Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στα site που εβελα εχει φανταστικα κολαρα!:D:D

κοιταξτε αυτο που μπορεις να φτιαξεις!

pers-pink.jpg

Μπορεις να συνδιασεις λουρακι με ταυτοητα!;):P βεβαια μπορεις να γραψεις το ονομα του γατουνιου ή..οτι θελεις!:P:D

Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.;)Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου.:hmm:
Δεν ξέρουμε τιμή, πόσο χρεώνει το τύπωμα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία ιδέα αυτή, αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για τα κουμπώματα ασφαλείας.;)Τα δικά μας με τον καιρό χαλαρώνουν και τα χάνουν πιό εύκολα τα γατοπαιδάκια μου.:hmm:

ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολο το κολαρο (μαζι με το τυπωμα) κανει 8 ευρω!:D:D

Οικονομικό μου ακούγεται.:hmm:Οι ταυτότητες που φορούν τώρα τα δικά μου είχαν μαζί με το τύπωμα από 10ευρώ η κάε μία συν 4 ευρώ το λουράκι με το κούμπωμα ασφαλείας.:hmm:

ddbeltgold.jpg

μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski :D

ddbeltgold.jpg

μπορείς να πάρεις αυτα με τα swarovski :D

Εμείς αγαπητή μου είμαστε λα'ι'κοί τύποι δεν φοράμε swarovski:P:P Ε για την Μυρτώ όρκο δεν πέρνω, για τον Αρη και μένα μιλάω.;):P

Προτιμώ πάντα τα κουμπώματα ασφαλείας γιατί στο χωριό βγαίνουν στο οικόπεδο και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σκαλώσει το λουράκι τους και να μην μπορούν να απεγκλωβιστούν μετά.:hmm:
Το κακό τους βέβαια ,είναι ότι με τον καιρό χαλαρώνει το κούμπωμα και το χάνουν...:hmm:

Παιδια παιδια ο Γκριζλυ ο αρκουδακος χωραει μεσα στο ποντικι!!!!Δειτε το θεμα του!Για να χωραει αυτος,σιγουρα χωραμε κι εμεις(οι κοινοι θνητοι) στο τυρι!!!:D:D:D:lol:

Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα?:hmm:

Παιδια τωρα ειδα οτι το σαιτ που θελουμε culpret βρησκεται στο Ηρακλειο αττικης.Απο εκει δεν μπορει να παρει καποιος κατι?Και να τα δει κι απο κοντα?:hmm:

δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? :hmm::hmm:

δεν πουλανε λιανικη..οποτε φανταζομαι πως οχι..?!? :hmm::hmm:
Α ναι...:redface: Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη...:redface: Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα!:redface: Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω:redface::redface::redface: (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε:down::redface:)

Α ναι...:redface: Δεν κατεω τις εννοιες λιανικη και χονδρικη...:redface: Μη γελασετε αλλα οταν ημουν μικρη και μου εξηγουσαν ποτε δεν το καταλαβα!:redface: Ισως να εχει σχεση με το περιορισμενης ευθυνης μαθηματικο μυαλο που εχω:redface::redface::redface: (παντου με κατακλεβουνε μιλαμε:down::redface:)

:lol::lol: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες!;);) βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη!:P:P καταλαβες??:lol::lol:

:lol::lol: λιανικη ειναι οταν ο καθενας μπορει να πηγαινει και να αγοραζει απο ενα μαγαζι! χονδρικη ειναι οταν το μαγαζι δινει μονο σε επαγγελματιες!;);) βεβαια υπαρχουν μαγαζια που πουλανε και λιανικη και χονδρικη!:P:P καταλαβες??:lol::lol:
αααααααααααααααααα τοσο απλο?:redface::redface::redface: παλι ρεζιλι εγινα
Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?:hmm:Να γιατι μπερδευομαι!:lol:

δεν πουλανε λιανικη????? γιατι?:(

αααααααααααααααααα τοσο απλο?:redface::redface::redface: παλι ρεζιλι εγινα
Σιμωνη στα ε μαιλ απαντουν?Να τους στειλω να ρωτησω τις τιμες σε αυτα που θελω ή δεν θα απαντησει γιατι δεν ειμαι καταστηματαρχης? Και να σε πω...πως και δεχτηκε να μας δωσει προιοντα εφοσον δεν ειμαστε καταστηματαρχες?:hmm:Να γιατι μπερδευομαι!:lol:

υποτιθεται γινεται off the record!:cool::cool: γι αυτο και δεν μου στελνει επισημα τον καταλογο!;);) τωρα αν θελεις να κανεις μια προσπαθεια δεν εχεις να χασεις τιποτα!:):):) εμενα μου απαντησαν παντως!:D:D

δεν πουλανε λιανικη????? γιατι?:(

απ'οτι μου ειπε ο υπευθυνος θα ξεκινησουν αλλα μετα το νεο ετος..:):)

α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!! :D

εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!!:P

εχει πολλα που μου αρεσαν, και βασικα ηθελα να τους ρωτησω αν μπορουν να στειλουν και στην κυπρο, γιατι εχω μεγαλο μπαλκονι πισω που θα ηταν ωραια μια γατοπολυκατοικια!!!:P

δεν νομιζω η γατοπολυκατοικια να ειναι καλη για μπαλκονι..:hmm::hmm: αν γλυστρισει??:down::down::/:

σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back