julia
Διακεκριμένο μέλος

Βαριέμαι και να τα ξαναγράφω....

Έλα το βρήκα
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=435
πάρε το θέμα απο την αρχή έχει πολλές απαντήσεις για διάφορα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
]ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλως μας ηρθες.
Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
επρεπε να το αποκαλυψω επιτελους,τοσο καιρο φοβομουν μη με περασουν για τρελη αλλα εδω με καταλαβαινετε! καλως σας βρηκαμε! 
ruko
Διάσημο μέλος

Ninja1
Νεοφερμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ένας φίλος μου σήμερα μου είπε με το που έμαθε ότι απέκτησα γατα ότι μεταδίδουν ένα μικρόβιο το οποίο προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο,
Μας κόβετε η όρεξή δηλ???

Άντε, ούτε δαχτυλίδι να βάζουμε, ούτε δίαιτες λοιπόν!!!!
Μιά χαρά!!!

(εγώ φυσικά έχω ΚΑΙ σαυτό ανοσία... η όρεξη δεν μου κόβετε με τίποτα...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένας φίλος μου σήμερα μου είπε με το που έμαθε ότι απέκτησα γατα ότι μεταδίδουν ένα μικρόβιο το οποίο προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο,
αιντα..τελικα οι τριχες που λενε διαφροι ασυνειδητοι υπερβαινουν κατα πολυ σε ποσοτητα και κακη ποιοτητα την φυσικη τριχα της γατας..
ποια μικροβια;
χειροτερα απο τα μικροβια που ΗΔΗ υπαρχουν στο σωμα μας και γινονται εως και θανατηφορα ΑΝ μετακινηθουν εκει που δεν πρεπε δεν υπαρχουν!που λεει ο λογος δλδ
πνευμονιοκοκκος,αιμοφιλος ινφλουετζας,σταφυλοκοκκος κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool