Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια, να τονίσουμε ένα-δυο σημεία...
1ον Οι κύβοι, αν και προορίζονται για "βίαια" παιχνίδια, όπως παρατηρήσατε, είναι μέτριας ποιότητας και σκίζονται εύκολα :/:, για όσους δεν έχουν δει πώς είναι ένας κύβος κάμπριο, μπορούν να ανατρέξουν στο θέμα του Γκάνταλφ...:rolleyes: Επειδή εμείς έχουμε καταστρέψει μέχρι στιγμής 4 (μόνο ο μεγάλος) και τώρα με το μικρό, τους καινούργιους τους σκίσαμε την πρώτη ώρα :blink:. Οπότε, καλό είναι να παργγέλνετε και εφεδρικούς κύβους ;)
2ον Σχετικά με την ομαδική παραγγελία. Αυτή η παραγγελία έγινε μια φορά και χρεώθηκε στην πιστωτική μου κάρτα. Αλλά, όπως συζητήθηκε εκτενέστερα στο θέμα των ον-λάιν αγορών, τελικά δεν ήταν και τόσο συμφέρουσα, διότι τα βρετανικά ταχυδρομεία είναι αυστηρότατα ως προς το μέγεθος και το βάρος των αποστολών. Αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε παραπάνω έξοδα αποστολής, έστω κι αν αυτό δε φάνηκε επειδή είμαστε πολλά άτομα (10).
Στο μέλλον, καλό θα ήταν να κάνουν 1 το πολύ 2 άτομα μια παραγγελία, ώστε να είναι μέσα στα όρια των εξόδων αποστολής (τα οποία ανέρχονται σε 9 λίρες το πολύ ανά παραγγελία). Αυτό διευκολύνει τους πάντες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ κατατοπιστικοτατη δεσποινιδα Μελινα.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για πιο άγρια παιχνίδια υπ
0004399305076_500X500.jpg
άρχει κ αυτός ο κύβος

Για πιο άγρια παιχνίδια υπ
0004399305076_500X500.jpg
άρχει κ αυτός ο κύβος
η χειμερινη εκδοση...κανει και για τα χιονια:lol::lol:

Μελινακι μωρο μου για μενα ομως ειδικα θα παραγγειλεις καμια εκατοστη που τους χρειαζομαι ε?
θελω τους μεγαλους για να σου κανω κολπακια:lol::lol::lol::lol:

αυτο δεν ειναι ακριβως κυβος, μαλλον σκηνη - παπλωμα για το χειμωνα ειναι :D:D:D
ο αλλος κυβος που παραγγελνουμε εχει πολλες τρυπες, αυτος εχει μονο την τρυπα εισοδου........:P

αυτο δεν ειναι ακριβως κυβος, μαλλον σκηνη - παπλωμα για το χειμωνα ειναι :D:D:D
ο αλλος κυβος που παραγγελνουμε εχει πολλες τρυπες, αυτος εχει μονο την τρυπα εισοδου........:P
αυτος εκτελει χρεη φωλιτσας;)δεν ειναι για παιχνιδι...ειναι για χουχουλιασμα....

αυτος εκτελει χρεη φωλιτσας;)δεν ειναι για παιχνιδι...ειναι για χουχουλιασμα....

Ετσι μωρό μου, να μπαίνουμε μέσα μαζί να γουργουρίζουμε;):D:D

Είπα να κάνω κάτι εποικοδομητικό σήμερα και να μπω στο madcats να δω τι προϊόντα έχει φέρει! Άρχισα να ψήνομαι για αυτό Catit Fresh and Clear Cat Water Fountain (https://www.madcats.co.uk/products.php?itemCategory=Cat+Water+Fountains). Το έχει πάρει κανείς?? Ο Κούκη μου τρελαίνεται να πίνει νερό από την βρύση αλλά επειδή στέκεται κάπως κουλά στο στόμιο μετα βήχει συνέχεια κι εγώ φοβάμαι όποτε τον ακούω έτσι. Σκεφτόμουν πως αυτό θα είναι τέλειο για την περίπτωσή του:)

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε μια γατοπολυκατοικία;

Είπα να κάνω κάτι εποικοδομητικό σήμερα και να μπω στο madcats να δω τι προϊόντα έχει φέρει! Άρχισα να ψήνομαι για αυτό Catit Fresh and Clear Cat Water Fountain (https://www.madcats.co.uk/products.php?itemCategory=Cat+Water+Fountains). Το έχει πάρει κανείς?? Ο Κούκη μου τρελαίνεται να πίνει νερό από την βρύση αλλά επειδή στέκεται κάπως κουλά στο στόμιο μετα βήχει συνέχεια κι εγώ φοβάμαι όποτε τον ακούω έτσι. Σκεφτόμουν πως αυτό θα είναι τέλειο για την περίπτωσή του:)

Μόλις το πήρε ο Νίκος, drf :) Πήγαινε στο θέμα της Δώρας και της Φώκιας να δεις ;):D

Aristocat το πήραμε εμείς:up:

φαίνεται ενδιαφέρον κατασκεύασμα , χωράει 2lt νερό το οποίο το ανακυκλώνει με μια μικρή τρομπίτσα στο κάτω μέρος της συσκευής , στο ενδιάμεσο έχει φίλτρο για να καθαρίζει το νερό από βρομιές . Εαν τα μικρά σου δεν φοβούνται με τον ελάχιστο θόρυβο που κάνει πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του(αν και το βρίσκω σχετικά ακριβό με το τι κάνει). Επίσης έρχεται με UK plug οπότε θα πρέπει να πάρεις και έναν adaptor από UK -> EU plug;)

Θέλω να παραγγείλω το ονυχοδρόμειο JADE KLEIN DE LUXE, που φαίνεται εδώ https://www.culpret.gr/products.html, αλλά φοβάμαι μήπως πέφτει όταν ανεβαίνει στο σπιτάκι που είναι στην άκρη. Πως το βλέπετε?

Θέλω να παραγγείλω το ονυχοδρόμειο JADE KLEIN DE LUXE, που φαίνεται εδώ https://www.culpret.gr/products.html, αλλά φοβάμαι μήπως πέφτει όταν ανεβαίνει στο σπιτάκι που είναι στην άκρη. Πως το βλέπετε?

αν ειναι πολυ βαρια η γατα σου μπορει να υπαρχει ενα ρισκο, ειδικα αν η κατασκευη ειναι ελαφρια. Με τον γατο μου εχω προβλημα και τωρα ψαχνω να του παρω ενα που στερεωνεται και στο ταβανι ή ενα σαν και αυτο:
62055.jpg

Δεν είναι πολύ βαριές αλλά δεν ξέρω και αν θα ασχοληθούν μαζί του και φοβάμαι να δώσω πολλά χρήματα και να πάει χαμένο μετά. Αυτό που έβαλες πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον 200Ε

Δεν είναι πολύ βαριές αλλά δεν ξέρω και αν θα ασχοληθούν μαζί του και φοβάμαι να δώσω πολλά χρήματα και να πάει χαμένο μετά. Αυτό που έβαλες πρέπει να κοστίζει τουλάχιστον 200Ε

ειναι λιγο ακριβα, αλλα παιρνεις οτι δινεις. Εγω την πατησα και πηρα ενα πιο φθηνο και τωρα στεκεται αχρηστο στην αποθηκη γιατι καθε φορα που πηδουσε πανω κουνιοταν και ηταν ετοιμο να γυρισει. Παρε ενα που να εχει μεγαλη βαση ωστε οταν πηδαει να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει :happy:

ειναι λιγο ακριβα, αλλα παιρνεις οτι δινεις. Εγω την πατησα και πηρα ενα πιο φθηνο και τωρα στεκεται αχρηστο στην αποθηκη γιατι καθε φορα που πηδουσε πανω κουνιοταν και ηταν ετοιμο να γυρισει. Παρε ενα που να εχει μεγαλη βαση ωστε οταν πηδαει να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει :happy:

αρα η αγορα μεσω ιντερνετ ειναι λιγο ρισκο? μηπως ειναι καλυτερα να το δει κανεις απο κοντα ? :hmm::hmm::hmm:

αρα η αγορα μεσω ιντερνετ ειναι λιγο ρισκο? μηπως ειναι καλυτερα να το δει κανεις απο κοντα ? :hmm::hmm::hmm:

εννοειται μονο απο κοντα!!!! Αν δεν το πιασεις με τα χερια σου να δεις ποσο γερο ειναι δεν μπορεις να ξερεις αν θα ειναι ενταξει. Επισης καλο ειναι να εχεις και μια ιδεα ποσο ψηλο θα ειναι. Αν η γατα ειναι ακομα γατακι μη παρεις πολυ μικρο ονυχοδρομιο γιατι οταν μεγαλωσει μπορει να ειναι μικρο. Εγω την πατησα παντως, δεν περιμενα πως θα γινοταν σαν τιγρης:lol: Δεν τον χωρουσε :lol:

Eχετε δει σε πετ-σοπ κατι σαν βαριδακι που μεσα περιεχει ενα χαρτακι και γραφεις την διευθυνση και το τηλεφωνο σε περιπτωση που χαθει η γατουλα?Ειναι σαν ταυτοτητα,μεταλικο και μακροστενο υπαρχει σε ασημι χρωμμα,πορτοκαλι,πρασινο και μπλε νομιζω...Σκεφτηκα να παρω 2 για τα γατακια μου.Επισης,μηπως ξερετε καποιο πετ-σοπ που να πουλαει καπως οικονομικα το λουρακι με το ειδικο συστημα που ελευθερωνει τη γατα αν πιαστει καπου το κολαρο?Στα πετ σιτυ που πηγα το πουλανε γυρω στα 17 ευρω....

Παρε ενα που να εχει μεγαλη βαση ωστε οταν πηδαει να μην υπαρχει κινδυνος να πεσει :happy:
Ή κάποιο που να στερεώνεται στον τοίχο. Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι βράχος.;)
Eχετε δει σε πετ-σοπ κατι σαν βαριδακι που μεσα περιεχει ενα χαρτακι και γραφεις την διευθυνση και το τηλεφωνο σε περιπτωση που χαθει η γατουλα?Ειναι σαν ταυτοτητα,μεταλικο και μακροστενο υπαρχει σε ασημι χρωμμα,πορτοκαλι,πρασινο και μπλε νομιζω...
Κατά τη γνώμη μου οι ταυτότητες αυτές δεν είναι πολύ χρήσιμες... Για να διαβάσει κάποιος τα στοιχεία, αν ό μη γένοιτο χαθεί ποτέ η γατούλα, θα πρέπει: α) να ξέρει ότι αυτό το "βαρελάκι" είναι ταυτότητα και περιέχει τα στοιχεία σου, και όχι απλώς ένα στολιδάκι, και β) να μπορεί να πιάσει τη γατούλα και να την κουμαντάρει ώστε να της το βγάλει.
Νομίζω ότι είναι καλύτερες οι ταυτότητες σαν αυτές εδώ, που τα στοιχεία φαίνονται πολύ πιο εύκολα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back