prince
Διάσημο μέλος
Tριχοπαγιδα για το πλυντηριο!
Ενδιαφερεται κανεις?
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=6754&ct=185
να κάνουν δουλειά άραγε; έχω βαρεθεί να ξεμαλλιάζω ρούχα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παρε την Αναστασια να σου πει..εκεινη μου το ειπενα κάνουν δουλειά άραγε; έχω βαρεθεί να ξεμαλλιάζω ρούχα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Χτες τα αλητάκια παίζαν με τον γατόκυβό τους όλο το βράδυ και μετά σατανίζονταν, παίρνανε φόρα και σκάγανε στις πόρτες και στο κρεβάτι! Ανγκάστηκα να τον μαζέψω για να κοιμηθώ 4 ώρες!
Μελίνα έκανε δουλειά ο κύβος αλλά μου φαίνεται πρέπει να τους τον αφήνω εργάσιμες ώρες που λείπω από το σπίτι
Σκέφτομαι να παραγγείλω και άλλους να φτιάξω το γατοτούνελ
Melini
Διάσημο μέλος
Έχει γίνει το κεφάλι μου κουδούνι! Χτες τα αλητάκια παίζαν με τον γατόκυβό τους όλο το βράδυ και μετά σατανίζονταν, παίρνανε φόρα και σκάγανε στις πόρτες και στο κρεβάτι! Ανγκάστηκα να τον μαζέψω για να κοιμηθώ 4 ώρες!
Μελίνα έκανε δουλειά ο κύβος αλλά μου φαίνεται πρέπει να τους τον αφήνω εργάσιμες ώρες που λείπω από το σπίτι
Σκέφτομαι να παραγγείλω και άλλους να φτιάξω το γατοτούνελ
![]()

Ο κύβος είναι φοβερό παιχνίδι και δε τον βαριούνται ποτέ!! Εγώ τώρα έχω ένα τούνελ από 4 κύβους, που συνήθως είναι διαλυμένο και οι κύβοι σκόρπιοι στο σπίτι. Σήμερα το πρωί, πριν καλά καλά το ξαναστήσω είχαν χωθεί και οι δυο μέσα κι είχαν αρχίσει τα παιχνίδια!!
Να παραγγείλεις Λόζυ, και να πάρεις κι εφεδρικούς. Αξίζει τον κόπο

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες να τους τελειώσαμε το stock
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Μελίνα μπαίνω στο site και δεν τους βλέπωΛες να τους τελειώσαμε το stock
?
Εχει Λόζυ μου,
έχουν εξαντληθεί οι μπλέ, αλλά έχουν μείνει κόκκινοι, πράσινοι και κίτρινοι

Βέβαια, δεν έχει πια χαμηλότερη τιμή, που τους αγοράσαμε εμείς, είναι 2.99 λίρες. Αυτό δε μας εμποδίζει να παραγγείλουμε φυσικά

Κάνε απόθεμα, σε συμβουλεύω, γιατί με δυο γατιά, ο κύβος θα γίνει κουρέλια μέσα σε μια εβδομάδα...

konstans
Περιβόητο μέλος
Την αρχή έκανε η Κούκυ. Μπήκε διστακτικά, αλλά στο τέλος έκανε κουτρουβάλες και τον καταευχαριστήθηκε

.Μετά, προς έκπληξη μου, μπήκε και η Σίσσυ. της έπεφτε λιιιίγο μικρός της καϊμένης, αλλά έπαιξε κι αυτή λίγο και κάθησε.
Αν ξαναπαραγγείλεις Μελίνα να μας έχεις στα υπ'όψιν σου!

ELENIP
Διάσημο μέλος

Μπαίνει η Σίσσυ μέσα και στραβώνει. Εμ βέβαια! δεν είναι για χοντρές

Τον σκίσανε απο δύο μεριές

ιβανα
Επιφανές μέλος
Eχτές εγκαινιάσαμε τον κύβο μας!
Την αρχή έκανε η Κούκυ. Μπήκε διστακτικά, αλλά στο τέλος έκανε κουτρουβάλες και τον καταευχαριστήθηκε.
Μετά, προς έκπληξη μου, μπήκε και η Σίσσυ. της έπεφτε λιιιίγο μικρός της καϊμένης, αλλά έπαιξε κι αυτή λίγο και κάθησε.
Αν ξαναπαραγγείλεις Μελίνα να μας έχεις στα υπ'όψιν σου!![]()
τελεια ! περιμενουμε φωτος στο θεμα σας

ηθελες τα κ παθες τα, ανεβασε φωτος τωρα

ELENIP
Διάσημο μέλος

Σε πειράζω Ιωαννίτσα μου

ιβανα
Επιφανές μέλος
Αλλα άμα μου χαλάσει, έχω σπίτι κι εναν κοκκινο και έναν κίτρινο
Σε πειράζω Ιωαννίτσα μου![]()

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
μπόλικους να έχουμε γιατί είμαστε παιχνιδιάριδες
κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μπλέ!!!! να μας πείτε πότε να ετοιμαζόμαστε (μπας κ γλιτώσει το σαλόνι μου από τα ποδοβολητά, σαν άλογα τρέχουν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχουν ξετρελαθεί! Τον έσκισαν όμως σε ένα σημείο ενώ όλες οι πλευρές έχουν τρυπήματα από νυχογαντζώματα που σύντομα θα εξελιχθούν σε σκίσιμο
ιβανα
Επιφανές μέλος
κυρία Μελίνα μας αν ξαναπαραγγείλετε θέλουμε κ εμείςμπόλικους να έχουμε γιατί είμαστε παιχνιδιάριδες
κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μπλέ!!!! να μας πείτε πότε να ετοιμαζόμαστε (μπας κ γλιτώσει το σαλόνι μου από τα ποδοβολητά, σαν άλογα τρέχουν)
![]()
χριστινα περα απο τους κυβους που θα παρεις καποια στιγμη, γατοτουνελ τους εχεις? ειναι γαμ....το !
εμενα η πασχαλια την εχει καταβρει, παιζει ωρες ολοκληρες 
στα αλεξ πακ παρακαλω
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα δεν έχουν βγει από τον κύβο 2 μέρες τώρα!Έχουν ξετρελαθεί! Τον έσκισαν όμως σε ένα σημείο ενώ όλες οι πλευρές έχουν τρυπήματα από νυχογαντζώματα που σύντομα θα εξελιχθούν σε σκίσιμο
![]()
μμμμ ναι, αυτο ειναι το κακο της υποθεσης, δεν κρατανε πολυ....το υφασμα ειναι λεπτο, την πρωτη φορα πηρα εναν κ εζησε ελαχιστα. τωρα που ξαναπηρα πηρα 2

zanin
Διάσημο μέλος

θα παραγγείλετε κύβο;
πόσο κοστίζει με μεταφορά.
εμένα η δικία μου παίζει με το τούνελ , αλλα δεν την βγαζει και όλη μέρα εκεί. λετε ο κύβος να της αρέσει ;

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα περα απο τους κυβους που θα παρεις καποια στιγμη, γατοτουνελ τους εχεις? ειναι γαμ....το !εμενα η πασχαλια την εχει καταβρει, παιζει ωρες ολοκληρες
στα αλεξ πακ παρακαλω
αλεξ πακ???? σοβαρά?? εμα τότε να πάρω
αν κ σε λίγο δεν θα έχουμε χώρο εμείς στο σπίτι με τα παιχνίδια των γατόσκυλών μου. Να ρωτήσω όμως η άσχετη κάτι, το τούνελ, οι κύβοι, οι πολυκατοικία κ τα συναφή είναι απλά παιχνίδια έτσι? δηλαδή μπαίνουν και τρέχουν μέχρι την έξοδο???
Προσπαθώ να καταλάβω η έρμη

moukelis
Επιφανές μέλος
zanin
Διάσημο μέλος

μπαίνει από τη μία και βγαίνει απο την αλλη.
παίζει και κρυφτό εκεί, αμέ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool