Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ να πώ την πικρή μου αλήθεια όταν διάβασα όλο εκείνο το άρθρο και είδα όλες εκείνες τις κρυψώνες μεσα στους τοίχους που είχε για τις γάτες σκέφτηκα "όλα καλά αλλά πως θα καθαρίζεις τις τρίχες που θα μαζευτουν μέσα στους τοίχους" Βέβαια την σήμερον ημέρα εχουν βγεί οι καινούργιες σκουπες που όλο το σπίτι έχει έναν κοινό αγωγό σε κάθε δωμάτιο και σκουπίζουμε το κάθε δωμάτιο. Μπορεί να το σκέφτηκαν και να έκαναν μία τέτοια πατέντα. Το φαντάζεστε!! ένα αιρκοντίσιον που δεν βγάζει αλλά ρουφάει τον αέρα του δωματίου και συνεπώς τις τρίχες που πετάν στον αέρα. Αυτομάτος το σπίτι κάτα 50% θα ήταν πιο καθαρό από σκόνη και γατότριχες.

Αχ! όνειρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

του τελεμαρκετινγκ για τις τρίχες και τα χνούδια.
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=6754&ct=185
δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτό)Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.
Θα σας γράψω τα συμπεράσματα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σήμερα πήγα και αγόρασα απο το Μολλ τα μπαλάκιατου τελεμαρκετινγκ για τις τρίχες και τα χνούδια.
https://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=6754&ct=185
(φτου![]()
δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτό)
Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.
Θα σας γράψω τα συμπεράσματα μου.![]()
Ωραία Λέττα περιμένουμε, αν αξίζουν θα τις πάρω και εγώ.

Βάλτε καλέ και άλλες φωτογραφίες από τον γατοπαράδεισο...να ονειρευτούμε!

Luna
Περιβόητο μέλος
https://www.thecatshouse.com/
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙ!!!!
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
βρηκα το site του τυπου αυτου και τα 3 βιβλια που εχει γραψει..μου εχουν τρεξει τα σαλια!!!
https://www.thecatshouse.com/
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙΙΙΙΙΙ!!!!
A! μπράβο αυτό είναι το σπιτι που έλεγα.
Εγώ προσωπικά να πώ τι αλήθεια όχι δεν θα με ενδιέφερε να έχω ένα τέτοιο σπίτι. Από ότι δείχνει έχουν φτιάξει έτσι το σπίτι έτσι ώστε οι γάτες να έχουν την δυνατότητα να μπούν οπουδήποτε μέχρι και μεσα στην ντουλάπα. Εγώ και σίγουρα και εσείς πιστεύω αμάν κάνουμε να καθαρίσουμε την ζακέτα μας από τις τρίχες πριν να βγούμε από το σπίτι. Φαντάζεσαι μία ολόκληρη ντουλάπα μες την τρίχα?!!! Μετά είναι ότι παρόλο που λατρεύω τις γάτες υπάρχουν και κάποιες στιγμές που θέλω ησυχία π.χ. το μεσημέρι στο φαγητό. Ευτυχώς έχω την δυνατότητα λόγο κήπου και τις βγάζω για καμία ωρίτσα να βολτάρουν και εγώ ησυχάζω και αυτά παίρνουν αέρα.
Τι θα αντέγραφα από το σπίτι ? του γατοδιαδρόμους και τα γατόραφια που θα τα τοποθετούσα όμως σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιου μου και όχι παντού. Κρυψώνες δεν θα έφτιαχνα γιατι ειναι δύσκολες στο καθάρισμα.
Να κάνω μία ερώτηση?!
Εντάξει καταλαβαίνω τόσο χρώμα λόγο Μεξικου.
Η καμήλα στο σαλόνι που κολάει?????
???????????????????????????
???????????????
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
A! μπράβο αυτό είναι το σπιτι που έλεγα.
Εγώ προσωπικά να πώ τι αλήθεια όχι δεν θα με ενδιέφερε να έχω ένα τέτοιο σπίτι. Από ότι δείχνει έχουν φτιάξει έτσι το σπίτι έτσι ώστε οι γάτες να έχουν την δυνατότητα να μπούν οπουδήποτε μέχρι και μεσα στην ντουλάπα. Εγώ και σίγουρα και εσείς πιστεύω αμάν κάνουμε να καθαρίσουμε την ζακέτα μας από τις τρίχες πριν να βγούμε από το σπίτι. Φαντάζεσαι μία ολόκληρη ντουλάπα μες την τρίχα?!!! Μετά είναι ότι παρόλο που λατρεύω τις γάτες υπάρχουν και κάποιες στιγμές που θέλω ησυχία π.χ. το μεσημέρι στο φαγητό. Ευτυχώς έχω την δυνατότητα λόγο κήπου και τις βγάζω για καμία ωρίτσα να βολτάρουν και εγώ ησυχάζω και αυτά παίρνουν αέρα.
Τι θα αντέγραφα από το σπίτι ? του γατοδιαδρόμους και τα γατόραφια που θα τα τοποθετούσα όμως σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιου μου και όχι παντού. Κρυψώνες δεν θα έφτιαχνα γιατι ειναι δύσκολες στο καθάρισμα.
Να κάνω μία ερώτηση?!
Εντάξει καταλαβαίνω τόσο χρώμα λόγο Μεξικου.
Η καμήλα στο σαλόνι που κολάει????????????????????????????????
???????????????
![]()
χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Όντως που κολλάει?Εντάξει δεν νομίζω όλοι εμείς που δεν θα θέλαμε ένα τέτοιο σπίτι να μην αγαπάμε τις ψιψινουλίτσες μας απλά οι τύποι έχουν ξεφύγει λιγάκι....νομίζω...

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό το σπίτι το έχω δει στις ειδήσεις!Είναι φοβερό ο παράδεισος της γάτας!
και ο παράδεισος της τρίχας. Ολα τα είχαμε να εχω και τον χοντρό να περπατάει και η τρίχα να πέφτει στο κεφάλι μου, στα πιάτα μου, στο ένα στο άλλο.
Αγαπάω τον γάτο μου αλλά οχι να φτιάξω κι ολο αυτό το πράγμα.. ούτε για τα παιδιά που θα κάνω στο μέλλον δε προκειται να αλλαξω σπίτι
Πάντως ειναι ενα ωραιο γατόσπιτο.. για να μένουν μόνες τους

Το μόνο που μαρεσε ειναι η τρύπα με την φάτσα της γάτας όπου αν είχα ενα ξυλινο σπίτι με γυψοσανίδες (κοινώς αμερικάνικο) θα εκανα τετοια τρύπα αλλά χαμηλά (σαν ποντικοτρυπα)
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λιγάκιιιιιι!!!! αυτοί έχουν φύγει προ πολλού.χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Όντως που κολλάει?Εντάξει δεν νομίζω όλοι εμείς που δεν θα θέλαμε ένα τέτοιο σπίτι να μην αγαπάμε τις ψιψινουλίτσες μας απλά οι τύποι έχουν ξεφύγει λιγάκι....νομίζω...![]()

!!!!!!Πάντως χωρίς πλάκα εμένα μου φαίνεται ότι το έφτιαξαν για καθαρά επιχειρηματικούς λόγους. Αφού από ότι κατάλαβα το σπίτι τους είναι ανοικτό για το κοινό.
Να ειναι άραγε το κανονικό τους σπίτι??

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

τα τελευταία νέα σχετικά με τα "μπαλάκια του κ.τηλεμαρκετινγκ"
Την Κυριακή έβαλα ΜΠΟΥΓΑΔΑ λευκά και έριξα μέσα και τα γνωστά μπαλάκια.Τα μπαλάκια αυτά ειναι φτιαγμένα απο ένα σκελετό σκληρό που γύρω απο αυτό έχει ένα σαν τούλι με μαλακό βέλκρο.
Λοιπόν
1. μου πήρε 10 λεπτά όταν τελείωσε η μπουγάδα να ψάχνω να ξετρυπώσω τα "μπαλάκια του τηλεμάρκετινγκ" που είχαν κρυφτεί μέσα στα ρούχα.
2. ενα πήγε και κόλλησε σε ένα δαντελένιο Βρακί και μου το έκανε ΚΩΛΟ!!!! Πάει η δαντέλα.
3. εκτός από την δαντέλα τα μπαλάκια μαζέψανε τρίχες ναι μεν αλλά όχι των γάτων, αλλά τις δικές μου που από ότι ξέρετε όσες με γνωρίζετε 2 από αυτές να μαζέψει μπουκωσε με το μήκος της τρίχας.κατά τα άλλα όταν έβγαλα τις τρίχες μου δεν είχε και τίποτα άλλο επάνω.
Συμπέρασμα
Δεν νομίζω ότι επιτελούν και το φοβερό έργο άμα σκεφτείς το κόστος τους 7,00.
Γιαυτό θα παρακαλούσα να πείτε σ'αυτόν τον κ. Τηλεμάρκετινγκ
να έρθει να πάρει ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!

Πάντως να πώ ότι σε ζήτηση που είχα με την αδερφή μου , η αδερφή μου μου θύμισε ότι όταν πλένουμε τα αθλητικά και τα βγάζουμε βλέπουμε ότι το βέλκρο είναι γεμάτο χνουδια και τρίχες,
γιαυτό και θα προτείνω
1. Η' με τα ίδια και λιγότερα λεφτά να πάτε να πάρετε 2 μέτρα Βέλκρο και να το κόψετε σε λωρίδες 50cm. Προσοχή όμως ΠΟΤΕ! με ευαίσθητα ρούχα ή πετσέτες.
2. Ή αντι για μπαλάκια να βάζετε μέσα τα αθλητικά σας παπούτσια
που κανουν και την ίδια δουλειά δεν έχουν κανένα κόστος ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!! προσφέρουν την δυνατότητα αρωματικού (με την καταπληκτική ελκτική για τις γάτες μυρωδιά) ΠΟΔΑΡΙΛΑ!!!!Και άμα σας ξαναπλησιάσει κόσμος να μου γράψετε.

Αυτά με τα νέα απο το μέτωπο με τα μπαλάκια.
Περιμένω και δικές σας ανταποκρίσεις.
Σας φιλώ
Η Μπαλακια βρακοπονεμένη!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εγώ έκανα μια αγορά λίγο πατάτα, πήρα το πέλμα της ηλεκτρικής σκούπας Miele που είναι για τις τρίχες των κατοικιδίων και μετά διάβασα στις οδηγίες ότι είναι ακατάλληλο για χαλιά χειροποίητα... φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω γιατί καλύτερα χαλιά με τρίχες, παρά χαλιά με τρύπες!
60 ?... φτου!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι κρίμα...
Κι εγώ έκανα μια αγορά λίγο πατάτα, πήρα το πέλμα της ηλεκτρικής σκούπας Miele που είναι για τις τρίχες των κατοικιδίων και μετά διάβασα στις οδηγίες ότι είναι ακατάλληλο για χαλιά χειροποίητα... φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω γιατί καλύτερα χαλιά με τρίχες, παρά χαλιά με τρύπες!
60 ?... φτου!
Μην φοβασαι να το χρησιμοποιησεις, δεν παθαινουν τιποτα!!! Εγω εχω παρει την σκουπα την cat and dogs της miele και παρολο που οταν εσκαγα τα 360 ευρω τα εκλαιγα και ελεγα τι μαμακια εκανα, τωρα ειναι το αγαπημενο μου αντικειμενο!!!!!! εχω και εγω χειριποιητα χαλια και ειλικρινα μετα απο 3 χρονια τα ειδα οπως οταν ηταν πραγματικα!!! το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι μετα με ψαλιδακι, πρεπει να κοψεις τις τριχες απο τις γατες αλλα και τις δικες σου!!! ( θα παθεις σοκ οταν δεις οτι οι πιο πολλες τριχες δεν ειναι απο τα τετραποδα, αλλα απο τα διποδα!!!) κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η τεχνολογια!!!!!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γιαυτό θα παρακαλούσα να πείτε σ'αυτόν τον κ. Τηλεμάρκετινγκ
να έρθει να πάρει ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!

Και έλεγα να τα αγοράσω κι εγώ...με διαφώτισες ευτυχώς..

chryssa
Διάσημο μέλος
Αλήθεια? Πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό! Εγώ έχω απλή της miele και πήρα το εξάρτημα, συνολικά μου κόστισε φθηνότερα (220 ή 240 η σκούπα και 60 το εξάρτημα) αλλά μπορεί να έχει και διαφορετικα αξεσουάρ η cat and dog. Θα τη δοκιμάσω σε χαμηλή ταχύτητα και θα δούμε. Απογοητεύτηκα λίγο, γιατί λέει ότι και για χαλιά shaggy δεν κάνει και έχω και τέτοια... Πού να ήξερα όταν ψώνιζα χαλιά ότι θα μου ερχόταν η Μπουμπού ουρανοκατέβατη!Μην φοβασαι να το χρησιμοποιησεις, δεν παθαινουν τιποτα!!! Εγω εχω παρει την σκουπα την cat and dogs της miele και παρολο που οταν εσκαγα τα 360 ευρω τα εκλαιγα και ελεγα τι μαμακια εκανα, τωρα ειναι το αγαπημενο μου αντικειμενο!!!!!! εχω και εγω χειριποιητα χαλια και ειλικρινα μετα απο 3 χρονια τα ειδα οπως οταν ηταν πραγματικα!!! το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι μετα με ψαλιδακι, πρεπει να κοψεις τις τριχες απο τις γατες αλλα και τις δικες σου!!! ( θα παθεις σοκ οταν δεις οτι οι πιο πολλες τριχες δεν ειναι απο τα τετραποδα, αλλα απο τα διποδα!!!) κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η τεχνολογια!!!!!

Όσο για τις τρίχες διπόδων, άσε... μετά από 10 μήνες που δεν μου έπεφτε τρίχα, τώρα τις χάνω όλες μαζί και έχουμε πήξει!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Μην φοβασαι να το χρησιμοποιησεις, δεν παθαινουν τιποτα!!! Εγω εχω παρει την σκουπα την cat and dogs της miele και παρολο που οταν εσκαγα τα 360 ευρω τα εκλαιγα και ελεγα τι μαμακια εκανα, τωρα ειναι το αγαπημενο μου αντικειμενο!!!!!! εχω και εγω χειριποιητα χαλια και ειλικρινα μετα απο 3 χρονια τα ειδα οπως οταν ηταν πραγματικα!!! το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι μετα με ψαλιδακι, πρεπει να κοψεις τις τριχες απο τις γατες αλλα και τις δικες σου!!! ( θα παθεις σοκ οταν δεις οτι οι πιο πολλες τριχες δεν ειναι απο τα τετραποδα, αλλα απο τα διποδα!!!) κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η τεχνολογια!!!!!
Εγώ άκουγα τόσα χρόνια απο την φίλη μου "τι καλή που είναι η miele cats and dogs και τι καλή! και τι καλή!" όλη την ώρα. Είχα όμως σκούπα
την οποια μου την είχαν κάνει δώρο πρόσφατα και έτσι δεν γινόταν να πάρω ξανά καινούργια. Τώρα όμως που απέκτησα 6 γατιά έκρινα ότι η 1800 δεν ήταν αρκετή για την καθαριότητα με τόσα γατιά και έτσι πήγα τον προηγούμενο μήνα και την πήρα. ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω λόγια να την περιγράψω , καλύτερη σκούπα δεν υπάρχει γιαυτό και έχει αυτήν την τόσο καλή φήμη. Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλα παιδιά τα αξίζει τα λεφτά της. Τα εξαρτήματα που έχει πράγματι βοηθούν πάρα πολύ. Αλλά για εμένα προσωπικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ένταση με την οποία σκουπίζει. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καθαρίζει τα χαλιά με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο. Λες και ρουφάει όχι μόνο τις τρίχες αλλα και όλη την σκόνη που έχει επικαθίσει στο πέλμα και μέσα του με αποτέλεσμα στο χαλί να ξανατονίζονται τα χρώματα του. Ενα πράγμα λες και το έχεις πλύνει βρε παιδί μου.
Πραγματικά τώρα πια πιστεύω ότι μαζί με ότι άλλο αγοράζει ένας φιλόζωος (τροφές, αξεσουάρ, φάρμακα, σπιτάκια, κρεβατάκια κ.τ.λ.) καθημερινά τελικά μία καλή σκουπα είναι ένα από τα αναγκαία και πιο σημαντικά.
Εγώ Χρύσσα θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις το πέλμα με την βούρτσα απλά βάλε την σκουπα λίγο στο πιο χαμηλό. Δεν νομίζω να καταστρέψει το χαλί άλλωστε τα χειροποιήτα πράγματα πάντα είναι πιο καλοφτιαγμένα απο το ρομπότ του εργοστασίου.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι είναι τα shaggy χαλιά?Αλήθεια? Πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό! Εγώ έχω απλή της miele και πήρα το εξάρτημα, συνολικά μου κόστισε φθηνότερα (220 ή 240 η σκούπα και 60 το εξάρτημα) αλλά μπορεί να έχει και διαφορετικα αξεσουάρ η cat and dog. Θα τη δοκιμάσω σε χαμηλή ταχύτητα και θα δούμε. Απογοητεύτηκα λίγο, γιατί λέει ότι και για χαλιά shaggy δεν κάνει και έχω και τέτοια... Πού να ήξερα όταν ψώνιζα χαλιά ότι θα μου ερχόταν η Μπουμπού ουρανοκατέβατη!
Όσο για τις τρίχες διπόδων, άσε... μετά από 10 μήνες που δεν μου έπεφτε τρίχα, τώρα τις χάνω όλες μαζί και έχουμε πήξει!![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εγώ άκουγα τόσα χρόνια απο την φίλη μου "τι καλή που είναι η miele cats and dogs και τι καλή! και τι καλή!" όλη την ώρα. Είχα όμως σκούπατην οποια μου την είχαν κάνει δώρο πρόσφατα και έτσι δεν γινόταν να πάρω ξανά καινούργια. Τώρα όμως που απέκτησα 6 γατιά έκρινα ότι η 1800 δεν ήταν αρκετή για την καθαριότητα με τόσα γατιά και έτσι πήγα τον προηγούμενο μήνα και την πήρα.
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω λόγια να την περιγράψω , καλύτερη σκούπα δεν υπάρχει γιαυτό και έχει αυτήν την τόσο καλή φήμη. Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλα παιδιά τα αξίζει τα λεφτά της. Τα εξαρτήματα που έχει πράγματι βοηθούν πάρα πολύ. Αλλά για εμένα προσωπικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ένταση με την οποία σκουπίζει. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καθαρίζει τα χαλιά με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο. Λες και ρουφάει όχι μόνο τις τρίχες αλλα και όλη την σκόνη που έχει επικαθίσει στο πέλμα και μέσα του με αποτέλεσμα στο χαλί να ξανατονίζονται τα χρώματα του. Ενα πράγμα λες και το έχεις πλύνει βρε παιδί μου.
Πραγματικά τώρα πια πιστεύω ότι μαζί με ότι άλλο αγοράζει ένας φιλόζωος (τροφές, αξεσουάρ, φάρμακα, σπιτάκια, κρεβατάκια κ.τ.λ.) καθημερινά τελικά μία καλή σκουπα είναι ένα από τα αναγκαία και πιο σημαντικά.
Εγώ Χρύσσα θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις το πέλμα με την βούρτσα απλά βάλε την σκουπα λίγο στο πιο χαμηλό. Δεν νομίζω να καταστρέψει το χαλί άλλωστε τα χειροποιήτα πράγματα πάντα είναι πιο καλοφτιαγμένα απο το ρομπότ του εργοστασίου.![]()
Γειά σου Λεττάκι

Να σε ρωτήσω κάτι!!! Είναι αποτελεσματική για τις τρίχες απο τους καναπέδες? Κάνει δουλειά???

chryssa
Διάσημο μέλος
Τι είναι τα shaggy χαλιά?
Κάτι μαλλιαρά ξεμαλλιασμένα!
Που αποτελούνται από πολλά κορδόνια και μακριές κλωστές. Γράφει στις οδηγίες ότι θα μπλεχτούν στα σβουράκια και θα ξηλωθούν.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω δώρο στον εαυτό μου αυτή της Miele.

Άρχισα να ψήνομαι και εγώ....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool