aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:00 Η aporw έγραψε: #2.721 07-11-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Click για ανάπτυξη... αφου εχει τοσο μεγαλη ζητηση θα τους στειλω email να μου στειλουν ολο τον τιμοκαταλογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ELENIP έγραψε: #2.722 07-11-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Click για ανάπτυξη... Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Μυρτω4038: #2.723 07-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Click για ανάπτυξη... Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ELENIP έγραψε: #2.724 07-11-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Click για ανάπτυξη... Aκριβώς Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα. Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες. Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος. Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του και θα γκρεμοτσακιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η aporw έγραψε: #2.725 07-11-09 20:25 Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Click για ανάπτυξη... αφου εχει τοσο μεγαλη ζητηση θα τους στειλω email να μου στειλουν ολο τον τιμοκαταλογο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ELENIP έγραψε: #2.722 07-11-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Click για ανάπτυξη... Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Μυρτω4038: #2.723 07-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Click για ανάπτυξη... Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ELENIP έγραψε: #2.724 07-11-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Click για ανάπτυξη... Aκριβώς Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα. Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες. Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος. Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του και θα γκρεμοτσακιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η aporw έγραψε: #2.725 07-11-09 20:25 Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Click για ανάπτυξη... Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η Μυρτω4038: #2.723 07-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Click για ανάπτυξη... Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ELENIP έγραψε: #2.724 07-11-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Click για ανάπτυξη... Aκριβώς Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα. Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες. Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος. Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του και θα γκρεμοτσακιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η aporw έγραψε: #2.725 07-11-09 20:25 Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερούλα έχουμε τα ίδια γούστα! Ημουνα ανάμεσα στον υπνόσακο και στην παντόφλα! Αλλα θα ήταν υπερβολή να πάρω και τα δύο. Μάλλον την παντόφλα θα πάρω. Μηπως όμως δεν εχει πολύ βαθος για να χωθούνεΑρεσει και στις τρείς να χωνονται, αλλα εχω μόνο για τις δύο. Την σπηλίτσα του ονυχοδρομίου και το μπαμπού με τη θέση απο πάνω, οπότε ανακαστικά μία θα μένει απ έξω Όποια προλάβει.Αυτη που θα μείνει κάθεται στο μαξιλάρι! Click για ανάπτυξη... Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 15:26 Η ELENIP έγραψε: #2.724 07-11-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Click για ανάπτυξη... Aκριβώς Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα. Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες. Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος. Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του και θα γκρεμοτσακιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η aporw έγραψε: #2.725 07-11-09 20:25 Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Συμπθερούλα αν δεν ταιριάζαμε...δεν θα συμπεθεριάζαμε! Και εγώ την σκέφτομαι την παντόφλα για την Μυρτώ(έχει και ονυχοδρομιάκι), να δούμε και πόσο κάνει... και αυτήν την κρεμαστή θηκούλα επίσης σκέφτομαι αλλά δεν ξέρω αν αντέχει το βάρος της Μυρτούλας 5.300κ.Για τον Αρη 7.200 δεν το συζητώ...θα κλατάρει αμέσως! Click για ανάπτυξη... Aκριβώς Σκέφτομαι αν θα χωράνε οι χοντρές(Σίσσυ-Μυρτώ) στην παντόφλα. Λογικά αλλιώς θα ειναι απο κοντά.Πιο μεγάλες. Για τον χειμώνα ειναι ο,τι πρέπει. Το καλοκαίρι θα τους το μαζεύω Το κρεμαστό κι εγω το ηθελα αλλα ειναι αυτό που λες, αν θα αντέχει το βάρος. Θα πάει ο Αρούλης να ανέβει με τα 7.200 κιλα του και θα γκρεμοτσακιστεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:25 Η aporw έγραψε: #2.725 07-11-09 20:25 Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η ELENIP έγραψε: #2.726 07-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Λοιπον μιλησα ξανα με τον υπευθυνο απο το site και μου ειπε πως θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! (και με προιοντα που δεν υπαρχουν στο site) επισης μου ειπε πως με παραγγελια απο 200 euro και πανω θα εχουμε και εκπτωση 10% βεβαια δεν ειναι σπουδαια εκπτωση αλλα απο το τιποτα.