drf
Δραστήριο μέλος
πόσο σου κόστισε συνολικά;Μου αρέσει λέω να το παρω και εγώ![]()
μάλλον μόλις το φτιάξανε το e-shop toυς γιατί μου έστειλε μήνυμα χθες ότι δε στέλνουν εκτός Αγγλίας πράγματα και μου έγινε refund στο ποσό..

οπότε πάμε για αλλού..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
μάλλον μόλις το φτιάξανε το e-shop toυς γιατί μου έστειλε μήνυμα χθες ότι δε στέλνουν εκτός Αγγλίας πράγματα και μου έγινε refund στο ποσό..
οπότε πάμε για αλλού..
Τώρα είδα τι παρήγγειλες.... βρε Νίκο, τόσο μεγάλο και βαρύ δέμα δε το στέλνουν εκτός Αγγλίας... θα σου'ρθει ο κούκος αηδόνι στα έξοδα αποστολής... εδώ γατόκυβους πήραμε και δεν ξέρουν πώς θα μας τους στείλουν

Γιατί δεν το ψάχνεις στην Ελλάδα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Τώρα είδα τι παρήγγειλες.... βρε Νίκο, τόσο μεγάλο και βαρύ δέμα δε το στέλνουν εκτός Αγγλίας... θα σου'ρθει ο κούκος αηδόνι στα έξοδα αποστολής... εδώ γατόκυβους πήραμε και δεν ξέρουν πώς θα μας τους στείλουν
Γιατί δεν το ψάχνεις στην Ελλάδα;
κοίτα.. εάν είναι ερασιτέχνες και κάνουν refund αντί να φτιάξουν το e-shop τους δε φταίω εγώ ή ο κάθε που πάει να παραγγείλει. Αλλωστε μπορεί να πουν θέλουμε 20-30-50λιριά για τα μεταφορικά και εκεί τελειώνει το θέμα , όμως να έχεις ως επιλογή όλες τις χώρες και ένα standar shipping rate για όλα και παντού ε είναι λίγο ερασιτεχνικό
Melini
Διάσημο μέλος
κοίτα.. εάν είναι ερασιτέχνες και κάνουν refund αντί να φτιάξουν το e-shop τους δε φταίω εγώ ή ο κάθε που πάει να παραγγείλει. Αλλωστε μπορεί να πουν θέλουμε 20-30-50λιριά για τα μεταφορικά και εκεί τελειώνει το θέμα , όμως να έχεις ως επιλογή όλες τις χώρες και ένα standar shipping rate για όλα και παντού ε είναι λίγο ερασιτεχνικό![]()
Είναι σφάλμα εκ μέρους τους να λένε standard shipping για όλη την Ευρώπη και να μην το κάνουν, συμφωνώ. Πάντως, για τα περισσότερα προϊόντα που στέλνονται Ελλάδα, δεν ισχύει αυτό, για βιβλία, και άλλα μικροπράγματα που αγοράζω εγώ από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, πάντα έχει έξτρα έξοδα όταν είναι Ελλάδα... ειδικά η Αγγλία βαράει αλύπητα το Royal Mail

drf
Δραστήριο μέλος
Είναι σφάλμα εκ μέρους τους να λένε standard shipping για όλη την Ευρώπη και να μην το κάνουν, συμφωνώ. Πάντως, για τα περισσότερα προϊόντα που στέλνονται Ελλάδα, δεν ισχύει αυτό, για βιβλία, και άλλα μικροπράγματα που αγοράζω εγώ από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, πάντα έχει έξτρα έξοδα όταν είναι Ελλάδα... ειδικά η Αγγλία βαράει αλύπητα το Royal Mail![]()
μα αυτό λέω και εγώ.. στο mail της μου είπε 'this site is for uk only' είδες να το αναφέρει αυτό πουθενά;

Συγκεκριμένα από Η.Β. έχω ψωνίσει τόσο φτηνά αλλά και ακριβά πράγματα οι περισσότεροι χρεώνουν ανάλογα όπως άλλωστε συνηθίζεται , άλλοι πρέπει να τους παρακαλέσεις λίγο να στείλουν σε χώρα του 'τρίτου κόσμου' ..

Melini
Διάσημο μέλος
μα αυτό λέω και εγώ.. στο mail της μου είπε 'this site is for uk only' είδες να το αναφέρει αυτό πουθενά;
Συγκεκριμένα από Η.Β. έχω ψωνίσει τόσο φτηνά αλλά και ακριβά πράγματα οι περισσότεροι χρεώνουν ανάλογα όπως άλλωστε συνηθίζεται , άλλοι πρέπει να τους παρακαλέσεις λίγο να στείλουν σε χώρα του 'τρίτου κόσμου' ..![]()
Τώρα μου θύμισες μια φορά που παρήγγειλα σοκολατάκια από Αγγλία, μήνα Ιούλιο... τι σκεφτόμουν κι εγώ

Παρέλαβα μια ωραιότατη χλαπάτσα 
και πλήρωσα και τα κέρατά μου στη UPS
για αποστολήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Τώρα μου θύμισες μια φορά που παρήγγειλα σοκολατάκια από Αγγλία, μήνα Ιούλιο... τι σκεφτόμουν κι εγώΠαρέλαβα μια ωραιότατη χλαπάτσα
και πλήρωσα και τα κέρατά μου στη UPS
για αποστολή
Καλή η σούπα..; ε και συ...

Melini
Διάσημο μέλος
Καλή η σούπα..; ε και συ...![]()
Η αλήθεια είναι ότι ήταν πεντανόστιμα

Κάθε μπουκιά είχε κι άλλη γεύση
Εβαλα τη χλαπάτσα στο ψυγείο, κρύωσε και βγήκε μια ωραιότατη σοκολάτα, απροσδιορίστου σχήματος την οποία έφαγα
!! (εδώ λέμε αφρίζει ξαφρίζει, θα το φάω γιατί το πλήρωσα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι ήταν πεντανόστιμαΚάθε μπουκιά είχε κι άλλη γεύση
Εβαλα τη χλαπάτσα στο ψυγείο, κρύωσε και βγήκε μια ωραιότατη σοκολάτα, απροσδιορίστου σχήματος την οποία έφαγα
!! (εδώ λέμε αφρίζει ξαφρίζει, θα το φάω γιατί το πλήρωσα
)
εάν θυμάμαι καλά οι ταχύμεταφορείς δεν αποστέλουν τρόφιμα είδη
από όσο θυμάμαι.. 
Melini
Διάσημο μέλος
εάν θυμάμαι καλά οι ταχύμεταφορείς δεν αποστέλουν τρόφιμα είδη
από όσο θυμάμαι..
![]()
Μια χαρά τα στέλνουν... αρκεί να πληρώσεις το ανάλογο αντίτιμο

lokatzou
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα να σας πληροφορήσω για ένα προιόν (αυτόματη ταίστρα) που έχω πάρει από την Γαλλία με΄σω internet και τώρα την έχουν σε προσφορά. Εμένα μου είχε στοιχίσει, με τα μεταφορικά 210 Ευρω΄(https://www.le-dogstore.com/-accessoires-pour-l-alimentation-72/ferplast-risto-dog-1420.html) και εδώ το πουλάνε 430 !!! ..για να καταλάβετε πόσο κορόιδα μας ποιάνουν. Το μηχάνημα χωράει 15 κιλα τροφής, είναι πολύ αποτελεσματικό χωρίς εμπλοκές, κάνει για ξηρά τροφή γατιών και προσωπικά μας έχει σώσει για μακροχρόνιες διακοπές. Χαιρετισμούς σε όλη την κοινότητα
ιβανα
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλημέρα καλημέρα σε όλους,
θα ήθελα να σας πληροφορήσω για ένα προιόν (αυτόματη ταίστρα) που έχω πάρει από την Γαλλία με΄σω internet και τώρα την έχουν σε προσφορά. Εμένα μου είχε στοιχίσει, με τα μεταφορικά 210 Ευρω΄(https://www.le-dogstore.com/-accessoires-pour-l-alimentation-72/ferplast-risto-dog-1420.html) και εδώ το πουλάνε 430 !!! ..για να καταλάβετε πόσο κορόιδα μας ποιάνουν. Το μηχάνημα χωράει 15 κιλα τροφής, είναι πολύ αποτελεσματικό χωρίς εμπλοκές, κάνει για ξηρά τροφή γατιών και προσωπικά μας έχει σώσει για μακροχρόνιες διακοπές. Χαιρετισμούς σε όλη την κοινότητα
Καταρχήν καλώς ήρθες στην κοινότητα μας!

Αυτό το μακροχρόνιες όμως λίγο με προβληματίζει.

Πολύ ενδιαφέρουσα η τα'ί'στρα. αλλά δεν είναι μόνο οι κροκέτες.
Θέλει φρέσκο νεράκι κάθε μέρα, όπως καθημερινό καθάρισμα της άμμου,ειδικά αν έχει κανείς παραπάνω από ένα γατί.

Οπότε λογικά θα πρέπει να έρχεται αναγκαστικά κάποιος κάθε μέρα ή έστω μέρα παραμέρα.Θα μπορεί τότε να τους βάζει και τις κροκέτες.

lokatzou
Νεοφερμένο μέλος
Για όσους δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την σελίδα
https://www.le-dogstore.com/-accessoires-pour-l-alimentation-72/ferplast-risto-dog-1420.html
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλο ε? 
https://www.petporte.com/
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
face control στις γατες...πορτακι με μικροτσιπ για να μπαινει μονο η δικια σας γατα σπιτι, και οχι .... ολες οι υπολοιπες !καλο ε?

πολυ πρακτικο
...να νοικιαζουμε ρε παιδι μου το Μορφεα και το Σειριο στους ενδιαφερομενους να ριχνουν μπουφλες στους ανεπιθυμητους
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ενδιαφερεται κανεις?

https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=6754&ct=185
drf
Δραστήριο μέλος
πορτακι με μικροτσιπ για να μπαινει μονο η δικια σας γατα σπιτι, και οχι .... ολες οι υπολοιπες !καλο ε?
χμμ ενδιαφέρον αυτό..
αλλά όμως εδώ Ελλάδα μήπως έχουμε άλλα νούμερα;

το βρήκα εδώ: https://www.thevetpetshop.co.uk/petporte-microchip-flap-p-2611.html με 99λιριά..
Your Pet Porte will only work if your cat has been fitted with a microchip.
Unfortunately, at present, some of the older non-standard microchips may not work with this cat flap. You can check to see if yours will work by entering the number in the box below and clicking the "check" button.
You will find the number in your microchip registration form which will have been issued to you by your Vet.
Please note that chip numbers 985140xxxxxxxxx and 977200xxxxxxxxx will work with the Pet Porte, but may have a much reduced sensing range.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool