Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :D

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
2 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (APORW, VOULA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)

απο μεριας μου συμφωνω!!:P:Pμικρα κρεβατακια εε?τα 40x45...:up::up:
thaaaanx!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης να πω οτι αυτο που μου ειπε οτι αναλογα το ειδος μπορει να υπαρχουν αποκλεισεις στις τιμες αναλογα το χρωμα..οχι πολυ μεγαλες ομως!:):)

πχ..
60801.jpg
60802.jpg
25,65?

60805.jpg
30,26?

04639.jpg
28,06?

04624.jpg
25,64 ? (αν θυμαμαι καλα!:redface:)

επισης ξεχασα να αναφερω τιμη για:

04301.jpg
19,56?

επισης:lol: να πω οτι ρωτησα για το αγελαδε καθισμα και μου ειπε οτι αντεχει θεωρητικα το βαρος μιας κανονικης γατας!:P τωρα δεν ξερω αν τα δικα μας γατια εχουν φυσιολογικο βαρος!:cool::lol: α! και για το τυρι οτι χωραει ανετα μια γατα να μπαινοβγαινει!:happy:

Εμείς θέλουμε την παντόφλα (σε καφέ χρώμα αν γίνεται:redface::))
Και απο τα παιχνιδακια το πρώτο (το μακρύτερο:P:redface:), εεε με τη λωρίδα ήθελα να πω:happy:

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW)
1 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ:P:lol:) (ELENIP)

Αντε να μαζευομαστε να κανω αυριο την παραγγελια να προλλαβουν και οι ''εκτως αθηνων'' :):):)

Καλησπέρα! Ερώτηση, μπορώ να σας πώ και εγώ να παραγγείλετε ένα ονυχοδρόμιο??? εεεε???

Καλησπέρα! Ερώτηση, μπορώ να σας πώ και εγώ να παραγγείλετε ένα ονυχοδρόμιο??? εεεε???

οχι εσυ δεν μπορεις!:P:lol::lol: πλακα κανω καλε! φυσικα και μπορεις!:D:D απλα πες μου ποιο θελεις!:happy::happy:

Σήμερα μη μου αρνηθείτε τίποτα!!! Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και πρέπει να με προσέξετε!!!χεχεχε!!
Λοιπόν, θα ήθελα αυτό το κυλινδρικό μπέζ ονυχοδρόμιο! Νομίζω ότι κάνει 70 ευρώ. :D

Σήμερα μη μου αρνηθείτε τίποτα!!! Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και πρέπει να με προσέξετε!!!χεχεχε!!
Λοιπόν, θα ήθελα αυτό το κυλινδρικό μπέζ ονυχοδρόμιο! Νομίζω ότι κάνει 70 ευρώ. :D

αν σου ειναι ευκολο επειδη εβαλα αρκετους κυλινδρους μπορεις να μου παραθεσεις και την φωτογραφια?:redface::redface:

Ε.. μπορείς να μου πείς πώς γιατί είμαι άσχετη?:redface:

θα το κανουμε αλλιως!:P στη προηγουμενη σελιδα εχω ποσταρει καποια..πες μου απλα σε ποια σειρα ειναι!:happy::happy:

Στο post σου της 17:10, τον 4ο κύλινδρο!
Σ ευχαριστώ πολύ για τη διευκόλυνση και sorry!!:redface:

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (VOULA)
1 Χ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) (APORW)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW-VOULA)
1 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ:P:lol:) (ELENIP)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΕΖ (TSITSINI1)

:D:D:D

Τέλεια!!! Θα μας ενημερώσεις όταν καταφτάσουν εεεε????

Θα σας ενημερωσω μολις κανω την παραγγελια για να σας πω πως θα πρεπει να γινει η πληρωμη και ποτε!:):) μου ειπαν οτι αν ειναι μεγαλη η παραγγελια μαλλον θα πρεπει να βαλουμε προκαταβολη!:happy::happy:

80200.jpg

Καλά βρε Γιαννα θα πάρεις για τον Γιουρι το μικρό;;; Είσαι σίγουρη ότι χωράει;:hmm:

80200.jpg

Καλά βρε Γιαννα θα πάρεις για τον Γιουρι το μικρό;;; Είσαι σίγουρη ότι χωράει;:hmm:

σε παρακαλω μανταμ!!!τι εννοεις??:blink::blink::blink:οτι δεν χωραει το παιδι μου στο 40x45??:lol::lol::lol::lol:
τα γατακια μου δεν καθονται μεσα σε τετοια αλλα τα θελω για την εκθεση για το κλουβακι!!!και το αλλο μεγεθος ειναι πολυ μεγαλο!!!

Έκανα μιά περιήγηση στο culpret.gr ,είδα ότι έχει το ανάκλιντρό μας(κύμα το λέω εγώ)
696ab881.jpg

Το πήρα πέρσι από το Quiko, νομίζω 12,8 Ευρώ, για να ξύνει η Μυρτούλα τα νυχάκια της και να ξεχάσει τον καναπέ.;)
Είχα μια ανησυχία αν της αρέσει αλλά το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.Ξαπλώνει στο ανάκλιντρο και ξύνει τα νυχάκια της.;):lol::lol::P
Φυσικά τον καναπέ δεν το ξέχασε...;):P
Oxι που θα τον ξέχναγε η Μυρτουλα τον καναπέ:lol::lol::lol:Καλά Νίκη τι υπέροχες υπογραφές φτιαχνεις και με στέλνεις???? Φιλάκια απ΄όλους μας.

Τωρα εγω δεν ξερω......:hmm::hmm::hmm::hmm:
Να παρω το τυρι ή το ονυχοδρομιο με τη σπυλιτσα απο κατω?:/:
Εχουν και ιδια τιμη...:hmm:Ηντα να κανω το κοπελι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back