aporw
Διακεκριμένο μέλος

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
2 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (APORW, VOULA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)
απο μεριας μου συμφωνω!!

μικρα κρεβατακια εε?τα 40x45...

thaaaanx!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

πχ..
)επισης ξεχασα να αναφερω τιμη για:
επισης
να πω οτι ρωτησα για το αγελαδε καθισμα και μου ειπε οτι αντεχει θεωρητικα το βαρος μιας κανονικης γατας!
τωρα δεν ξερω αν τα δικα μας γατια εχουν φυσιολογικο βαρος!
α! και για το τυρι οτι χωραει ανετα μια γατα να μπαινοβγαινει!
ELENIP
Διάσημο μέλος

)Και απο τα παιχνιδακια το πρώτο (το μακρύτερο

), εεε με τη λωρίδα ήθελα να πω
aporw
Διακεκριμένο μέλος

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)
1 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

) (ELENIP)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα! Ερώτηση, μπορώ να σας πώ και εγώ να παραγγείλετε ένα ονυχοδρόμιο??? εεεε???
οχι εσυ δεν μπορεις!

πλακα κανω καλε! φυσικα και μπορεις!
απλα πες μου ποιο θελεις!

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, θα ήθελα αυτό το κυλινδρικό μπέζ ονυχοδρόμιο! Νομίζω ότι κάνει 70 ευρώ.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα μη μου αρνηθείτε τίποτα!!! Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και πρέπει να με προσέξετε!!!χεχεχε!!
Λοιπόν, θα ήθελα αυτό το κυλινδρικό μπέζ ονυχοδρόμιο! Νομίζω ότι κάνει 70 ευρώ.![]()
αν σου ειναι ευκολο επειδη εβαλα αρκετους κυλινδρους μπορεις να μου παραθεσεις και την φωτογραφια?

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
στη προηγουμενη σελιδα εχω ποσταρει καποια..πες μου απλα σε ποια σειρα ειναι!

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ για τη διευκόλυνση και sorry!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (VOULA)
1 Χ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) (APORW)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW-VOULA)
1 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

) (ELENIP)1 Χ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΕΖ (TSITSINI1)

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

μου ειπαν οτι αν ειναι μεγαλη η παραγγελια μαλλον θα πρεπει να βαλουμε προκαταβολη!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά βρε Γιαννα θα πάρεις για τον Γιουρι το μικρό;;; Είσαι σίγουρη ότι χωράει;

Luna
Περιβόητο μέλος
![]()
Καλά βρε Γιαννα θα πάρεις για τον Γιουρι το μικρό;;; Είσαι σίγουρη ότι χωράει;
σε παρακαλω μανταμ!!!τι εννοεις??

οτι δεν χωραει το παιδι μου στο 40x45??

τα γατακια μου δεν καθονται μεσα σε τετοια αλλα τα θελω για την εκθεση για το κλουβακι!!!και το αλλο μεγεθος ειναι πολυ μεγαλο!!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Oxι που θα τον ξέχναγε η Μυρτουλα τον καναπέΈκανα μιά περιήγηση στο culpret.gr ,είδα ότι έχει το ανάκλιντρό μας(κύμα το λέω εγώ)
![]()
Το πήρα πέρσι από το Quiko, νομίζω 12,8 Ευρώ, για να ξύνει η Μυρτούλα τα νυχάκια της και να ξεχάσει τον καναπέ.
Είχα μια ανησυχία αν της αρέσει αλλά το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.Ξαπλώνει στο ανάκλιντρο και ξύνει τα νυχάκια της.![]()
Φυσικά τον καναπέ δεν το ξέχασε...![]()

Καλά Νίκη τι υπέροχες υπογραφές φτιαχνεις και με στέλνεις???? Φιλάκια απ΄όλους μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Να παρω το τυρι ή το ονυχοδρομιο με τη σπυλιτσα απο κατω?

Εχουν και ιδια τιμη...
Ηντα να κανω το κοπελι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool