aporw
Διακεκριμένο μέλος
Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος!Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε!
![]()
Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό
![]()
ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε?
και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα
![]()
Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους?![]()
αφου εχει τοσο μεγαλη ζητηση
θα τους στειλω email να μου στειλουν ολο τον τιμοκαταλογο του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος!Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε!
![]()
Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό
![]()
ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε?
και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα
![]()
Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους?![]()
Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο.
Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνε
Αρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο.Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω
Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο.
Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο.
Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξωΌποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι
!
Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε!

Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε!
Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως!![]()

Aκριβώς
Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές
(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα.
Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες.
Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω

Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος.
Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του
και θα γκρεμοτσακιστεί

aporw
Διακεκριμένο μέλος

(και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα..

ELENIP
Διάσημο μέλος
Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο!(και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα..
![]()

μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες?
![]()
Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία.

Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία.
Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε.![]()
Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη![]()
Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό
.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε.
Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε.

Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα?

aporw
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι)
75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια)

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε.
Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε.
Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα?![]()
Εννοείται!!!

Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο!![]()
οκκκκ!!

Luna
Περιβόητο μέλος

ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες??

aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι??
ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες??![]()
Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα!

εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους;Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ;
μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο!

την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν!
μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη!

Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα!εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους!
![]()
αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα?
στελνει σε οποιον του ζητησει??

aporw
Διακεκριμένο μέλος
αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα?
στελνει σε οποιον του ζητησει??![]()

δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool