chryssa
Διάσημο μέλος
Από το να κουβαλάς κάθε μέρα την ηλεκτρική πέρα δώθε, καλύτερο θα είναι!το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ...
σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο πες το και ξαναπες τοΑπό το να κουβαλάς κάθε μέρα την ηλεκτρική πέρα δώθε, καλύτερο θα είναι!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρακι ακομα δεν το εχω χρησιμοποιησει παρα πολυ για να σου πω....Κανει δουλεια γενικοτερα,εκτος απο τριχες;Υπαρχουν πολλα σημεια στο δωματιο μου που ειναι στον πανω οροφο οπου δεν φτανει η σκουπα,και μαζευουν σκονη (εχω κι ενα καρο ψιψιψονια).
εκτος απο την απλη μορφη του και το εξαρτημα για τις τριχες, εχει αλλο ενα για χαλια κι ενα για χαραμαδες (και εξαιρετικα στενα σημεια) που θεωρω πολυ πρακτικο....
αν δεν εχεις καποιο αλλο σκουπακι σκεψου το...
παντως για το πολυ ψηλο γατοδεντρο του μπαλκονιου εμενα με βολευει περισσοτερα ο σωληνας της ηλεκτρικης γιατι ειναι πολυ βαρυ για να το σηκωνω τοσο ψηλα...
τους καναπεδες και τα υφασματα στο σπιτι μεσα τα κανει τελεια...
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μηπως να το δειτε και στο media mark μπας κι ειναι πιο φτηνο?Αυτό το σκουπάκι πρέπει να το πήρε το μάτι μου στο electroworld![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
πολυ καλη!
Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα...
Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο![]()
μπορεις ομως να κανεις και τα ρουχα? δεν νομιζω

Και το σκυψιμο που το παςΑπό το να κουβαλάς κάθε μέρα την ηλεκτρική πέρα δώθε, καλύτερο θα είναι!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
https://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=87121
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι καλε και τα ρουχα[/color]
μπορεις ομως να κανεις και τα ρουχα? δεν νομιζω
Και το σκυψιμο που το πας![]()
τα ρουχα σιγουρα με ρολο...εννοω το ρολο πανω στους καναπεδες...ή στα μαξιλαρακια της καρεκλας...
πιστευω οτι τα αξιζει τα λεφτα του...αλλα αυτο ειναι σχετικο...Το βρήκα στο electroworld 80E έχει δεν είναι κ ιδιαίτερα ακριβό
https://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=87121
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μια χαρα κανει και στα ρουχα θελω να πω αφαιρει τη τριχα....απλα το ρολο ειναι πιο ελαφρυ...το σκουπακι δυσκολευεσαι οταν τα φορας και τα καθαριζεις γιατι ειναι βαρυ....ο,τι βολευει τον καθενα.Γιατι οχι και πανω στα ρουχα;Αν ειναι καθαρο το στομιο (εγω ειμαι λοξη και το πλενω),τι προβλημα υπαρχει;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Η κουβερτούλα για τους μικρούς μας φίλους
19,90 ?
Είτε έχετε σκύλο, γάτα ή ακόμα και ποντίκι, η υπέροχα απαλή κουβερτούλα για κατοικίδια θα κερδίσει την καρδιά του κατοικίδιού σας στο λεπτό.
Η ζέστη από το σώμα του κατοικίδιού σας αντανακλάται και προφυλλάσσεται από το κρύο πάτωμα, χάρη σε ένα θερμικό έλασμα μέσα στην κουβέρτα.
Επίσης έχει πατάκια από σιλικόνη για να μην γλιστράει.
Πλένεται στους 30 βαθμούς Κελσίου.
- Κωδικός προϊόντος: ΚΟΥΒΕ48
- Βάρος: 0,26 kgr
- Μήκος: 58,00 cm
- Πλάτος: 48,00 cm
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα σε το πω οταν την παρω σε λιγες μερες...το ελπιζω γιατι θα τη βαλω στο σπιτοσαλε κι εγωΣυμπαθες.Ξερουμε αν λυγιζει;Αν μπορει δηλαδη να μπει σαν κουβερτονι μεσα σε καλαθι;
αλλιως στο τραπεζακι το μπαμπου...στο μπαλκονι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι
Μήκος: 100,00 cm
Πλάτος: 70,00 cm
staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ πρωτότυπο!![]()
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Η κουβερτούλα για τους μικρούς μας φίλους
19,90 ?
Είτε έχετε σκύλο, γάτα ή ακόμα και ποντίκι, η υπέροχα απαλή κουβερτούλα για κατοικίδια θα κερδίσει την καρδιά του κατοικίδιού σας στο λεπτό.
Η ζέστη από το σώμα του κατοικίδιού σας αντανακλάται και προφυλλάσσεται από το κρύο πάτωμα, χάρη σε ένα θερμικό έλασμα μέσα στην κουβέρτα.
Επίσης έχει πατάκια από σιλικόνη για να μην γλιστράει.
Πλένεται στους 30 βαθμούς Κελσίου.
- Κωδικός προϊόντος: ΚΟΥΒΕ48
- Βάρος: 0,26 kgr
- Μήκος: 58,00 cm
- Πλάτος: 48,00 cm
moukelis
Επιφανές μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα...
Θελει πολυ δουλεια και χρονο.
Θα βαλω τα δυνατα μου....![]()
Καλη επιτυχία και αν θέλεις βάλε κι άλλες φωτό όταν προσθέσεις κάτι
Ευχαριστώ και για τις οδηγίες, εμμ ... πώς έκοψες τα ξυλα? 
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Καλη επιτυχία και αν θέλεις βάλε κι άλλες φωτό όταν προσθέσεις κάτιΕυχαριστώ και για τις οδηγίες, εμμ ... πώς έκοψες τα ξυλα?
![]()
Ευχαριστω! Μολις τυλιξω τα ξυλα θα ανεβασω κι αλλες...
Ο μπαμπας μου εχει ενα πολυ καλο πριονι ηλεκτρικο, επιτραπεζιο,που κοβει και σιδερα... Με αυτο τα κοψαμε με απολουτη ακριβια...
αλλα εσυ μπορεις να τα αγορασεις απο καποιον ξυλουργο στα μετρα που θες ή αν εχεις ηδη καποια ξυλα, να πας σε καποιον να σου τα κοψει...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παντοτε θαυμαζα τους επιδεξιους ανθρωπους

Καθοτι καθολου επιδεξια

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool