aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:22 Η aporw έγραψε: #2.801 10-11-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για άλλο σαιτ μιλάς ή για το ίδιο; Click για ανάπτυξη... https://www.kittycollars.co.uk/ https://www.patternandpaw.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:48 Η Μυρτω4038: #2.802 10-11-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Στα site που εβελα εχει φανταστικα κολαρα! κοιταξτε αυτο που μπορεις να φτιαξεις! Μπορεις να συνδιασεις λουρακι με ταυτοητα! βεβαια μπορεις να γραψεις το ονομα του γατουνιου ή..οτι θελεις! Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:58 Η aporw έγραψε: #2.803 10-11-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Μυρτω4038: #2.804 10-11-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Click για ανάπτυξη... Οικονομικό μου ακούγεται.Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η elvenstar: #2.805 10-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για άλλο σαιτ μιλάς ή για το ίδιο; Click για ανάπτυξη... https://www.kittycollars.co.uk/ https://www.patternandpaw.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:48 Η Μυρτω4038: #2.802 10-11-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Στα site που εβελα εχει φανταστικα κολαρα! κοιταξτε αυτο που μπορεις να φτιαξεις! Μπορεις να συνδιασεις λουρακι με ταυτοητα! βεβαια μπορεις να γραψεις το ονομα του γατουνιου ή..οτι θελεις! Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:58 Η aporw έγραψε: #2.803 10-11-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Μυρτω4038: #2.804 10-11-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Click για ανάπτυξη... Οικονομικό μου ακούγεται.Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η elvenstar: #2.805 10-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Στα site που εβελα εχει φανταστικα κολαρα! κοιταξτε αυτο που μπορεις να φτιαξεις! Μπορεις να συνδιασεις λουρακι με ταυτοητα! βεβαια μπορεις να γραψεις το ονομα του γατουνιου ή..οτι θελεις! Click για ανάπτυξη... Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 14:58 Η aporw έγραψε: #2.803 10-11-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Μυρτω4038: #2.804 10-11-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Click για ανάπτυξη... Οικονομικό μου ακούγεται.Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η elvenstar: #2.805 10-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:03 Η Μυρτω4038: #2.804 10-11-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Click για ανάπτυξη... Οικονομικό μου ακούγεται.Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η elvenstar: #2.805 10-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω! Click για ανάπτυξη... Οικονομικό μου ακούγεται.Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:05 Η elvenstar: #2.805 10-11-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου. Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα? Click για ανάπτυξη... μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 15:14 Η Μυρτω4038: #2.806 10-11-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω. Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά. Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Η kounelaki: #2.807 10-11-09 18:14 Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:28 Η kounelaki: #2.808 10-11-09 18:28 Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:29 Η aporw έγραψε: #2.809 10-11-09 18:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα? Click για ανάπτυξη... δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:35 Η kounelaki: #2.810 10-11-09 18:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? Click για ανάπτυξη... Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Η aporw έγραψε: #2.811 10-11-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Α ναι... Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη... Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα! Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε) Click για ανάπτυξη... λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η kounelaki: #2.812 10-11-09 18:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες! βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη! καταλαβες?? Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:50 Η evelynkar: #2.813 10-11-09 18:50 δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aporw έγραψε: #2.814 10-11-09 18:51 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: αααααααααααααααααα τοσο απλο? παλι ρεζιλι εγινα Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?Να γιατι μπερδευομαι! Click για ανάπτυξη... υποτιθεται γινεται off the record! γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο! τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα! εμενα μου απαντησαν παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η aporw έγραψε: #2.815 10-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: δεν πουλανε λιανικη????? γιατι? Click για ανάπτυξη... απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:53 Η evelynkar: #2.816 10-11-09 18:53 α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:54 Η aporw έγραψε: #2.817 10-11-09 18:54 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! Click για ανάπτυξη... εσυ τι θελεις να παρεις?? ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:56 Η evelynkar: #2.818 10-11-09 18:56 εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η aporw έγραψε: #2.819 10-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!! Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι.. αν γλυστρισει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η evelynkar: #2.820 10-11-09 18:59 σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.