evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η αρχη ειναι η δυσκολη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και τα δύο φατσόνια μου έχουν ξετρελαθεί να παίζουν... η μεγάλη βέβαια δεν κάνει τα νύχια της εκεί, γιατί έχει κόλλημα με το παλιό της ονυχοδρόμιο (που βιάστηκα να πετάξω, αλλά είχε διαλυθεί!) -- ναι είναι αυτό στο οποίο κοιμάται επάνω στη photo της υπογραφής (

) -- αλλά θα μάθει, πού θα πάει! Το εν λόγω πολυ-ονυχοδρόμιο βγαίνει νομίζω και σε μπεζ (μπορεί και σε άλλα χρώματα) και το αγόρασα 27 ευρώ. Είναι πάντως αρκετά καλαίσθητο κατά τη γνώμη μου... Ιδού:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος
αμα ξεκινησεις απο τωρα..σε κανενα χρονο θα εχεις τελειωσει..η αρχη ειναι η δυσκολη
![]()
Προτιμώ να στειρώνω, θα σηκώνομαι να ανοίγω την πόρτα εγω...

natalouko
Επιφανές μέλος
Τέλειο είναι και πολύ φθηνό!!!Στο Quiko έχει ένα φανταστικό ονυχοδρόμιο, το οποίο δεν είναι απλώς ονυχοδρόμιο, αλλά μπορούν να κοιμηθούν μέσα.. ακόμη και να παίξουν!
Και τα δύο φατσόνια μου έχουν ξετρελαθεί να παίζουν... η μεγάλη βέβαια δεν κάνει τα νύχια της εκεί, γιατί έχει κόλλημα με το παλιό της ονυχοδρόμιο (που βιάστηκα να πετάξω, αλλά είχε διαλυθεί!) -- ναι είναι αυτό στο οποίο κοιμάται επάνω στη photo της υπογραφής () -- αλλά θα μάθει, πού θα πάει!
Το εν λόγω πολυ-ονυχοδρόμιο βγαίνει νομίζω και σε μπεζ (μπορεί και σε άλλα χρώματα) και το αγόρασα 27 ευρώ. Είναι πάντως αρκετά καλαίσθητο κατά τη γνώμη μου... Ιδού:

Μεγειά σας!!!

Αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά η Θεσσαλονίκη για να το πάρω...

zanin
Διάσημο μέλος
τελειο!!!1Στο Quiko έχει ένα φανταστικό ονυχοδρόμιο, το οποίο δεν είναι απλώς ονυχοδρόμιο, αλλά μπορούν να κοιμηθούν μέσα.. ακόμη και να παίξουν!
Και τα δύο φατσόνια μου έχουν ξετρελαθεί να παίζουν... η μεγάλη βέβαια δεν κάνει τα νύχια της εκεί, γιατί έχει κόλλημα με το παλιό της ονυχοδρόμιο (που βιάστηκα να πετάξω, αλλά είχε διαλυθεί!) -- ναι είναι αυτό στο οποίο κοιμάται επάνω στη photo της υπογραφής () -- αλλά θα μάθει, πού θα πάει!
Το εν λόγω πολυ-ονυχοδρόμιο βγαίνει νομίζω και σε μπεζ (μπορεί και σε άλλα χρώματα) και το αγόρασα 27 ευρώ. Είναι πάντως αρκετά καλαίσθητο κατά τη γνώμη μου... Ιδού:
και εγώ θέλω, αλλά ποιος πάει θεσσαλονίκη.....
Είναι της εταιρίας trixie πάντως (πολυ διαδεδομένη) οπότε δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε οι ενδιαφερόμενες!

natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!Ευχαριστούμε!!
Είναι της εταιρίας trixie πάντως (πολυ διαδεδομένη) οπότε δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να το βρείτε οι ενδιαφερόμενες!![]()

Έχω υπόψιν που μπορώ να το βρω και εδώ στην Αθήνα!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!!
Έχω υπόψιν που μπορώ να το βρω και εδώ στην Αθήνα!!!![]()
που????

natalouko
Επιφανές μέλος
Υπάρχει ένα πετ σοπ που φέρνει αξεσουάρ trixie.που????![]()
Αυτό είναι το site: https://www.barkavenue.gr/
Αλλά μπορείς και στην ιστοσελίδα της trixie και να πάρεις τηλ να μάθεις από που μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα τους!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Julian το είδα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν στο Quiko.

Μου φάνηκε όμως σχετικά μικρό...που να χωρέσει μέσα ο 7κίλος Άρης μου!

Τα δικά σου απ' ότι βλέπω στην φωτό είναι ακόμη μικρόσωμα, χωράνε παντού!
Με γειά σας!!!

Όσο για το ξύσιμο νυχιών μην απελπίζεσαι, με τον καιρό θα το χρησιμοποιήσουν...θέλει λίγο χρόνο να εξοικιωθούν καλά με το καινούργιο.

Όσο δεν χρησιμοποιούν τον καναπέ για ονυχοδρόμιο ...καλά είναι!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει ένα πετ σοπ που φέρνει αξεσουάρ trixie.
Αυτό είναι το site: https://www.barkavenue.gr/
Αλλά μπορείς και στην ιστοσελίδα της trixie και να πάρεις τηλ να μάθεις από που μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα τους!!![]()
Trixie προϊόντα έχει και το Pet Boutique στην Καρνεάδου στο Κολωνάκι

Ναταλία, να σε ρωτήσω, το barkavenue δεν πουλάει ζώα, έτσι δεν είναι;
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο εισαγωγέας των προιόντων trixie είναι στα σπάτα αλλά δεν βρίσκω αν αναφέρεται πουθενά που διατίθονται τα προιόντα του. Αμα κανά κορίτσι το βρει ας το γράψει παρακαλώ.
Ευχαριστώ
Ο εισαγωγέας είναι ο κ.Βάος και το Pet Boutique στο Κολωνάκι το έχει η αδελφή του...Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο ή να γράψετε στο τμήμα πωλήσεων (θα ψάξω να βρω την ηλεκτρονική διεύθυνση) και να σας πουν πού αλλού διαθέτουν τα προϊόντα αυτά...Μπορείτε να κάνετε και παραγγελίες...Εγώ είχα παραγγείλει παλιά και γατοφόρους και γατόδεντρο στην Pet Boutique και μου τα είχαν φέρει μετά από είκοσι περίπου μέρες από τη Γερμανία...
Luna
Περιβόητο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
και από τιμές?![]()
αναλογα!!εχει παρα πολλα προιοντα!!

https://www.trixie.de
δες ποια θες και τους ρωτας να σου πουνε!!

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
sales@accessgroup.gr
Σίγουρα για μεγαλόσωμα γατιά δε βολεύει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool