vaso
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Είναι υπέροχα τα λουράκια!!!!Έστειλα mail να ρωτήσω αν στέλνουν στην Ελλάδα..![]()

Όταν σου απαντήσουν θα μου πεις και εμένα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

vaso
Νεοφερμένο μέλος
Στέλνουν παντού, αλλά φυσικά τα έξοδα αποστολής θα είναι υψηλα.
Μπορούμε να δούμε το ποσό αν βάλουμε τα προιόντα που θέλουμε στο καλάθι αγορών...και να αποφασίσουμε αν θα το παραγγείλουμε τελικά ή όχι!!!
Νομίζω αν θέλουμε αρκετοί, με μια μαζική παραγγελία θα μας έρθει κουτί!
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ πάντως αν μαζευτούμε, θέλω!!!!!Μου απάντησαν κιόλας!!!!!!! (πολύ μου άρεσε αυτο)
Στέλνουν παντού, αλλά φυσικά τα έξοδα αποστολής θα είναι υψηλα.
Μπορούμε να δούμε το ποσό αν βάλουμε τα προιόντα που θέλουμε στο καλάθι αγορών...και να αποφασίσουμε αν θα το παραγγείλουμε τελικά ή όχι!!!
Νομίζω αν θέλουμε αρκετοί, με μια μαζική παραγγελία θα μας έρθει κουτί!

vaso
Νεοφερμένο μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ αναρωτιούμουν, που είναι η Σιμώνη!!!καλα εννοειται πως δεν μπορω να λειπω εγω απο τετοια παραγγελια!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ αναρωτιούμουν, που είναι η Σιμώνη!!!![]()
μην φοβασε μπορει να αργω αλλα παντα εμφανιζομαι!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Απίστευτα είναι και αυτά!!!!

Vag
Νεοφερμένο μέλος
Το λεπόν τα γατάκια μας, είναι τρελαμένα με σακούλες. Τον ήχο τους και το γεγονός οτι μπορούν να κρυφτούν μέσα. Και έχουμε παρατημένη μια μεγάλη σακούλα μόνιμα στο σπίτι για να παίζουν

Οπότε γιατί να μην γίνει αυτό το παιχνίδι μικρότερο και φορητό και παράλληλα να "ανακυκλώσουμε";
Χρειάστηκα τα ακόλουθα υλικά και αν κάποιος άλλος θέλει να φτιάξει το ίδιο ορίστε και οδηγίες

Σακούλα από super-market, περίπτερο κτλ
Ψαλίδι
Κορδέλα, Σπάγκο, Zip ties ή οτι άλλο σκαρφιστεί το μυαλό σας
Βήμα πρώτο,
Πιάνουμε την σακούλα, και αφού την "σιδερώσουμε" (την κάνουμε επίπεδη) αρχίζουμε να διπλώνουμε μέχρι το επιθυμητό μέγεθος κάπως έτσι.
Ή πιο απλά, την τσαλακώνουμε μέχρι το επιθυμητό μέγεθος.
Βήμα δεύτερο,
Δένουμε σφιχτά τη σακούλα, εγώ έβαλα zip ties μια που ήταν και εύκαιρα στο σπίτι, αλλά οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει σφιχτή τη σακούλα. Κατόπιν κόβουμε τις άκρες.
Βήμα τρίτο,
Ξεδιπλώνουμε την σακούλα, προσπαθώντας να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιο "φουντωτή"
Βήμα τέταρτο,
Κόβουμε οτιδήποτε εξτρά, ή και όχι

Βήμα πέμπτο,
Το πετάμε στο πάτωμα

Ο Μπάμπης επί το έργον
Συγνώμη για την ποιότητα, την αστάθεια του video, και τον ήχο. Μαγειρεύαμε και ήταν ο απορροφητήρας στη διαπασών

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η Μυρτούλα μου από μικράκι είχε μιά ιδιαίτερη αδυναμία στις σακούλες.

Οπότε αύριο σίγουρα θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες σου και θα δούμε τα απουτελέσματα.

Να που από πολύ απλά υλικά ,που υπάρχουν σε κάθε σπίτι μπορεί κανείς να κάνει παιχνιδάκια που θα ξετρελλάνουν την γάτα του.

Κούκλος ό Μπαμπίνος στο βιντέκι...να τον χαίρεσαι!

natalouko
Επιφανές μέλος

Θα το φτιάξω και στα δικά μου και θα σας πω εντυπώσεις!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου ,Δείτε στο site της εταιρίας Ferplast την αμμολεκανη που πήρα προχτές στην Μίτσυ. Δεν ήθελε να την χρησιμοποιήσει, αλλά σήμερα τελικά πήρε απόφαση και την χρησιμοποίησε!!!Έτοιμη ήμουν να την πουλήσω στην Aretha που ήθελε μια κλειστή τουαλέτα. Αν όχι, θα την άλλαζα και θα έπαιρνα αυτή.
Πάντως με βόλεψεπολύ! Και καταργήθηκε το φτυάρι που χρησιμοποιούσα!!! Χρησιμοποιώ μόνο ένα μικρό με μικρές τρυπούλες για να βγάζω τις "πιτσιλιές" ή τα διαλυμένα κακάκια της.
Έχει τρία επίπεδα λεκάνης. Δυο κοινές λεκάνες, μια λεκάνη "σουρωτήρι" και την στέγη. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χρήσιμη είναι!!! Εγώ την πήρα από τον Pappas 35 εύρο. Στα κλασσικά petshops που ξέρουμε όλοι, την έχει πανάκριβη 45 - 50 εύρο. Γενικά προτιμώ τον Pappas διότι είναι πιο φτηνός και βρίσκω ότι θέλω. Από σπάνια φαρμακευτικά μέχρι και το γάλα του πουλιού που λεει και ο Βασιλόπουλος.
ποιος είναι αυτός ο Παππας που αναφέρεις? Είναι κατάστημα με είδη ζώων? ΠΟυ είναι?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το πορτάκι αυτό, έχει ενσωματωμένο ανιχνευτή που αναγνωρίζει το νούμερο του τσίπ του ζώου μας, και τότε και μόνο ανοίγει. (για να μπεί ή να βγεί η γάτα)
Μπορούμε να του καταχωρήσουμε μέχρι 32 νούμερα τσίπ (άρα μέχρι 32 γάτες μόνο....)
μπορούν να εξυπηρετηθούν απο το παραπάνω πορτάκι.

Πρέπει να το πάρω τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.zooplus.de/shop/katzen/b...einbautuer/mikrochip_katzenklappe/136978#more
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia απο το zooplus δεν στελνουν ελλαδα..αλλα το εχει στο ebay.. το πιο φθηνο ειναι αυτο.. https://cgi.ebay.co.uk/SUREFLAP-MICR...pplies_Cats?hash=item27adc5eae3#ht_3121wt_958 περιπου 95 ευρω..Ειδικό πορτάκι για τις γάτες.
Το πορτάκι αυτό, έχει ενσωματωμένο ανιχνευτή που αναγνωρίζει το νούμερο του τσίπ του ζώου μας, και τότε και μόνο ανοίγει. (για να μπεί ή να βγεί η γάτα)
Μπορούμε να του καταχωρήσουμε μέχρι 32 νούμερα τσίπ (άρα μέχρι 32 γάτες μόνο....)
μπορούν να εξυπηρετηθούν απο το παραπάνω πορτάκι.
Πρέπει να το πάρω τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.zooplus.de/shop/katzen/b...einbautuer/mikrochip_katzenklappe/136978#more
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα πρέπει να τσιπώσω όλα τα γατιά..../

που δεν παίζει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool