Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ωραια είναι...αν είναι όμως από κυματοειδές χαρτόνι μήπως είναι εύκολο και να το μασουλήσουν??![]()
Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε.

Ρού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επομένως θα τους κάνουμε διπλό καλό!Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε.
Ρού

Αντε μετά να δούμε ποιος θα μαζεύει τα διαλυμένα κομματάκια...
Η Hoover φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά!Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε.
Ρού

https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά!
https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42
Τι φθηνά καλέεεεεε

.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας...Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν κάνουμε και τίποτε άλλο....ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας...![]()

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά!
Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία.![]()

kyka
Δραστήριο μέλος
Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία.![]()

Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι..

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω.
Ειναι αυτο:
https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg
Κι αυτο το wanted:
https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html
Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω!Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα.![]()
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω!
Σπίτι μου, σπίτι μου

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω!
Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω!
Ευχαριστώ
. Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμε
όπως βολεύειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ;
Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο
. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool