Παιδιά θα σας χαλάσω λίγο την χαρά αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα με την "παντόφλα".Από το μεσημέρι που την εγκαινίασαν το γατοπαιδάκια μου, είδα κάποια στιγμή ότι ο Άρης έχει σημάδι σαν μουντζούρα το μπροστινό και το πίσω ποδαράκι και λίγο στην κοιλίτσα.

Και έσπαγα το κεφάλι μου που λερώθηκε...τι στο καλό σε καμινάδα μπήκε και έκανε το Αι Βασίλη;;;

Και τώρα που γύρισα το βράδυ, κατάλαβα από που προέρχεται αυτό.Το σχέδιο της πατούσας είναι μάλλον στάμπα από μαύρο μελάνι και μόλις το ακούμπησα με τα δάχτυλά μου βάφτηκαν μαύρα λες και καθάριζα τα μπουριά από της παλιές σόμπες.Στην φωτό φαίνεται πολύ καθαρα το σημάδι στο ποδαράκι του Άρη.
Λογικά και η Μυρτούλα θα έγινε χάλια γιατί αυτή καθόταν στην άκρη και έξυνε τα νυχάκια της αλλά επειδή είναι σκουρόχρωμη δεν φαίνεται το μελάνι.
Δοκίμασα με μωρομάντηλο αλλά ο Άρης αφενώς διαμαρτύρεται αφετέρου δεν καθαρίζει καλά.Τι άλλο να χρησιμοποιήσω δεδομένου ότι ο Άρης θα το γλύψει μετά;;;

Και πώς να το καθαρήσω το μελάνι από την στάμπα, για να σταματήσουν να λερώνονται;;;

Υ.Γ Συμπεθέρα ELLENIP η δική σας παντόφλα δεν το παρουσίασε αυτό;;;