katerina10
Περιβόητο μέλος

Να πάρω άλλο??Να αλλάξω απλά το κορδόνι ή να το αφήσω έτσι???
Είναι που έτσι θα ακονίζουν τα νύχια τους σε χαλιά και καναπέδες..ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Περιμενουμε κατι φωτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
(φωτο..ναι..δεν καθεται η Ήλια ρε Δώρα!!!Του Μάπα έχω τέλειες φωτός..η Ήλια χαζοχαίρεται και δεν την προλαβαίνω..να βάλω μόνο του Μάπα? δεν είναι λίγο άδικο???)
ruko
Διάσημο μέλος
Εννοείς γατόδεντρο ή ονυχοδρόμιο; Γιατί νομίζω για τα απλά ονυχοδρόμια υπάρχουν ανταλλακτικά. Θεωρητικά μπορείς να το επισκευάσεις μόνη σου με σκοινί σιζάλ (αν το θυμάμαι σωστά - πάρε ένα δείγμα μαζί σου στο μαγαζί). Όσο για τις γάτες, αφού το "αναγνώρισαν" μια φορά, θα το αναγνωρίσουν και δεύτερη.

Εναλλακτικά, προτείνω τα πάμφτηνα ονυχοδρόμια "μιας χρήσης" από τα Jumbo.
moukelis
Επιφανές μέλος
(Να τη στριμωξεις και να τη βγαλεις αλλιως δεν εχει αλλες συμβουλες για το ονυχοδρομιο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χρησιμοποιει...εχει βρει μια παλια καρεκλα μου εκεινες τις ξυλινες που χουν σε ταβερνες και εκει τα ακονιζει...αλλα καποια στιγμη θα διαλυθει και δεν θα εχει που να τα ακονιζει...εκει θα εω προβλημα
moukelis
Επιφανές μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αμε...τιν εβαλα να γατζωθει μεχρι και τα δικα μου νυχια εξινα μπας και δεν ηξερε τι κανει αυτο το περιεργο πραμμα....αλλα τιποταΥπαρχει ενα ειδικο σπρει που μπορεις να το ψεκασεις και να πηγαινει.Επισης,ισως δεν ξερει οτι χρησιμευει σε αυτο το ονυχοδρομιο,της εδειξες;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πουλανε νομιζω σε μαγαζια με μπογιες κλπ...νομιζω

zanin
Διάσημο μέλος
Eγω εχω ενα γατοδεντρο- ονυχοδεντρο το οποιο η μικρη ποτε δεν επαιξε...Τσαμπα καθεται ...αμα το θες στο δινω...Εχει και ενα ποντικακι μεσα και καλα για να παιζει η γατα. Του λειπει η ουρα...του την εβγαλε σε χρονο ντε τε.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χρησιμοποιει...εχει βρει μια παλια καρεκλα μου εκεινες τις ξυλινες που χουν σε ταβερνες και εκει τα ακονιζει...αλλα καποια στιγμη θα διαλυθει και δεν θα εχει που να τα ακονιζει...εκει θα εω προβλημα
καλημέρα! καλως ήλθα! είμαι μια νέα μαμα που μάζεψε ένα μικρό γατακι από το δρόμο!! αν δεν το έχεις δωσει το γατοδεντρο ευχαρίστως να το έπαιρνα εγώ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Zanin, κλικαρε πανω στο ονομα της και στειλε της προσωπικο μηνυμα για να το δει σιγουρακαλημέρα! καλως ήλθα! είμαι μια νέα μαμα που μάζεψε ένα μικρό γατακι από το δρόμο!! αν δεν το έχεις δωσει το γατοδεντρο ευχαρίστως να το έπαιρνα εγώ

zanin
Διάσημο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

...Σημερα δεν μπορω...μπορω ομως αυριο...να κανονισουμε να συναντιθουμε...Σου στελνω sms για να μη το ξεσκισουμε το τοπικΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Νo photo No cat-tree
...φυσικα αστειευομαι...
zanin
Διάσημο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Είδα της κοπέλας που έχει τον Naruto
και ζήλεψα. Στα pet shop που έχω πάει έχουν μόνο κάτι μικρούλια, πήρα ένα αλλά είναι πολύ μικρό για τις γατες μου τώρα. Ψάχνω κάτι τέτοιο:https://www.cozycatfurniture.com/catgyms_cattowers/cat_gym_climbing.html
Δεν βρήκα μαγαζί που να στέλνει ελλάδα. Είναι -για μένα- πανάκριβο, αλλά λέω να μαζέψω σιγά σιγα. Αν βέβαια μπορώ να βρώ ...
Ευχαριστώ
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
... Αχ γράψε λάθος.. βρήκα γατόδεντρο, πήγα χαρούμενη να το παραγγείλω και ΤΟΤΕ μου βγάζει πως δεν το στέλνει Κύπρο.. Ήθελα να ξερα γιατί δεν γράφουν τις πληροφορίες κάτω από το προιόν εξ αρχής για να μη χάνουμε καιρό και ενέργεια άσκοπα.. τέσπα.. ψάχνω το θέμα και αν βρω ιστοσελίδα που αποστέλλει γατόδεντρα σε Ελληνικό έδαφος με λογικές τιμές θα ενημερώσω.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool