Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εγώ άκουγα τόσα χρόνια απο την φίλη μου "τι καλή που είναι η miele cats and dogs και τι καλή! και τι καλή!" όλη την ώρα. Είχα όμως σκούπα

την οποια μου την είχαν κάνει δώρο πρόσφατα και έτσι δεν γινόταν να πάρω ξανά καινούργια. Τώρα όμως που απέκτησα 6 γατιά έκρινα ότι η 1800 δεν ήταν αρκετή για την καθαριότητα με τόσα γατιά και έτσι πήγα τον προηγούμενο μήνα και την πήρα.
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω λόγια να την περιγράψω , καλύτερη σκούπα δεν υπάρχει γιαυτό και έχει αυτήν την τόσο καλή φήμη. Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλα παιδιά τα αξίζει τα λεφτά της. Τα εξαρτήματα που έχει πράγματι βοηθούν πάρα πολύ. Αλλά για εμένα προσωπικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ένταση με την οποία σκουπίζει. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι καθαρίζει τα χαλιά με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο. Λες και ρουφάει όχι μόνο τις τρίχες αλλα και όλη την σκόνη που έχει επικαθίσει στο πέλμα και μέσα του με αποτέλεσμα στο χαλί να ξανατονίζονται τα χρώματα του. Ενα πράγμα λες και το έχεις πλύνει βρε παιδί μου.
Πραγματικά τώρα πια πιστεύω ότι μαζί με ότι άλλο αγοράζει ένας φιλόζωος (τροφές, αξεσουάρ, φάρμακα, σπιτάκια, κρεβατάκια κ.τ.λ.) καθημερινά τελικά μία καλή σκουπα είναι ένα από τα αναγκαία και πιο σημαντικά.
Εγώ Χρύσσα θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιήσεις το πέλμα με την βούρτσα απλά βάλε την σκουπα λίγο στο πιο χαμηλό. Δεν νομίζω να καταστρέψει το χαλί άλλωστε τα χειροποιήτα πράγματα πάντα είναι πιο καλοφτιαγμένα απο το ρομπότ του εργοστασίου.