ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
https://www.madcats.co.uk/products.php?itemCategory=Cat+Water+Fountains
ενδιαφέρον φαίνεται αυτό.. υπάρχει κάτι τέτοιο Ελλάδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Η ισοτιμία λίρας-ευρώ ποιά είναι;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πως ακριβως λειτουργει και τι κανει καταλαβες Νικο?![]()
ενδιαφέρον φαίνεται αυτό.. υπάρχει κάτι τέτοιο Ελλάδα;![]()
Melini
Διάσημο μέλος
Αχ βρε παλιομελίνα, γιατί μας ξεσηκώνεις;;;
Η ισοτιμία λίρας-ευρώ ποιά είναι;![]()
www.xo.com
Βάζεις το ποσό σε λίρες κι στο βγάζει σε Ευρώ

Luna
Περιβόητο μέλος
![]()
ενδιαφέρον φαίνεται αυτό.. υπάρχει κάτι τέτοιο Ελλάδα;![]()
κι εμενα μ'αρεσει αυτο!!!!

οντως,εχει δει κανενας τετοιο στην Ελλαδα??
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Αυτός ο κύβος είναι τέλειος! Επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει σε αυτό το σάιτ, πόσο πάνε τα μεταφορικά και σε πόσο χρόνο θα τα έχουμε???
Τα έξοδα αποστολής είναι 9 λίρες μάξιμουμ, ανάλογα με το βάρος του πακέτου... πάντως, στήνουμε μια ομαδική παραγγελία στο θέμα της Πασχαλιάς (έτσι, για το γούστο του off
) αν ενδιαφέρεσαι πήγαινε εκεί 
drf
Δραστήριο μέλος
πως ακριβως λειτουργει και τι κανει καταλαβες Νικο?
από ότι κατάλαβα καλά δεν έχει εξωτερική παροχή νερού απλά πρέπει να το γεμίζεις με τόσο νερό που παίρνει , έχει λέει εσωτερικό κύκλωμα ανακύκλωσης και καθαρισμού του νερού από ξένα σώματα , λέει έχει κατανάλωση 4w ίσως δουλεύει με μικρό μετασχηματιστή , ίσως και όχι
Επίσης απορία μου είναι πώς καθαρίζει μετά το φίλτρο που έχει .. υπάρχουν ανταλλακτικά ή απλά το πλένεις.το σκέφτομαι

πάμε να κάνουμε τη παραγγελία στο θέμα της πασχαλίτσας;

Melini
Διάσημο μέλος
πάμε να κάνουμε τη παραγγελία στο θέμα της πασχαλίτσας;![]()
Στο θέμα της Πασχαλιάς παραγγέλνουμε γατόκυβους
Αμα αρχίσουμε κει με τα υπόλοιπα, θα στείλουν container από Αγγλία
joanna20
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα!σκεφτομαι να αγορασω στην γατα ενα απο αυτα τα ποντικια που ειναι κουρδιστα(απο οτι εχω καταλαβει....) κ τα κυνηγανε...ξερετε αν πουλανε στα pet shop ή αν οχι που μπορω να βρω???ευχαριστω!
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλησπερα!σκεφτομαι να αγορασω στην γατα ενα απο αυτα τα ποντικια που ειναι κουρδιστα(απο οτι εχω καταλαβει....) κ τα κυνηγανε...ξερετε αν πουλανε στα pet shop ή αν οχι που μπορω να βρω???ευχαριστω!
ναι εγω σε πετ σοπ το ειχα βρει,αλλα η δικια μου δεν το παιζει ποτε με ιδιαιτερο ζηλο...

ασε που ειναι σπαστικο γιατι πρεπει να το κουρδιζεις συνεχεια καθε λιγο κ λιγακι...
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που είναι τώρα αυτή η επιλογή οέοο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μας διεγραψαν ολουςΚανονικά πήγαινες στο culpret clubΠου είναι τώρα αυτή η επιλογή οέοο???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047
moukelis
Επιφανές μέλος
Το εχω (στα αγγλικα βεβαια) και ειναι τελειο!Ειδα αυτο το βιβλιο στο fnac στο mall...μου αρεσε πολυ ειδικα για νεους γατογονεις
https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool