Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
με σαμπουαν-αφρο? αυτο που δεν χρειαζεται νερο?![]()
Δεν το ξέρω...είναι ειδικό για γάτες;;;Και αυτήν την στιγμή δεν το έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν το ξέρω...είναι ειδικό για γάτες;;;Και αυτήν την στιγμή δεν το έχω.![]()
καλε δε χρειαζεται ειδικο σαμπουαν για μια σταμπα, βαλε εκει λιγο αφροντους δικο σου, δε θα παθει τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλε δε χρειαζεται ειδικο σαμπουαν για μια σταμπα, βαλε εκει λιγο αφροντους δικο σου, δε θα παθει τιποτα![]()
Έχω DOVE αφροντούς, δοκίμασα με αυτό και όντος κάπως καθάρισε.Προσπάθησα και να το ξεβγάλω με βρεγμένη χλιαρή πετσέτα και τώρα βλέπω ότι άρχισε να γλύφεται.

Ευτυχώς η Μυρτώ δεν πρόλαβε να λερωθεί.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

sofiakosm
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν, θα μας κράξουν αλλά θα στο πω: αεροδρόμιο Φρανκφούρτης, ΠΟΟΟΛΥ περπάτημα!Ρώτα παντού για να μη χαθείς,
Αυτό ξαναπες το! Σκέτος εφιάλτης !

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω Σιμωνη και Ναταλια!
Τελικα ο κυλινδρος δεν εχει και πανω πατωμα αλλα τρυπα για να ανεβοκατεβαινουν,ειναι πιο πολυ για παιχνιδι! Βεβαια ειναι μεγαλο και μπορουν ισως να στριμωχτουν και να κοιμηθουν και τα 2 κατω...Δεν με παιραζει καθολου,ισα ισα θα ειναι πιο πολυ για παιχνιδι,αλλα ειναι ενα μικρο δειγμα του να παραγγελνεις απο το ιντερνετ χωρις να εχεις δει το προιον απο κοντα
Και στις φωτο δειχνουν μονο τη μια οψη του..Νικακι εμας η πατουσα δεν ξεβαφει,ειπα στη μαμα μου και την ετριψε κιολας.Ειναι κεντημα μου ειπε οχι σταμπα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Παιδιά θα σας χαλάσω λίγο την χαρά αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με την "παντόφλα".Από το μεσημέρι που την εγκαινίασαν το γατοπαιδάκια μου, είδα κάποια στιγμή ότι ο Άρης έχει σημάδι σαν μουντζούρα το μπροστινό και το πίσω ποδαράκι και λίγο στην κοιλίτσα.Και έσπαγα το κεφάλι μου που λερώθηκε...τι στο καλό σε καμινάδα μπήκε και έκανε το Αι Βασίλη;;;
Και τώρα που γύρισα το βράδυ, κατάλαβα από που προέρχεται αυτό.Το σχέδιο της πατούσας είναι μάλλον στάμπα από μαύρο μελάνι και μόλις το ακούμπησα με τα δάχτυλά μου βάφτηκαν μαύρα λες και καθάριζα τα μπουριά από της παλιές σόμπες.Στην φωτό φαίνεται πολύ καθαρα το σημάδι στο ποδαράκι του Άρη.
Λογικά και η Μυρτούλα θα έγινε χάλια γιατί αυτή καθόταν στην άκρη και έξυνε τα νυχάκια της αλλά επειδή είναι σκουρόχρωμη δεν φαίνεται το μελάνι.![]()
![]()
Δοκίμασα με μωρομάντηλο αλλά ο Άρης αφενώς διαμαρτύρεται αφετέρου δεν καθαρίζει καλά.Τι άλλο να χρησιμοποιήσω δεδομένου ότι ο Άρης θα το γλύψει μετά;;;
Και πώς να το καθαρήσω το μελάνι από την στάμπα, για να σταματήσουν να λερώνονται;;;
Υ.Γ Συμπεθέρα ELLENIP η δική σας παντόφλα δεν το παρουσίασε αυτό;;;![]()
Συμπεθερούλα κι εμένα!!! Και ήθελα να σε προειδοποιήσω για να το προσέξεις, και το ξέχασα

Το πήρα χαμπάρι πριν απο τα παιδάκια μου και το καθάρισα με ένα βρεγμένο βετέξ.Θα πάθουν κάτι αν γλύψουν τα ποδαράκια τους??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ειναι καταπληκτικο?OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
![]()
ειναι ψηλα γιατι τους αρεσει να κοιμουνται ψηλα...εχει πρακτικο ανοιγμα για ξαθαρισμο και προσβαση στη γατα... με τζαμι για να μπαινει μεσα φως...απο κατω βαζεις την αμμο τους ή τα φαγητα τους...ειναι υπεροχο

kounelaki
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αυτο ακριβως..σε διαμερισμα δεν κανει..Ναι με την προυποθεση να εχεις κηπο!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παιδια πως γινετε να εχεις γατα σε κηπο(ακομη και περιφραγμενο) και να μην φευγει να βγαινει στο δρομο κτλ? Τι περιφραξη θα πρεπει αραγε να κανεις?Ολα τα σκαρφαλωνουν τα ατιμα!αυτο ακριβως..σε διαμερισμα δεν κανει..![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συμπεθερούλα κι εμένα!!! Και ήθελα να σε προειδοποιήσω για να το προσέξεις, και το ξέχασα
Το πήρα χαμπάρι πριν απο τα παιδάκια μου και το καθάρισα με ένα βρεγμένο βετέξ.Θα πάθουν κάτι αν γλύψουν τα ποδαράκια τους??![]()
Ε σίγουρα δεν είναι καλό να γλύψουν μελάνι.

Ο Άρης πρόλαβε και λερώθηκε, φαίνεται και στις φωτό...για ώρα έψαχνα που βρήκε μαρκαδόρο και λερώθηκε.
Μετά είδα ότι η στάμπα είναι που ξεβάφει.
Τον Άρη τον καθάρισα χθές με σφουγκαράκι με αφροντούς και μετά τον σκούπισα με βρεγμένη πετσέτα.Φώναζε βέβαια αλλά δεν γινόταν αλλιώς. 
Την πατούσα στάμπα την καθάρισα αρκετά, σχεδόν δεν ξεβάφει άλλο, μόνο που μουντζουρώθηκε.Θα δοκιμάσω να το καλύψω όπως με συμβούλεψαν τα κορίτσια.
Και θα σου πώ...
Κατά τ'άλλα ξετρελλάθηκαν με την παντόφλα.

konstans
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα κορίτσια που βοήθησαν να το πάρουμε

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν εχεις δει την περιφραξη που εκανε η jejebel θα καταλαβεις, απο πανω δεν μπορει να περασει γιατι ειναι σε σχημα Γ ...Παιδια πως γινετε να εχεις γατα σε κηπο(ακομη και περιφραγμενο) και να μην φευγει να βγαινει στο δρομο κτλ? Τι περιφραξη θα πρεπει αραγε να κανεις?Ολα τα σκαρφαλωνουν τα ατιμα!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αχα καταλαβα!Οπως στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο αν εχεις παει που εχουν περιφραξει τις τιγρεις,τους πιθηκους κτλ...Αυτο θα ηταν πολυ καλη ιδεα!!!αν εχεις δει την περιφραξη που εκανε η jejebel θα καταλαβεις, απο πανω δεν μπορει να περασει γιατι ειναι σε σχημα Γ ...

vaso
Νεοφερμένο μέλος
https://cloescollars.com/catalog/index.php
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδια πως γινετε να εχεις γατα σε κηπο(ακομη και περιφραγμενο) και να μην φευγει να βγαινει στο δρομο κτλ? Τι περιφραξη θα πρεπει αραγε να κανεις?Ολα τα σκαρφαλωνουν τα ατιμα!![]()
Eιναι υπεροχα!ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα καταπληκτικά λουράκια!!!!έχω πάθει πλάκα!!
https://cloescollars.com/catalog/index.php
Αν ειναι ημιμακτρυτριχη η γατουλα σου ομως μην της βαλεις καλυτερα...τους χαλαει το φυσικο γουνινο "κολλαρο" γυρω απο το λαιμο

vaso
Νεοφερμένο μέλος
vaso
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool