σήμερα, αφού αναβαθμίσαμε και την ποιότητα τροφής μας και μεταβήκαμε από την purina tonus στην purina proplan, σκέφτηκα να κάνω και ένα δωράκι στις αγαπημένες μου φιλενάδες...
τους πήρα ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι που κυκλοφορεί σε 2 σχέδια, στο σχέδιο της laborgini[δεν ξέρω αν γράφετε έτσι] και στο σχέδιο της mitsubishi pajero[εγώ το τελευταίο διάλεξα γιατί είναι πιο πολύχρωμο] που είναι με κοντρόλ και έχει μια σχετική εμβέλεια...το αμαξάκι τρέχει και αυτά τρέχουν επίσης για να το πιάσουν!!
ήταν πολύ καλή αγορά γιατί ήταν και οικονομικό, και περιείχε τις 7 μπαταρίες για την χρήση του συν 3 εφεδρικές, δηλαδή 10 μπαταριούλες από εκείνες τις μικρούλες...[μόνο τις μπαταρίες να αγόραζα χώρια θα έδινα τα ίδια χρήματα] και οι κούκλες ευχαριστημένες! 3 σε 1!
ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, πάρτε το για τις μπαταρίες στην τελική..το πήρα από κεντρικό μεγάλο πολυκατάστημα μαζικής πώλησης παιχνιδιών που έχει αστείες διαφημίσεις [αν δεν το πιάσατε ρωτήστε σε private message από που το πήρα για να μην κάνω και δημόσια διαφήμιση]
η τιμούλα του; 4.99 ευρουλάκια....αλλά έχει πολύ πλάκα!
σας παραθέτω φωτογραφία για να καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.