Γατόδεντρο

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Τι γίνεται όταν έχει ξεχαρβαλωθεί το παλιό γατόδεντρο ????Το αντικαθιστώ???Πλέον δεν ακονίζουν τα νύχια τους εκεί γιατί έχει φύγει όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολό το κορδόνι...:mad::mad:Να πάρω άλλο??Να αλλάξω απλά το κορδόνι ή να το αφήσω έτσι???:hmm:Είναι που έτσι θα ακονίζουν τα νύχια τους σε χαλιά και καναπέδες..ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!:blink::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι μπορεις να παρεις τριχια,και μια δυνατη κολλα ακι να το φτιαξεις.Αρκει να το αφησεις εξω να ξεθυμανει καλα η κολλα.
Περιμενουμε κατι φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που τα παίρνω αυτά ξέρουμε????θα έχει επίπτωση???εννοώ θα το αναγνωρίζουν το γατόδεντρο????και ....τι ειναι η τριχιά?????????????

(φωτο..ναι..δεν καθεται η Ήλια ρε Δώρα!!!Του Μάπα έχω τέλειες φωτός..η Ήλια χαζοχαίρεται και δεν την προλαβαίνω..να βάλω μόνο του Μάπα? δεν είναι λίγο άδικο???)

Ηλίθια ερώτηση.:redface: Εννοείς γατόδεντρο ή ονυχοδρόμιο; Γιατί νομίζω για τα απλά ονυχοδρόμια υπάρχουν ανταλλακτικά. Θεωρητικά μπορείς να το επισκευάσεις μόνη σου με σκοινί σιζάλ (αν το θυμάμαι σωστά - πάρε ένα δείγμα μαζί σου στο μαγαζί).
Όσο για τις γάτες, αφού το "αναγνώρισαν" μια φορά, θα το αναγνωρίσουν και δεύτερη.:D

Εναλλακτικά, προτείνω τα πάμφτηνα ονυχοδρόμια "μιας χρήσης" από τα Jumbo.

Ελα βρε Κατερινα,η τριχια ειναι το χοντρο σχοινι που δενουμε διαφορα...που να σου εξηγησω τωρα.Βγαινει σε διαφορα παχη και ειναι πιο φτηνο απο το σιζαλ.
(Να τη στριμωξεις και να τη βγαλεις αλλιως δεν εχει αλλες συμβουλες για το ονυχοδρομιο:P)

Eγω εχω ενα γατοδεντρο- ονυχοδεντρο το οποιο η μικρη ποτε δεν επαιξε...Τσαμπα καθεται ...αμα το θες στο δινω...Εχει και ενα ποντικακι μεσα και καλα για να παιζει η γατα. Του λειπει η ουρα...του την εβγαλε σε χρονο ντε τε.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χρησιμοποιει...εχει βρει μια παλια καρεκλα μου εκεινες τις ξυλινες που χουν σε ταβερνες και εκει τα ακονιζει...αλλα καποια στιγμη θα διαλυθει και δεν θα εχει που να τα ακονιζει...εκει θα εω προβλημα

Υπαρχει ενα ειδικο σπρει που μπορεις να το ψεκασεις και να πηγαινει.Επισης,ισως δεν ξερει οτι χρησιμευει σε αυτο το ονυχοδρομιο,της εδειξες;

Υπαρχει ενα ειδικο σπρει που μπορεις να το ψεκασεις και να πηγαινει.Επισης,ισως δεν ξερει οτι χρησιμευει σε αυτο το ονυχοδρομιο,της εδειξες;
Ναι αμε...τιν εβαλα να γατζωθει μεχρι και τα δικα μου νυχια εξινα μπας και δεν ηξερε τι κανει αυτο το περιεργο πραμμα....αλλα τιποτα

σηζαλ δεν λεγεται το σκοινι των ονυχοδρομιων?
Πουλανε νομιζω σε μαγαζια με μπογιες κλπ...νομιζω:hmm:

Eγω εχω ενα γατοδεντρο- ονυχοδεντρο το οποιο η μικρη ποτε δεν επαιξε...Τσαμπα καθεται ...αμα το θες στο δινω...Εχει και ενα ποντικακι μεσα και καλα για να παιζει η γατα. Του λειπει η ουρα...του την εβγαλε σε χρονο ντε τε.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χρησιμοποιει...εχει βρει μια παλια καρεκλα μου εκεινες τις ξυλινες που χουν σε ταβερνες και εκει τα ακονιζει...αλλα καποια στιγμη θα διαλυθει και δεν θα εχει που να τα ακονιζει...εκει θα εω προβλημα

καλημέρα! καλως ήλθα! είμαι μια νέα μαμα που μάζεψε ένα μικρό γατακι από το δρόμο!! αν δεν το έχεις δωσει το γατοδεντρο ευχαρίστως να το έπαιρνα εγώ

καλημέρα! καλως ήλθα! είμαι μια νέα μαμα που μάζεψε ένα μικρό γατακι από το δρόμο!! αν δεν το έχεις δωσει το γατοδεντρο ευχαρίστως να το έπαιρνα εγώ
Zanin, κλικαρε πανω στο ονομα της και στειλε της προσωπικο μηνυμα για να το δει σιγουρα ;)

ευχαριστώ γιούλη! ήταν το επόμενο πράγμα που έκαν... η αλ΄ήθεια είναι πως είχα σκοπό να της πάρω σήμερα ή αυριο κάτι τέτοιο.. οπότε θα με βολευε...:)

Το ειδα το ειδα:lol::lol:...Σημερα δεν μπορω...μπορω ομως αυριο...να κανονισουμε να συναντιθουμε...Σου στελνω sms για να μη το ξεσκισουμε το τοπικ

Με γεια Zanin και να σου ζησει η νεα σου γατουλα:)

Ζανιν ξεχασα να σου πω...βαλε φωτογραφια του μωρου σου...:lol: Νo photo No cat-tree:P:P...
φυσικα αστειευομαι...

οριστε η γατούλα μου είναι στο άβαταρ... δυστυχώς όχι ή ίδια γιατι δεν έχει μπαταρία η μηχανή αλλά 1 φτυστή και σε μέγεθος αλλά και σε ομορφιά , αλλά λέμε είναι σα δίδυμες. αύριο θα βάλω την ίδια στο άβαταρ

Αχ να χαρω ...σκετη γλυκα...τι μουσουδα ειναι αυτη...

Έπιπλα για γάτες στην Ελλάδα;

Είδα της κοπέλας που έχει τον Naruto :inlove: και ζήλεψα. Στα pet shop που έχω πάει έχουν μόνο κάτι μικρούλια, πήρα ένα αλλά είναι πολύ μικρό για τις γατες μου τώρα. Ψάχνω κάτι τέτοιο:

https://www.cozycatfurniture.com/catgyms_cattowers/cat_gym_climbing.html

Δεν βρήκα μαγαζί που να στέλνει ελλάδα. Είναι -για μένα- πανάκριβο, αλλά λέω να μαζέψω σιγά σιγα. Αν βέβαια μπορώ να βρώ ...

Ευχαριστώ

Πάντως στο αγγλικό άμαζον έχει γατοδεντρόσπιτα. Από εκεί σκοπεύω να ψωνίσω του δικού μου. Ότι έχω πάρει μέχρι τώρα από άμαζον μου έχει σταλεί Κύπρο οπότε και Ελλάδα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ψάξε το!

... Αχ γράψε λάθος.. βρήκα γατόδεντρο, πήγα χαρούμενη να το παραγγείλω και ΤΟΤΕ μου βγάζει πως δεν το στέλνει Κύπρο.. Ήθελα να ξερα γιατί δεν γράφουν τις πληροφορίες κάτω από το προιόν εξ αρχής για να μη χάνουμε καιρό και ενέργεια άσκοπα.. τέσπα.. ψάχνω το θέμα και αν βρω ιστοσελίδα που αποστέλλει γατόδεντρα σε Ελληνικό έδαφος με λογικές τιμές θα ενημερώσω.

https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=index&cPath=3_18

Αποστέλλονται πανελλαδικώς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back