Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Κείρα έγραψε: #1.381 27-10-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια είναι...αν είναι όμως από κυματοειδές χαρτόνι μήπως είναι εύκολο και να το μασουλήσουν?? Click για ανάπτυξη... Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.382 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... επομένως θα τους κάνουμε διπλό καλό! Αντε μετά να δούμε ποιος θα μαζεύει τα διαλυμένα κομματάκια... Η Hoover φυσικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.383 27-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.384 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.385 27-10-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια είναι...αν είναι όμως από κυματοειδές χαρτόνι μήπως είναι εύκολο και να το μασουλήσουν?? Click για ανάπτυξη... Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.382 27-10-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... επομένως θα τους κάνουμε διπλό καλό! Αντε μετά να δούμε ποιος θα μαζεύει τα διαλυμένα κομματάκια... Η Hoover φυσικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.383 27-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.384 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.385 27-10-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... επομένως θα τους κάνουμε διπλό καλό! Αντε μετά να δούμε ποιος θα μαζεύει τα διαλυμένα κομματάκια... Η Hoover φυσικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.383 27-10-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.384 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.385 27-10-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Μμμμ. Κι εμενα μου φαινεται νοστιμοτατο αυτο το ρωμαικό ανακλυντρο. Θα το εκανα μια μπουκια με τα δοντακια μου, αμε. Ρού Click για ανάπτυξη... Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:33 Η Raisa έγραψε: #1.384 27-10-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.385 27-10-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.385 27-10-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι φθηνά καλέεεεεε.....τόσα κάνει να πάρω ένα για μένα ....μεγάλο όχι μια σταλιά Click για ανάπτυξη... ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #1.386 27-10-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελά καλέ να ξηλωθούμε... για τα παιδιά μας... Click για ανάπτυξη... δεν κάνουμε και τίποτε άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η Κείρα έγραψε: #1.387 27-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κείρα μου γλυκιά μου... αν θες Ρωμαικό ανάκλιντρο ρίξε μια ματιά εδώ...είναι και φτηνά! https://www.luxurydogs.de/xoshop/index.php?cName=luxurycats-luxusschlafplaetze-c-33_42 Click για ανάπτυξη... Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 13:59 Η Raisa έγραψε: #1.388 27-10-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η kyka έγραψε: #1.389 27-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Την εχουν δεί ήδη βασιλιάδες. Με ενα τετοιο για το καθενα νομιζουν θα μας βγαλουν να ζουμε στην αυλη, γιατί πολύ χώρο τους πιανουμε τώρα τελευταία. Click για ανάπτυξη... Θα μας βγάλουν και μια λεκάνη για να μη λερώνουμε και το γρασίδι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η Κείρα έγραψε: #1.390 27-10-08 17:13 Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που λέμε να μπει και τέταρτος βασιλιάς στο σπίτι μας θα παρουμε τέσσερα ανακλυντρα, μια εξαοροφη γατοπολυκατοικία, πιατάκια απ'ολα τα σχεδια απ'αυτά που πολύ συζητιόνται, τεσσερις γατοσκηνές για μια πιο camping ατμοσφαιρα και οσο για ονυχοδρόμιο δεν χρειαζεται. Τώρα που εμεις θα μενουμε στον κήπο με την λεκανουλα για να μην λερώνουμε το γρασίδι, όλοι οι καναπεδες, πορτες, ντουλάπες και λοιπα επιπλα θα γίνουν ριγέ. Α, και τα γατιά θα βάλουν ποστ στο mycat "Ανθρωπο-αξεσουαρ κατασκευές" για να μην τους φύγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.391 27-10-08 17:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα παρηγγειλα,απο τη γιατρο μου τα πηρα,και ειναι τρια συγκεκριμενα σχεδια,κατσε να στα βρω. Ειναι αυτο: https://www.pet-bliss.com/acatalog/TrixieCatBowlWithMotifSmallImage.jpg Κι αυτο το wanted: https://www.pet-bliss.com/acatalog/info_1995.html Click για ανάπτυξη... Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:50 Η moukelis έγραψε: #1.392 27-10-08 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δώρα ένα wanted θα το ήθελα για τον μικρό μου αν δεν δημιουργώ πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η Κείρα έγραψε: #1.393 27-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Σπίτι μου, σπίτι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η ELENIP έγραψε: #1.394 27-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ναι!! Ναι!! Θελω τα γατοπιατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η moukelis έγραψε: #1.395 27-10-08 20:59 Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολα καλε αχορταγη;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:14 Η ELENIP έγραψε: #1.396 27-10-08 21:14 Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν πηγαινε σε μενα, Ναι, ολα ολα!! Ενθουσιαστικα και παλιμπεδιζω! Αυτα παθαινει κανεις οταν ζει με γατια και βλεπει γατοσχεδια!!!:-) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 21:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.397 27-10-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελένη τα θελεις τελικα τα δυο πιατακια;Ρανια μου θα κοιταξω ποσα ειναι και αν οντως περισσευει θα στο στειλω,αλλιως θα σου παρω οταν ξαναπαω.Συνεννοηθειτε καλε οι Αθηναιες,που να τα στειλω! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ . Αν βρεις πες μου να συννενοηθώ με τα κορίτσια ή αν θες και βρεις μου το δίνεις όταν βρεθούμεόπως βολεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #1.398 27-10-08 22:12 Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:20 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.399 27-10-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιζει να περασω απο την κτηνιατρο να της αφησω τη γατοφορο για τη Φιλοζωϊκη,αλλα της τα πηρα ολα τωρα που πηγα και δεν ξερω ποτε θα φερει ξανα...Αν δεν εχει γιατι τα παραγγελνει απο Γερμανια,θα σου φερω ενα οταν κατεβω Αθηνα,οκ; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Δώρα και πάλι χωρις να μπεις σε κόπο. Απλά έφαγα φλας. Κάτι μου κάνει το wanted για τον Αιμίλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #1.400 27-10-08 22:39 Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε νιωθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.