Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δώρα τελικά βρέθηκε κοπέλα να τα στείλεις τα μπωλάκια; αν όχι να τα στείλεις όλα σε μενα αλλά θα σου δώσω νεμέα να πάνε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρεθηκε πετ σοπ στην Αθηνα που τα εχει,και περιμενω να μου πειτε τι θα κανουμε!Και απο οτι ειπε η Ντορα εχει κι αλλα σχεδια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προς το παρόν εγώ λέω να παραλλάβω αυτά που σου παράγγειλα...

πείτε μου αν είναι... νεμέα με κούριερ θα μας κάνουν καλύτερη τιμή γιατί εκεί που θα παραλάβω διατηρούν κωδικό σε acs και σε γενική ταχύδρομική. και τα φέρνω εγώ αθήνα ούτως ή άλλως πηγαινόφέρνω συνέχεια πράγματα στην κόρινθο θα τα φέρω πίσω..

Δωρακι για μενα καλυτερα ειναι απο Αθηνα, αλλα το θεμα ειναι οτι εχεις παρει ενα σωρο μπωλακια και δεν θα ξερεις τι να τα κανεις!!
Εκτος αν ο πριγκιποΣειριος θελει να τρωει καθε μερα σε διαφορετικο μπωλακι:P:P:P

Α δεν πειραζει εχω πολλες γατομαμαδες που θελω να δωσω δωρακια,οποτε μην σε αγχωνει!Συνεννοηθειτε κοριτσια μεταξυ σας κι εγω περιμενω να εκτελεσω εντολες!:P

Ο,τι θελετε:).Δεν εχω προβλημα εγω.Κανονιστε εσεις!Εγω μεσα ειμαι σε ολα:):):):)

αν σου περισέψουν μπωλάκια στείλε μου παραπάνω... χαμένα δεν θα πάνε... είχα σκοπό να βάζω μόνο νερό μέσα αλλά θα βάλω και τροφή αν στείλεις παραπάνω από 4....

6 μου ειχες πει νομιζω Σταυρουλα,και για τον γατουλη του φιλου σου...

μμμ ναι εχεις δίκιο.. γιατι μετά μας έδειξες και άλλο σχέδιο (4ο) και ήθελα και από κεινο....

χμ κάνε τα οκτώ αν περισσεύουν... να τα έχω τα σχέδια διπλά.... μη μου σπάσει κανένα... αλλιώς μένω στα 6.. απλά αποφασίστε τι και που παραλαμβάνουμε..

Τοτε τα δικα μου στειλτα στην Σταυρουλα.Δεν πειραζει! Εσυ το ξερεις το πετ-σοπ στην Αθηνα που τα πουλαει? Αν ναι,πες μου ή εδω η με π.μ:)

Εγώ Δωράκι δεν μιλάω γιατί ένα wanted είχα πει και μου είχες πει αν το βρεις στην κτηνίατρο δεν είναι σίγουρο. Αν μου πεις ότι το βρήκες ότι σε βολεύει κανένα πρόβλημα.

\
Τέλεια!! Φοβερές κατασκευες. κι εγώ την άλλη εβδομάδα περιμένω τον αλουμινά να μου τοποθετήσει μια ειδική κατασκευή στο μπαλκόνι μου για να μην κινδυνεύουν τα γατιά ειδικά η Νάλα (γιατί αυτή μου κάνει κόλπα ακροβατικά στην κουπαστή των καγκέλων). Την σκέφτηκα μαζί του μετά από πολύ ψάξιμο.

Aγαπητή, θέλουμε φωτογραφίες, για να παίρνουμε ιδέες. Ή θα κρατήσεις το σχέδιο σαν πατέντα; :P:rolleyes:

Δείτε λίγο τι βρήκα....τέλειο γατόδεντρο για την γάτα μας αλλά και διακόσμηση για το σπίτι μας!!!!:up::up::up:

ficus02_11.jpg

ficus04xx_11.jpg

fic03a_11.jpg

και πολλά άλλα εδώ :up::up:

και κάτι διαφορετικό:blink::blink::up::up::up:

jungle2w_11.jpg

ext7_11.jpg

fun_outdoor_11.jpg

11_icecar_11.jpg

Αυτό είναι για την Ραίσα:D:lol::up::up:

kb05.jpg

Μ`αρεσουν ολαααααααααα:up:

Καλημέρα! :)
Φοβερό το Ολλανδικό site Νικολέτα ε? Το διαφημίζουν και οι φίλες Γερμανίδες εκτροφείς...αλλά οι τιμές είναι για... Βασιλιάδες!! :lol:

Γερμανίδα μοδιστρούλα φτιάχνει ωραία πραγματάκια!!
Από αυτήν μας δίνουν τα κουβερτάκια - δώρο που συνοδεύουν τα γατάκια τους:up:
Ωραίες ιδέες για εκτροφείς και για εκθέτες! ;)

https://www.bkh-vom-fuchsgrund.de/index2.htm

Ωραια πραγματακια Γιουλη!

Καλημέρα! :)
Φοβερό το Ολλανδικό site Νικολέτα ε? Το διαφημίζουν και οι φίλες Γερμανίδες εκτροφείς...αλλά οι τιμές είναι για... Βασιλιάδες!! :lol:

Γερμανίδα μοδιστρούλα φτιάχνει ωραία πραγματάκια!!
Από αυτήν μας δίνουν τα κουβερτάκια - δώρο που συνοδεύουν τα γατάκια τους:up:
Ωραίες ιδέες για εκτροφείς και για εκθέτες! ;)

https://www.bkh-vom-fuchsgrund.de/index2.htm

Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά????:up::up::up:
Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ?:hmm::hmm::hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back