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η Μυρτω4038: #2.727 07-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: μια χαρά! Υπαρχει συμμετοχή για παραγγελίες? Click για ανάπτυξη... Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:51 Η ELENIP έγραψε: #2.728 07-11-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εσείς που είστε από Αθήνα μπορείτε να κάνετε ομαδικά παραγγελεία. Για μας αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα μέλη, βλέπουμε. Click για ανάπτυξη... Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 20:58 Η Μυρτω4038: #2.729 07-11-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Συμπεθερουλα αν κατεβειτε κάποιες για την εκθεση γατας και πει ο υπεύθυνος του σαιτ οτι θα εχουν ερθει οι παραγγελίες μεχρι εκείνη την ημερομηνια, γιατι να μην παρετε κι εσεις! κριμα ειναι γιατι μπορει να μην τη βρεις στη Θεσσαλονικη Click για ανάπτυξη... Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:01 Η aporw έγραψε: #2.730 07-11-09 21:01 εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω λεω να μου στειλετε κωδικους απο οοοοοτι ενδιαφερει τον καθενα για να τους δω και να σας πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:24 Η ELENIP έγραψε: #2.731 07-11-09 21:24 62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
62044-11 ---->παντόφλα (κατηγορία: σπηλιές,καθίσματα) 80221 ---->tunnel (κατηγορία: tunnel, υπνόσακοι) 75781-08 ---->υπόστρωμα(κατηγορία:μαξιλάρια,στρώματα,καλάθια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 21:25 Η ELENIP έγραψε: #2.732 07-11-09 21:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ναι το σκέφτηκα και εγώ αυτό.Σίγουρα θα κατέβω για την Εκθεση αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν θα έχουν έρθει ως τότε...εκτός αν τα αποστέλουν μέσα σε 2-3 μέρες οπότε θα έχουν έρθει σίγουρα ως τότε. Ας δούμε πρώτα τις τιμές και γενικά τις αποστολές τους, και βλέπουμε. Υ.Γ Πάντος να υποθέσω συμπεθερούλα ότι θα συναντηθούμε, όταν κατέβω στην Αθήνα? Click για ανάπτυξη... Εννοείται!!! Δεν χάνω την συμπεθέρα μου για κανένα λόγο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:12 Η kounelaki: #2.733 07-11-09 22:12 Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 22:17 Η aporw έγραψε: #2.734 07-11-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Θελω το τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Σιμωνη οταν δεις πες μου ποσο εχει.Ελπιζω να μην ειναι ακριβο! Click για ανάπτυξη... οκκκκ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:20 Η Luna έγραψε: #2.735 08-11-09 15:20 καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:22 Η aporw έγραψε: #2.736 08-11-09 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλημερα!!aporw να σε ρωτησω κατι?? ειχα γινει και εγω μελος στο site αυτο και μου ειχαν στειλει username και password για να βλεπω τις τιμες αλλα τωρα δεν βρισκω πως μπορω να κανω sign in...εσυ πως βλεπεις τιμες?? Click για ανάπτυξη... Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:38 Η elvenstar: #2.737 08-11-09 15:38 Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:45 Η aporw έγραψε: #2.738 08-11-09 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Επειδή είναι πάρα πολύ εκνευριστικό με καθετι που βλέπεις να στέλνεις κ από ένα μειλ να δεις πόσο έχει κ άν σε παίρνει να το πάρεις δεν γίνεται πραγματικά να μας στείλουν με μειλ τον πλήρη κατάλογο με τις τιμές; Ή αν γίνεται με κάποιο άλλο τρόπο να τις δούμε; Αλήθεια γιατί δεν τις αναρτούν μέσα στη σελίδα τους; Μονο τα καταστήματα με τα αξεσουαρ ζώων δεν γράφουν τιμές κ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό ; Click για ανάπτυξη... μα μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο! την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο εχει ενημερωσει και θα μου τον στειλουν! μου ειπε οτι ετοιμαζουν το site οπου θα εχουν και τις τιμες..ειναι υπο κατασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η Luna έγραψε: #2.739 08-11-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Καλημερα! απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος ειναι κατι που το ειχαν καταργησει αλλα μελλοντικα θα το ξεκινησουν ξανα! εγω ηρθα σε επαφη με τον υπευθυνο και μου ειπε τις τιμες για τους κωδικους που ηθελα..αν και στην τελευταια μας επικοινωνια μου ειπε οτι θα μου στειλει τον πληρη καταλογο τους! Click για ανάπτυξη... αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 15:58 Η aporw έγραψε: #2.740 08-11-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αα!!!αρα δεν κανω λαθος κατι!!!ευτυχως!!λες να μπορει να μου στειλει κι εμενα? στελνει σε οποιον του ζητησει?? Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. ουτως η αλλως μολις μου τον στειλει θα τον ανεβασω εδω! οποτε θα τον δειτε ολοι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.