Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μια χαρά ωραίο είναι!!!!κι έχω δει τόσες φορές τραπεζάκια στα σκουπίδια....μου έδωσες ιδέα τώρα! Να σε ρωτήσω κάτι,τις πατουσίτσες πώς τις έκανες πάνω; Με σφραγίδα σε τέτοιο σχήμα; Ή τις ζωγράφισες;
Δεν τις έφτιαξα εγώ τις πατουσίτσες. Απλως καρφωσα πανω στο τραπεζακι ενα μικρό ονυχοδρόμιο που αγοράζω απο το ΙΚΕΑ τρία-τρία. Οι πατουσίτσες ειναι ζωγραφισμενες πανω του
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Iδού!! Μιλάμε για τρελά παιχνίδια!!πολύ ωραία η σκηνούλα της Purina! τρελά παιχνίδια τα παιδιά!!θα βάλω και φωτό!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
αύριο θα πάει μια φίλη μου να μου το πάρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιούλη, πού την βρήκες αυτή την υπέροχη σκηνούλα παιχνίδι?Iδού!! Μιλάμε για τρελά παιχνίδια!!![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Γιούλη, πού την βρήκες αυτή την υπέροχη σκηνούλα παιχνίδι?![]()
Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεε
Super Market Γαλαξίας, δωράκι με αγορά 2 συσκευασιών από τις τροφές Purina Adult και Purina Junior. Φιλάκια!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στα super maket γαλαξίας με την τροφή Purina Οne... τη δίνουν δώρο...είναι προσφορά του γαλαξία σε συνεργασία με τη Purina...me 2 συσκευασίες δωρο...έχετε πάνω γαλαξία??Γιούλη, πού την βρήκες αυτή την υπέροχη σκηνούλα παιχνίδι?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεεSuper Market Γαλαξίας, δωράκι με αγορά 2 συσκευασιών από τις τροφές Purina Adult και Purina
καλέ της πήραν τα μυαλά οι φωτογραφίες μου... γι'αυτό...![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κοπελιά, δεν μας παρακολουθείτεεεεε![]()
καλέ ντε ...μη φωνάζεις....:cry:

στα super maket γαλαξίας με την τροφή Purina Οne... τη δίνουν δώρο...είναι προσφορά του γαλαξία σε συνεργασία με τη Purina...me 2 συσκευασίες δωρο...έχετε πάνω γαλαξία??
Α, τέλεια...θα πάω να δω....έχουμε γαλαξία....ή μάλλον είχαμε...τώρα έγιναν Αρβανιτίδης γαλαξίας....είναι άραγε το ίδιο?

καλέ της πήραν τα μυαλά οι φωτογραφίες μου... γι'αυτό...![]()

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κοριτσια αποφασισατε τελικα σε ποια θα στειλω τα πιατακια;
Αν υπαρχει η δυνατοτητα και εχεις και στοκ, θα ηθελα να μου στειλεις και εμενα .Υσχυουν ολα οσα εγραψα στο π.μ.
Ευχαριστω Δωρακι :kiss:

moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστουμε Γιουλη για την σκηνουλα μας.....ειναι τελεια. Φυσικα ο Αλφι την τουμπαρε,την ξεσκισε - λιγακι μονοη καλύτερη του Μορφέα είναι όταν το τουμπάρει!!![]()
- και γενικα το εχει βαλει σκοπο το μπαλακι που κρεμιεται να το κανει δικο του!
Η Πισου μια κυρια...ξαπλωνει πανω στο στρωματακι που εχει...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νικη μου πρωτη πρωτη σε εβαλα στη λιστα...Αυτα τα σχεδια που εχω γραψει θες;Η μοναδικη απο Θεσσαλονικη εισαι;
Ναι αυτα θελω, δεν αλλαξε τιποτα.Δεν ξερω αν ειμαι μονη απο Θεσ/νικη.
Δεν ακουσα απο καμια αλλη κοπελα απο μας εδω, σου 'στειλε καμια π.μ?
Κανε ενα κοστολογιο με τα μεταφορικα μαζι και στειλε μου με π.μ τον τραπ.λογαρ.Τωρα επειδη πληρωθηκες, δεν χρειαζεται να τα προκαταβαλεις εσυ.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Νικη μου πρωτη πρωτη σε εβαλα στη λιστα...Αυτα τα σχεδια που εχω γραψει θες;Η μοναδικη απο Θεσσαλονικη εισαι;
Δωρακι,που τα εχεις γραψει??Γιατι θελω κι εγω να δω

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχει ακριβως την σταση που παιρνει η Μυρτουλα(γιατι αυτη ειναι το προβλημα)οταν, ξυνει το πρωι τα νυχακια της στο χαλι.Προς το παρων το μυρισε και ξαπλωσε διπλα του στο κερβατακι της.Και για να μην με πειτε (οπως ολοι οι γνωστοι και φιλοι)τελειως τρελαμενη γατομαμα
που οτι βλεπει το παιρνει για τις γατες της, δειτε στην τελευταια φωτο πως εχει καταντησει την πολυθρονα του γραφειου μου(απο δερματινη) η αγαπητη μου Μυρτουλα.Και η φωτογραφια παντα "ωραιοποιει" την πραγματικοτητα που ειναι πιστεψτε με, ειναι πολυ χειροτερη.
Ευτυχως ο Αρουλης μου χρησιμοποιει και τα δυο(παλια) ονυχοδρομια.
Κατι ειναι και αυτο.

Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool