alexandram
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
undertow
Δραστήριο μέλος
Εμένα ένας συνάδελφος είχε πει στο γραφείο οτι αν έχεις γάτες να μένουν μέσα στο σπίτι μπορούν να σου αλλάξουν το DNA.[/quot
Καλό!!!Και τι θα το κάνουν δηλαδή?Θα μας μετατρέψουν και εμάς σε γάτες?Αμήν παναγία μου,να μην χρειάζεται να ακούμε τέτοια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν ταίζεις αδεσποτάκια έξω, μπορείς εύκολα να το παρατηρήσεις, ότι αντιδρούν στην φωνή σου πρώτα όταν τα φωνάζεις, και στην μυρωδιά σου...

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να πω και τη δική μου κοτσάνα που είναι μεν μεγάλη μάλλον αλλά επειδή εχθες είχα μια συζήτηση που με έβαλε σε σκέψεις είπα να ρωτήσω.Οι γάτες μας μας γνωρίζουν οπτικά; Βλέπουν δηλαδή και αναγνωρίζουν τη φάτσα μας ή παίζει ρόλο μόνο η μυρωδιά; Εχθές λοιπόν επέμενε ένας φίλος οτι στις γάτες οι φάτσες των ανθρώπων φαίνονται ίδιες και γνωρίζουν τον άνθρωπό τους απο τη μυρωδιά. Εγώ πάλι είμαι σίγουρη οτι με βλέπουν και με ξέρουν αλλά απο την άλλη λες;;;
Είχα δεί σε ένα ντοκιμαντέρ για γάτες του National Geographic , έρευνα για τις δίαφορες αισθήσεις της γάτας. Και αν θυμάμαι καλά το συμπέρασμα ήταν ότι ξεχωρίζουν μορφές και ότι βλέπουν αρκετά χρώματα(νομίζω περισσότερα από τον σκύλο).

Αλλά σίγουρα η κυρίαρχη αίσθηση τους είναι η όσφρηση.

Πάντος έχω την εντύπωση ότι τα δικά μου γατιά πολλές φορές παρακολουθούν και αντιλαμβάνονται τι κάνω.Κάποιες κινήσεις μου(που δεν υπάρχει θόρυβος ούτε καμιά οσμή) δείχνουν να τις αντιλαμβάνονται εξίσου εύκολα.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά πιστεύω ότι βλέπουν μιά χαρά τι γίνεται στο περιβάλλον γύρω τους.
ruko
Διάσημο μέλος
Μια γνωστή μου μού είχε πει κάποτε πως δεν θα έπαιρνε ποτέ γάτα ή σκύλο, γιατί αν καταπιείς μια τρίχα τους κολλάει στο στομάχι και μετά χρειάζεται ειδική επέμβαση για να βγει. Ήξερε, δε, και τη διαδικασία της επέμβασης: σε βάζουν να καταπιείς ένα υγρό που στο στομάχι γίνεται παγάκι και εγκλωβίζει την τρίχα και μετά σου ανοίγουν το στομάχι και σου βγάζουν το παγάκι με την τρίχα για ντεκόρ.
Εμένα ένας συνάδελφος είχε πει στο γραφείο οτι αν έχεις γάτες να μένουν μέσα στο σπίτι μπορούν να σου αλλάξουν το DNA.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!

Με την ευκαιρία, τα συγχώνευσα με το παλιότερο θέμα, για να έχουμε όλες τις κουλαμάρες συγκεντρωμένες.
starter
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μια γνωστή μου μού είχε πει κάποτε πως δεν θα έπαιρνε ποτέ γάτα ή σκύλο, γιατί αν καταπιείς μια τρίχα τους κολλάει στο στομάχι και μετά χρειάζεται ειδική επέμβαση για να βγει. Ήξερε, δε, και τη διαδικασία της επέμβασης: σε βάζουν να καταπιείς ένα υγρό που στο στομάχι γίνεται παγάκι και εγκλωβίζει την τρίχα και μετά σου ανοίγουν το στομάχι και σου βγάζουν το παγάκι με την τρίχα για ντεκόρ.
Εμένα ένας συνάδελφος είχε πει στο γραφείο οτι αν έχεις γάτες να μένουν μέσα στο σπίτι μπορούν να σου αλλάξουν το DNA.

Να 'στε καλα με κανατε και γελασα παλι!!!!
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
χεχεχε τώρα αν συγκεντρώσουμε όλες τις γατο-κοτσάνες θα μπορούμε να απαντάμε σε όσους μας λένε τις αντίστοιχες ατάκες αν και η ανθρώπινη φαντασία ειναι αστείρευτη!

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Ελα μόνο εννιά μήνες? Γιατί η οικογένεια του αδερφού μου θα περάσει αφού χρονίσει το παιδί. Δηλ. 9 μήνες και άλλος ένας χρόνος μέχρι να περάσουν από το σπίτι μου. Ανέφερα ότι μένουν δίπλα? ... Δεν πειράζει, οι γάτες μένουν, θα αντέξω την έλειψη παρέας. Στο μεταξύ ας διαβάσουν τίποταΣυμβουλή γυναικολόγου σε συνάδελφο, που γέννησε πέρισυ και δε μπόρεσε να δει το νονό της για εννιά ολόκληρους μήνες επειδή.... είχε μια γάταΝα προσθέσω ότι όλη η οικογένεια είχε επιδοθεί στο σπορ "διώξτε τη γάτα πέρα απ'τα 20 μέτρα" σε κήπους, ταβέρνες, δρόμους, οπουδήποτε βρισκόταν η συνάδελφος.
Δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Μου το είπαν. Μάλιστα είναι έγκυρο γιατί η ξαδέρφη του μπατζανάκη της γυναίκας του περιπτερά στο χωρίο δεν μπορούσε να κάνει παιδί και έφταιγε τη τρίχα της γάτας. Νααααααααι βεεεεεεεεεεβαια!άκουσα ότι η τρίχα της γάτας μπορεί να εισχωρήσει στα γεννητικά σου όργανα και να σου προκαλέσει και εγώ δεν ξέρω τι είδους λοιμώξεις!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αντί να κάνουν απαγωγές, μας την πέφτουν μέσω των γατιών, και της μετάλλαξης του dna, και του εγκεφάλου μας????

....

moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Καλόοοοοο εγώ θέλω να βγάλω τα πατούσια του yo yo..Αμα ειναι να βγαλω ουρα σαν της Breena,χαλαλι η μεταλλαξη!![]()

Να φοράω σοσόνια for ever..

julia
Διακεκριμένο μέλος

ούτε ρούχα, παπούτσια, κομμωτήριο, αποτρίχωση... τίποτα!!!!

Χειμώνα καλοκαίρι το ίδιο έργο!!!!

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
οπότε παιδιά, αν είστε φοιτητές και χάσετε κάποιο μάθημα να ξέρετε ποιος φτέει, η yasmin το ξεσκέπασε το θέμα!!! μακριά από παιδιά, φοιτητές και κάθε είδους βιβλιο-κατάσταση!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
χθες ήμουν σε τραπέζι στην κολλητή μου και συζητούσαμε για γάτες [τα παιδάκια της μου τόνισαν ότι έχω 150 φωτογραφίες με γάτες στο κινητό και μόνο τέτοιες
] και μου είπε ότι στο γυμνάσιο τους είχαν δείξει ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε ότι αν καταπιεις τρίχα γάτας παθαίνεις αχινόκοκκο...για ενημερώστε παρακαλώ γιατί δεν ήμουν πληροφορημένη
ούτε η κοπέλα ήταν κατηγορηματική, μου είπε απλά τί της είπαν με ντοκιμαντέρ στο γυμνάσιο... και μιλάμε πριν πολλά μα πάρα πολλά χρόνια....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool