
    26-10-08 002 Α.jpg
    165,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 26-10-08 003 Α.jpg
    26-10-08 003 Α.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 39
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back