Γατο-κοτσανολόγιο (επικίνδυνοι μύθοι και γάτες)

Τα έχουμε ξαναπεί... θα κοιτάξω να σου βρώ την επιστημονική απάντηση...:lol::lol:
Βαριέμαι και να τα ξαναγράφω....:redface:

Έλα το βρήκα
https://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=435

πάρε το θέμα απο την αρχή έχει πολλές απαντήσεις για διάφορα...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μάλλον φταίει που άρχισα να παρακολουθώ το όλο θέμα από τη μέση του... θα το εκτυπώσω να της το δώσω μην ανησυχεί και για μένα... πάντως κοίτα να δεις, μέχρι και σε ντοκιμαντέρ βγαίνει η όλη κατάσταση [για να μην την χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς:lol:]

ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το τί βγαίνει στην τηλεόραση.. ας το αφήσουμε...:P:down:

Μετα απο εμπεριστατωμένη έρευνα ανακάλυψα πως τα γατιά ειναι ρομπότ ιαπωνικής προέλευσης με ενσωματωμένη βιντεοκάμερα που καταγράφει καθε μας κίνηση και την στέλνει στον κεντρικό υπολογιστή της οργάνωσης τους. Ισχύει σας λεω! Στη μασχαλη τους γράφει Made In Japan!!! Γεια σε ολο το φορουμ ,ο Τζουπιτερ και εγω ειμαστε καινούριοι!

Πω πω τι μας βρηκε!Ετσι εξηγειται οτι η Μόιρα κοιμαται ορθια,θα εχουν πεσει οι μπαταριες της.
Καλως μας ηρθες.

:lol: επρεπε να το αποκαλυψω επιτελους,τοσο καιρο φοβομουν μη με περασουν για τρελη αλλα εδω με καταλαβαινετε! καλως σας βρηκαμε! :D

Καλώς ήρθες.:D

thank youuu :D

Ένας φίλος μου σήμερα μου είπε με το που έμαθε ότι απέκτησα γατα ότι μεταδίδουν ένα μικρόβιο το οποίο προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο,

Ένας φίλος μου σήμερα μου είπε με το που έμαθε ότι απέκτησα γατα ότι μεταδίδουν ένα μικρόβιο το οποίο προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και τον οισοφάγο,

Μας κόβετε η όρεξή δηλ???:hmm::blink:

Άντε, ούτε δαχτυλίδι να βάζουμε, ούτε δίαιτες λοιπόν!!!!
Μιά χαρά!!!:lol::lol::up::up::up::up::up:

(εγώ φυσικά έχω ΚΑΙ σαυτό ανοσία... η όρεξη δεν μου κόβετε με τίποτα...:rolleyes::()

αιντα..τελικα οι τριχες που λενε διαφροι ασυνειδητοι υπερβαινουν κατα πολυ σε ποσοτητα και κακη ποιοτητα την φυσικη τριχα της γατας..
ποια μικροβια;
χειροτερα απο τα μικροβια που ΗΔΗ υπαρχουν στο σωμα μας και γινονται εως και θανατηφορα ΑΝ μετακινηθουν εκει που δεν πρεπε δεν υπαρχουν!που λεει ο λογος δλδ
πνευμονιοκοκκος,αιμοφιλος ινφλουετζας,σταφυλοκοκκος κλπ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back