katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Α εγω το χω κολλημα απο την δασκαλα μου στο δημοτικο που δεν μας αφηνε να γυρισουμε τις σελιδες για να μην φευγει γρηγορα ο χρονος. (ακου τωρα κολλημα 25 χρονια μετα)Και σιγά μην περίμενα να μπει το 2009 για να δω ΟΛΕΣ τις ζωγραφιές!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Αχ καλά δεν σου είπα για την σκούπα.Την ανεβάσαμε με την κολλητή μου μια μικρή διλιτρη είναι και
την αφήσαμε στην είσοδο στο κουτί της και την σακούλα..
Νοικοκυρές παιδι μου νοικοκυρές!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Σκούπα, ποιά σκούπα;

indrilgon
Δραστήριο μέλος
https://www.petco.com/product/5840/Sticky-Paws.aspx
Δες εδω...ειναι αυτοκολλητες ταινιες που τα βαζεις στις γωνιες των επιπλων...δεν εχω δει στην Ελλαδα. Αλλα οποιαδηποτε διαφανης ταινια νομιζω οτι κανει....
Αντα είναι καλό αυτό το online shop? Το έχεις ξανά δοκιμάσει? Έχω αρχίσει να παίρνω τα γάτο αξεσουάρ μου για να μην μου έρθουν μαζεμένα τα έξοδα όταν έρθει το γατάκι, και ειδα οτι έχουν σε αρκετά καλή τιμή αυτόματο κουτί άμμου...

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Καλέ, Κείρα, έχει και κειμενάκια ,όχι μόνο ζωγραφιές
Σκούπα, ποιά σκούπα;![]()
Μην μου λετε γιατι θα το διαβασω τελικα, δεν θα αντεξω
Οσο για την σκούπα ήταν να χαρίσω την ηλεκτρική μου στην Κατερινα10 αλλα εκείνη λέει οτι απεκτησε καινουργια δώρο. Αλλα εγώ πιστευω οτι εβαψε τα μαλλια της λαχανί και ντρεποταν να με γνωρίσει έτσι.

Απ'ευκαιρία αν την χρειαζεται κανενας ας μου πει (την σκουπα οχι την Κατερινα)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
"VIBRATING PET MASSAGER
Ενα γάντι με δόνηση, για να κάνετε μασάζ στα αγαπημένα κατοικίδιά σας.
Και τα αγαπημένα κατοικίδια σας έχουν ανάγκη από ένα ευεργετικό μασάζ, που μπορείτε να τους το προσφέρετε με το γάντι για μασάζ Vibrating Pet Massager.
Το Vibrating Pet Massager χαρίζει ένα θεραπευτικό μασάζ στον σκύλο ή τη γάτα σας, ενώ, παράλληλα, περιποιείται το τρίχωμά τους, τονώνοντας τα φυσικά έλαια του δέρματος και δίνοντας μια υγιή και έντονη λάμψη.
Επίσης, η συσκευή, χάρη στις απαλές δονήσεις, καταπραΰνει τους πόνους και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη νέου τριχώματος, αφαιρώντας το μπερδεμένο τρίχωμα.
Λειτουργεί με μπαταρίες.
Τα κατοικίδιά σας θα το απολαύσουν "
Βρηκα αυτη τη καταπληκτική λυση για τα αδεσποτακια και για το μπαλκόνι μου και τα γατακια ειναι παντα ζεστα μεσα στα σπιτακια τους. Βαλτε κι εσεις δε το λεω για διαφημιση της εταιρειας αλλα γιατι ειναι πολύ καλο να ζεσταινονται τα αμοιρα εξω
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (792001501)
Η κουβερτούλα για τους μικρούς μας φίλους.
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=5673&ct=138
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (792000501)
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=5675&ct=138
Είτε έχετε σκύλο, γάτα ή ακόμα και ποντίκι, η υπέροχα απαλή κουβερτούλα για κατοικίδια θα κερδίσει την καρδιά του κατοικίδιού σας στο λεπτό.
Η ζέστη από το σώμα του κατοικίδιού σας αντανακλάται και προφυλλάσσεται από το κρύο πάτωμα, χάρη σε ένα θερμικό έλασμα μέσα στην κουβέρτα.
Επίσης έχει πατάκια από σιλικόνη για να μην γλιστράει.
Πλένεται στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Βρηκα κι αυτο, πραγματι χρησιμο για οσους εχουν σκυλο η γατες ( για μια δεν ειναι απαραιτητο)
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=4204&ct=77
ELENIP
Διάσημο μέλος
.Δηλαδη η κουβερτα εχει θερμικη ιδιοτητα?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ρολό για τις τρίχες που πήρα εγώ απο την telemarketing ειναι πάρα πολύ καλόΒρήκα αυτο το προιον και τα γαακια μου το θελουν πολύ οποτε ειπα να σας το μεταδωσω.. ειχα παντα μανια με το μασσαζ στις γατες... κανει 15 ευρω περιπου και το περνετε απο εδώ https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=6201&ct=138
"VIBRATING PET MASSAGER
Ενα γάντι με δόνηση, για να κάνετε μασάζ στα αγαπημένα κατοικίδιά σας.
Και τα αγαπημένα κατοικίδια σας έχουν ανάγκη από ένα ευεργετικό μασάζ, που μπορείτε να τους το προσφέρετε με το γάντι για μασάζ Vibrating Pet Massager.
Το Vibrating Pet Massager χαρίζει ένα θεραπευτικό μασάζ στον σκύλο ή τη γάτα σας, ενώ, παράλληλα, περιποιείται το τρίχωμά τους, τονώνοντας τα φυσικά έλαια του δέρματος και δίνοντας μια υγιή και έντονη λάμψη.
Επίσης, η συσκευή, χάρη στις απαλές δονήσεις, καταπραΰνει τους πόνους και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη νέου τριχώματος, αφαιρώντας το μπερδεμένο τρίχωμα.
Λειτουργεί με μπαταρίες.
Τα κατοικίδιά σας θα το απολαύσουν "
Βρηκα αυτη τη καταπληκτική λυση για τα αδεσποτακια και για το μπαλκόνι μου και τα γατακια ειναι παντα ζεστα μεσα στα σπιτακια τους. Βαλτε κι εσεις δε το λεω για διαφημιση της εταιρειας αλλα γιατι ειναι πολύ καλο να ζεσταινονται τα αμοιρα εξω
![]()
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (792001501)
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=5673&ct=138
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (792000501)
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=5675&ct=138
Είτε έχετε σκύλο, γάτα ή ακόμα και ποντίκι, η υπέροχα απαλή κουβερτούλα για κατοικίδια θα κερδίσει την καρδιά του κατοικίδιού σας στο λεπτό.
Η ζέστη από το σώμα του κατοικίδιού σας αντανακλάται και προφυλλάσσεται από το κρύο πάτωμα, χάρη σε ένα θερμικό έλασμα μέσα στην κουβέρτα.
Επίσης έχει πατάκια από σιλικόνη για να μην γλιστράει.
Πλένεται στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Βρηκα κι αυτο, πραγματι χρησιμο για οσους εχουν σκυλο η γατες ( για μια δεν ειναι απαραιτητο)
![]()
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=4204&ct=77

ELENIP
Διάσημο μέλος
το ρολό για τις τρίχες που πήρα εγώ απο την telemarketing ειναι πάρα πολύ καλό![]()
Καθαρίζει αποτελεσματικά τους καναπέδες????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τέλεια!!!!Καθαρίζει αποτελεσματικά τους καναπέδες????![]()

εχει μεγαλύτερη επιφάνεια απο το κοινό ρολο και καθαρίζει πιο ευκολα και γρήγορα
! Θα κάνει και για τα χαλιά...αλλά εκει δεν το έχω δοκιμάσει...
aretha
Περιβόητο μέλος
Και πρακτικό, το βάζεις σε όποιο ύψος θέλεις, ανάλογα με το πού βολεύει περισσότερο τη γάτα!
Το έχουν αυτοί, σε πέντε διαφορετικά σχέδια και άλλα τόσα χρώματα. Το κακό, ως συνήθως
, είναι πως τα έχουν πανάκριβα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα στέλνουν και στην Ελλάδα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πείτε χρώματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτή η υπερατλαντική άνεσή σας, Στέλλα, με τρελαίνει!Σώπα, καημένη, στο Seattle είναι, θα πεταχτώ εγώ μια στιγμή

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δείτε τι όμορφο που είναι αυτό!!
![]()
Και πρακτικό, το βάζεις σε όποιο ύψος θέλεις, ανάλογα με το πού βολεύει περισσότερο τη γάτα!
Το έχουν αυτοί, σε πέντε διαφορετικά σχέδια και άλλα τόσα χρώματα. Το κακό, ως συνήθως, είναι πως τα έχουν πανάκριβα και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα στέλνουν και στην Ελλάδα...
Άραγε αν το δείξεις σε κάποιον λαμαρινά ή σιδερά δεν θα μπορεί να το κάνει???

Μου φαίνεται πάντως πολύ εύκολο να γίνει.

aretha
Περιβόητο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη βασική ιδέα υποθέτω ότι θα μπορεί να την αναπαράξει, τη βάση δηλαδή που βιδώνει στον τοίχο με τις υποδοχές για τα μπολάκια. Τώρα, για την καλλιτεχνία του πράγματος, δεν παίρνω κι όρκο![]()
Σωστα...το σχεδιο ειναι το θεμα!
κανενας αποφοιτος Καλων Τεχνων που τελικα κρατησε το λαμαριναδικο του πατερα του ισως...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σωστα...το σχεδιο ειναι το θεμα!
κανενας αποφοιτος Καλων Τεχνων που τελικα κρατησε το λαμαριναδικο του πατερα του ισως...![]()
σίγουρα θα βρούμε έναν

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο μου αρεσε πολυ για ασφαλεια στο αμαξι , και να μην ειναι περιορισμενη η γατα στη γατοφορο για ωρα.... απο την https://www.trixie.de/trE/nLE/index.html
aretha
Περιβόητο μέλος

Για πιο ήρεμα γατάκια βέβαια, και για όσα είναι εξοικειωμένα με το αυτοκίνητο. Γιατί για όσα φοβούνται, νομίζω ότι η γατοφόρος που είναι κάπως πιο πολύ σαν "φωλιά" ή σαν "κρυψώνα" είναι μάλλον καλύτερη...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool