Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λεω να παρω ενα γατοτουνελ (αν βρω κανενα μεγαλο γιατι δε λεει να σφηνωνει). Τι να επιλεξω; Κλειστο ή ανοιχτο; Παιζει ρολο το μηκος; Μηπως οσο πιο μακρυ ειναι τοσο θα δισταζει να μπαινει; Νομιζω πως ο ναρουτο εχει λιγο κλειστοφοβια γιατι δεν χωνεται σε κλειστα μερη :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λαθος εδω ηθελα να κανω παραθεση γιαντα δεν εχει τιμες!
Ναι,δεν έχει.:hmm:Κι εγώ θέλω κάποιοα πράγματα για τα κουνελάκια,και θα δώσω τους κωδικούς των προϊόντων στο Pet City να μου τα παραγγείλουν:)
Δώσε τον κωδικό του προϊόντος στο πετ σοπ σου για να στο παραγγείλουν,δεν είναι ιστοσελίδα παραγγελιών;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατοδεντρο όνομα κ πραμα
pthsprout.jpg

Γατοδεντρο όνομα κ πραμα
pthsprout.jpg

χαχαχα!!! Αν ανεβει εκει ο ναρουτο και ο Yo-Yo δεν το βλεπω να αντεχει για πολυ ωρα το δεντρακι :lol:

Είναι για γάτες μεσαίου κυβισμου :D να κ ένα πιο ανθεκτικό πιστεύω
pthsmalltree.jpg

Είναι για γάτες μεσαίου κυβισμου :D να κ ένα πιο ανθεκτικό πιστεύω
pthsmalltree.jpg

τέλειο! πόσο κάνει;

αν θυμάμαι καλά περίπου 600$
https://www.catsplay.com/cat_trees.php3 μπες εδω εχει πάρα πολλά γατοδεντρα κ αξεσουαρ

αν θυμάμαι καλά περίπου 600$
https://www.catsplay.com/cat_trees.php3 μπες εδω εχει πάρα πολλά γατοδεντρα κ αξεσουαρ

:blink::blink::blink: τσαμπα!!! να παρουμε 2-3 να μας βρισκονται..:confused::confused::confused:

:lol::lol::lol::lol::lol:

pthsprout.jpg

:blink::lol::lol::lol::lol::lol:
Τέλειο!!!:up::up:

και το καλύτερο είναι ότι το ξύλο είναι φυσικό:up:

δειτε αυτο το site! https://www.cozycatfurniture.com/cat_trees.html

εχει συμπαθητικα γατοδεντρα σε αρκετα οικονομικες τιμες σε σχεση με το μεγεθος τους!:happy::happy:

δειτε αυτο το site! https://www.cozycatfurniture.com/cat_trees.html

εχει συμπαθητικα γατοδεντρα σε αρκετα οικονομικες τιμες σε σχεση με το μεγεθος τους!:happy::happy:

Δεν αποστέλλουν εκτός Αμερικής. ΓΙ' αυτό έχω κουραστεί. Εδώ και ένα μήνα και κάτι παλεύω να βρω ένα γατόδεντρο που να αξίζει και που να μπορώ να το έχω :mad:

σήμερα, αφού αναβαθμίσαμε και την ποιότητα τροφής μας και μεταβήκαμε από την purina tonus στην purina proplan, σκέφτηκα να κάνω και ένα δωράκι στις αγαπημένες μου φιλενάδες...

τους πήρα ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι που κυκλοφορεί σε 2 σχέδια, στο σχέδιο της laborgini[δεν ξέρω αν γράφετε έτσι] και στο σχέδιο της mitsubishi pajero[εγώ το τελευταίο διάλεξα γιατί είναι πιο πολύχρωμο] που είναι με κοντρόλ και έχει μια σχετική εμβέλεια...το αμαξάκι τρέχει και αυτά τρέχουν επίσης για να το πιάσουν!!
ήταν πολύ καλή αγορά γιατί ήταν και οικονομικό, και περιείχε τις 7 μπαταρίες για την χρήση του συν 3 εφεδρικές, δηλαδή 10 μπαταριούλες από εκείνες τις μικρούλες...[μόνο τις μπαταρίες να αγόραζα χώρια θα έδινα τα ίδια χρήματα] και οι κούκλες ευχαριστημένες! 3 σε 1!

ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, πάρτε το για τις μπαταρίες στην τελική..το πήρα από κεντρικό μεγάλο πολυκατάστημα μαζικής πώλησης παιχνιδιών που έχει αστείες διαφημίσεις [αν δεν το πιάσατε ρωτήστε σε private message από που το πήρα για να μην κάνω και δημόσια διαφήμιση]

η τιμούλα του; 4.99 ευρουλάκια....αλλά έχει πολύ πλάκα!
σας παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάω...

Συνημμένα

• Image0125.jpg
    Image0125.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 37
Ωραιο φαινεται,αν δεν εχεις γατοδεινοσαυρους!:lol:

μουκελάκι, υπάρχει και σε στρατιωτικό jeep...και ελικόπτερο, για να ξεφεύγει...:lol:

Ναι αλλα για να ξεφυγει απο τεσσερα αιλουροειδη με αγριες διαθεσεις θα προσγειωθει σε κανενος το κεφαλι.:lol:

υπάρχει και σε μαλακή version, για απαλές προσγειώσεις.....[μου χάλασαν και τα ηχεία τα γλυκά μου, άσχετο αλλά αυτό παρατήρησα αυτή τη στιγμή, από τις πολλές πτώσεις]
αργότερα μπορεί να δοκιμάσουμε το ελικοπτεράκι.....:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back