Γατόδεντρο

Βρε παιδιά, αυτός θα ήταν ο παράδεισος όχι μόνο για μία γάτα αλλά για 100. :hehe:
Ακόμη κι εγώ θα έμενα εκεί και δεν θα είχα κανένα απολύτως παράπονο! :laugh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.trixie.de/en/prod/Cat_Alicante_Scratching_Post,13576

Πώς μας φαίνεται αυτό στα 60 ευρώ; Ακριβό ή νορμαλ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο
( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες...

τι είναι αυτό το δεντρόσπιτο?? το θέλω! ουαααααα!!!!:offtopic::sorry:

Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και το γατοδεντρο αλλα και η τιμη εξαιρετικη. Εγω βρηκα ενα αρκετα μικροτερο απο αυτο και μου ειπαν κι εμενα 60 ευρω. Απο που θα το παρεις, διαδυκτιακα;

Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες :mad::P

Ναι, αυτή η τιμή είναι από το αμαζον Αγγλίας, προς το παρόν το σκέφτομαι βέβαια γιατί φοβάμαι μην το αγνοήσει όπως 9/10 πράματα που της αγοράζουμε. Και δεν είναι καιροί για τέτοιες σπατάλες :mad::P
Κι εγω αυτο σκεφτομαι και δεν το εχω παρει ακομα. Δεν ειμαι και πολυ του μαστορεματος για να εφτιαχνα κατι μονη μου οπως αλλοι, ολοι οι γνωστοι μου λενε πως τους αρεσουν καλυτερα τα φτιαχτα.:hmm:

Αν έβρισκα στα 60 ευρώ τέτοιο γατόδεντρο και μάλιστα Trixie στα pet-shop θα το έπαιρνα άμεσα.

Κατάλληλο ονυχοδρόμιο/γατόδεντρο

Τι πρέπει να τηρεί ένα γατόδεντρο/ονυχοδρομιο; Ποιο πιστεύετε ότι είναι κατάλληλο για γατάκια 8 μηνών και περίπου 4 κιλά το ένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back