natalouko
Επιφανές μέλος

Δες το και εσύ μήπως έχω κάνει λάθος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
για να μην γινει μπερδεμα αυριο θα τα βαλω εγω κι εσεις θα μου τα βαλετε απο αυριο στον δικο μου λογαριασμο!![]()
Η δική μας η παντόφλα είναι 27,57Ευρώ και με την έκπτωση(αν ισχύει) πρέπει να είναι 25Ευρώ.
Σιμώνη δώσε λογαριασμό και τράπεζα(μόνο να μην είναι καμιά μυστήρια
)ή στείλ'τα μου με π.μ

Α και το όνομα που φαίνεται στον λογαριασμό, αύριο ή μεθαύριο θα στα καταθέσω.

Αν δεν το παραλάβω από την έκθεση,αν έρθουν δηλαδή μέχρι τότε, τότε θα σου δώσω επί τόπου τα χρήματα για την αποστολή.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α εχουμε και την εκπτωση!!! Δηλαδη τα 69,42 ποσα θα γινουν με 10% εκπτωση?Η δική μας η παντόφλα είναι 27,57Ευρώ και με την έκπτωση(αν ισχύει) πρέπει να είναι 25Ευρώ.
Σιμώνη δώσε λογαριασμό και τράπεζα(μόνο να μην είναι καμιά μυστήρια)
ή στείλ'τα μου με π.μ
Αν δεν το παραλάβω από την έκθεση,αν έρθουν δηλαδή μέχρι τότε, τότε θα σου δώσω επί τόπου τα χρήματα για την αποστολή.![]()
(Εγκω ντεν ξερω ματηματικα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εχεις και εκπτωση 2,5 ευρω!Oκ έγινε!!!Εγώ βάση των τιμών που αναφέρεις πρέπει να σου δώσω 25,66,άν είναι και κάτι παραπάνω ενημέρωσε με π.μ να ξέρω!!Και πάλι ευχαριστώ![]()

Λοιπον για να μην μπερδευτουμε εγω λεω απο αυριο να βαλουμε ΟΛΟ το ποσο γιατι αν κατσουμε να σκεφτουμε ποσο 30% αντιστοιχει στον καθενα θα γινει μπερδεμα.
σωστα αν δεν κανω κι εγω λαθος..Και εγώ από ότι είδα τα δικά μου κοστίζουν 51,30 ευρώ!!!Δες το και εσύ μήπως έχω κάνει λάθος!!!
![]()

θελω και τα 42 παρακαλω!Σιμωνη η μανα μου θα σου βαλει τα 60 κι εγω τα 9,42 γιατι της ειπα πως κανει 60...![]()

Η δική μας η παντόφλα είναι 27,57Ευρώ και με την έκπτωση(αν ισχύει) πρέπει να είναι 25Ευρώ.
Σιμώνη δώσε λογαριασμό και τράπεζα(μόνο να μην είναι καμιά μυστήρια)
ή στείλ'τα μου με π.μ
Αν δεν το παραλάβω από την έκθεση,αν έρθουν δηλαδή μέχρι τότε, τότε θα σου δώσω επί τόπου τα χρήματα για την αποστολή.![]()
και σωστη μου ακουγεσε!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Α εχουμε και την εκπτωση!!! Δηλαδη τα 69,42 ποσα θα γινουν με 10% εκπτωση?(Εγκω ντεν ξερω ματηματικα!
)
περιπου 62.50

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλήθεια έχεις μεγάλο σπίτι??Για να τα χωρέσεις όλα

Εγώ μπορώ αν θέλεις μόλις σκάσουν μύτη να έρθω από το σπίτι σου να τα πάρω..
Να δώ και Λουκουμάκο 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α,την είχα ξεχάσει την έκπτωση καλέΑλήθεια έχεις μεγάλο σπίτι??Για να τα χωρέσεις όλα
Εγώ μπορώ αν θέλεις μόλις σκάσουν μύτη να έρθω από το σπίτι σου να τα πάρω..Να δώ και Λουκουμάκο
![]()
μεγαλο σπιτι δεν εχω αλλα καπου θα τα στουμπωσω!

και βεβαια μπορεις να ερθεις ανεξαρτητα με τα πραγματα!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Θα μιλήσουμε μήπως μπορέσω αυτό το Σ/Κ άν σε βολεύει και σένα,να σου δώσω και το καρτελάκι![]()
οκ!

το ΠΣΚ οποτε θελεις!

natalouko
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τα πράγματα θα τα παραλάβεις σε 10 μέρες???![]()
ετσι μου ειπαν! περιπου 10 μερες!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
η παραγγελια εγινε!
σε 10 μερες να υπολογιζουμε αλλα μπορει και πιο νωρις!
τωρα σχετικα με την μεταφορα..μου λεει αυτο το επιλεγω εγω..απλα σκεφτομουνα για να μην εχουμε επιπλεον χρεωση μπορουμε να παμε 2-3 αυτοκινητα να κανουμε την παραλαβη?

natalouko
Επιφανές μέλος
Που βρίσκονται αυτοί???Μολις με πηραν τηλεφωνο!η παραγγελια εγινε!
σε 10 μερες να υπολογιζουμε αλλα μπορει και πιο νωρις!
τωρα σχετικα με την μεταφορα..μου λεει αυτο το επιλεγω εγω..απλα σκεφτομουνα για να μην εχουμε επιπλεον χρεωση μπορουμε να παμε 2-3 αυτοκινητα να κανουμε την παραλαβη?
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

(αττικης ετσι?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι κοντά στην δουλειά μου.στο ηρακλειο..(αττικης ετσι?
)

Θα μπορούσα να πάω εγώ.
Αλλά χωράνε όλα σε ένα αμάξι???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Είναι κοντά στην δουλειά μου.Θα μπορούσα να πάω εγώ.
Αλλά χωράνε όλα σε ένα αμάξι???
![]()
υποθετω πως οχι εκτος αν εχεις φορτηγο!

καμια αλλη τσουπρα που να μπορει να ακολουθησει το κομβοι?

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιμώνη η Λέττα-Felice μένει Ηράκλειο και αν δεν κάνω λάθος έχει παραγγείλει κι' εκείνη πραγματάκια..
Για στείλε της π.μ μήπως μπορεί να έρθει 
natalouko
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool