Γατο-κοτσανολόγιο (επικίνδυνοι μύθοι και γάτες)

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Μια εθελοντρια χρειαζεται ενα φυλλαδιο με ολους τους μυθους για τη γατα και την αντιμετωπιση τους εχινοκοκκο, τοξοπλασμα αλλεργιες, θα απθει κανεις κατι απο την τριχα αν την καταπιειε και αλλα κουφα που ακουμε, εχετε κατι υποψην ηδη ετοιμο? αν οχι εδω μπορουμε να δουμε μερικους μυθους και να ζητησουμε τη γνωμη κτηνιατρου για οσα φοβαται ο κοσμος. Αν γινει φυλλαδιο μπορει να το χρησιμοποιει ο καθενας μια και η προσπαθεια θα ειναι οσων βοηθησαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν έτοιμα άρθρα για το τοξόπλασμα και τις αλλεργίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin, ειδικά για τον εχινόκοκκο βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που έχει και ειδική μνεία για τις γάτες, και μάλιστα τις απενοχοποιεί πλήρως. Ίσως να μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το τμήμα, αφού πάρεις τις σχετικές άδειες (αν χρειάζονται).
Ορίστε το λινκ:
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=435

Α ελεγα μηπως το αδεσποτολογιο ειχε κανει κι κανενα φυλλαδιο αλλα δεν πειραζει αν ειναι κανουμε ενα εμεις και το χρησιμοποιει και οποιος θελει με το λογοτυπο του. Θα παρω στοιχεια απο τα αρθρα που αναφερατε πιο πανω καθως και αυτο μετον εχινοκκοκο και θα κανω ενα που να τα εχει ολα και θα το παω σε κτηνιατρους να το εγκρινουν. Φυσικα θα βαλουμε και το mycat.

Αν εχετε κι αλλα τρελα που ακουτε για τις γατες πειτε τα να τα βαλουμε σαν ερωτηματα.
Πχ καποια φοβονταν οτι τριχες θα ανεβουν απο τον πρωτο οροφο σε αυτην και θα παθει ¨κατι"

Δεν ξέρω αν μπορεί κάθε βλακεία να συγκεντρωθεί και να αποτυπωθεί σε κάποιο φυλλάδιο με την αντίστοιχη απάντηση και να έχει και την ανάλογη σοβαρότητα και το αντίστοιχο βάρος σαν επιστημονικό....

Για το τοξόπλασμα υπάρχει και η επιστημονική άποψη, το ίδιο και για τις αλλεργίες που είπε και η αρεθα...
Τώρα για τις ιπτάμενες τρίχες, τα μάγια, την ατυχία κλπ... είναι θεωρώ λίγο δύσκολο να υποστηριχτεί απο επιστήμονα.
Η φαντασία οργιάζει σε πολλές περιπτώσεις και τα "κουλά " είναι αμέτρητα...:down::D

Μεταμοσχέυσεις μυαλού χρειάζονται.:rolleyes:

ας μαζεψουμε το υλικο εμεις και θα δουμε τι επιστημονες θα απαντησουν

Συγχαρητήρια!:up:Και με έχει πρήξει τόσος κόσμος:θα πάθεις αυτό,θα πάθεις εκείνο,θα πάθεις το άλλο...ωωωωχου!!!!!:blink::down::down:Και το χειρότερο είναι ότι δεν δέχονται καμία άλλη άποψη,ούτε καν επιστημονική!:down: Το καλοκαίρι μία θείτσα μου έλεγε ότι αν βάλεις την τρίχα της γάτας στο μικροσκόπιο,είναι ζωντανή!:blink::blink::blink::lol::lol:Εννοείται ότι ξεκαρδίστηκα,και δε μπορούσα να σταματήσω να χαζογελάω!:redface::lol:

Κάποια άλλη λωλή πιστεύει πως άμα ακουμπήσεις γάτα τυφλώνεσαι....ήμαρτον..:lol::lol::lol:

Ανα μπραβο τετοια θελω

Κάποια άλλη μου έλεγε ότι η τρίχα της γάτας έχει "πόδια" και προχωρά μέσα στο σώμα του ανθρώπου και καταλήγει στα ζωτικά του όργανα και τα καταστρέφει οπότε...μακαρίτης ο τύπος που κατάπιε τρίχα!!! Ξέρετε τι λέω να τους μαζέψουμε όλους τους παλαβούς μαζί και ...μπουρλότο..που έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά!!:lol::lol::lol:

Αυτο το εχω ακουσει αο πολλους μαλιστα ενας κυριος θελει να υιοθετησει και η μαμα του του ειπε κατι τετοια για να τον αποτρεψει ευτυχως δεν την ακουει

Κάποια άλλη μου έλεγε ότι η τρίχα της γάτας έχει "πόδια" και προχωρά μέσα στο σώμα του ανθρώπου και καταλήγει στα ζωτικά του όργανα και τα καταστρέφει οπότε...μακαρίτης ο τύπος που κατάπιε τρίχα!!! Ξέρετε τι λέω να τους μαζέψουμε όλους τους παλαβούς μαζί και ...μπουρλότο..που έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά!!:lol::lol::lol:
Τί λέτε ρε παιδιά,χωρίς συγγενείς θα μείνω;:P:lol::lol::lol:

Καλέ εδώ με κατσαδιάζουν που φιλάω τα κουνελάκια μου!:lol:

Μπορείτε να μου πείτε γιατί τα έχουν βάλει όλοι με τις γάτες;Τις άσπρες τις πορτοκαλιές..ας μην πω για τις μαύρες..αυτές είναι καταδικασμένες στο πύρ το εξώτερον..και τα κουνέλια ίδιες τρίχες δεν έχουν;Πως την έχουν γλυτώσει αυτά;:hmm::hmm::hmm:

Κάποια άλλη λωλή πιστεύει πως άμα ακουμπήσεις γάτα τυφλώνεσαι....ήμαρτον..:lol::lol::lol:
Στο δικό μας το χωρίο λένε ότι τυφλώνεσαι με κάτι άλλο όταν το κάνεις πολύ (θα ξέρει η κουλή αν την ρωτήσεις) Τι άλλο θα ακούσουμε πια

Πρπει να κρατάμε κ ένα επίπεδο Μπανάκι;)

Μπορείτε να μου πείτε γιατί τα έχουν βάλει όλοι με τις γάτες;Τις άσπρες τις πορτοκαλιές..ας μην πω για τις μαύρες..αυτές είναι καταδικασμένες στο πύρ το εξώτερον..και τα κουνέλια ίδιες τρίχες δεν έχουν;Πως την έχουν γλυτώσει αυτά;:hmm::hmm::hmm:
Αφήστε παιδιά το τί δούλεμα είχα φάει με τα κουνέλια.:/: Τί στιφάδο έλεγε ότι θα κάνει τον Έλβις η μία γιαγιά,τί κάπέλο έλεγε ότι θα κάνει το Σίμπα η άλλη γιαγια...:blink:Ώσπου στο τέλος πήρα ανάποδες,και τους το ξέκοψα.:P

wtf????:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Συγχαρητήρια!:up:Και με έχει πρήξει τόσος κόσμος:θα πάθεις αυτό,θα πάθεις εκείνο,θα πάθεις το άλλο...ωωωωχου!!!!!:blink::down:Και το χειρότερο είναι ότι δεν δέχονται καμία άλλη άποψη,ούτε καν επιστημονική!:down: Το καλοκαίρι μία θείτσα μου έλεγε ότι αν βάλεις την τρίχα της γάτας στο μικροσκόπιο,είναι ζωντανή!:blink::blink::blink::lol::lol:Εννοείται ότι ξεκαρδίστηκα,και δε μπορούσα να σταματήσω να χαζογελάω!:redface::lol:

:lol::lol::lol:

Θα επρεπε ισως να εκνευριστω μ'αυτες τις μα....ες αλλα εχω ψοφησει στο γελιο!!!

Θέλετε μύθο; Να σας δώσω εγώ έναν, από επιστημονική πηγή ;)

"Όταν είσαι έγκυος, απαγορεύεται να έρχεσαι σε επαφή με οποιαδήποτε γάτα και να πηγαίνεις σε σπίτια που έχουν γάτες. Κίνδυνος αποβολής!!"

Συμβουλή γυναικολόγου σε συνάδελφο, που γέννησε πέρισυ και δε μπόρεσε να δει το νονό της για εννιά ολόκληρους μήνες επειδή.... είχε μια γάτα :blink::blink::blink: Να προσθέσω ότι όλη η οικογένεια είχε επιδοθεί στο σπορ "διώξτε τη γάτα πέρα απ'τα 20 μέτρα" σε κήπους, ταβέρνες, δρόμους, οπουδήποτε βρισκόταν η συνάδελφος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back