Γατόδεντρο

Τι απογοήτευση!! :(
Παράγγειλα ένα γατόδεντρο, περίμενα 1 βδομάδα για να έρθει, πάω στο πετ σιοπ, μου λένε την ερχόμενη βδομάδα. Περιμένω άλλη μια, πάω σήμερα, μου λένε πως δεν υπάρχει προς το παρόν. Γιατί με έχουν και περιμένω άδικα; Τους βαρέθηκα..
Παιδιά, υπάρχει κάποια δοκιμασμένη ιστοσελίδα από όπου μπορώ να παραγγείλω ένα απλό, όχι πολύ ψηλό, σταθερό γατόδεντρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να ρωτήσω κάτι λίγο διαφορετικό αλλά όχι εκτός θέματος?
Γνωρίζετε κάποιο σιτε που να δίνει οδηγίες κατασκευής γατόσπιτου?Εγώ έχω ήδη ένα 80 πόντων και γιαυτό θα ήθελα ένα ψηλότερο με πολλά ραφάκια. Τα πολύ ψηλά όμως σίγουρα θα ξεπερνουν τα 140 σε κόστος γιαυτό είπα ότι θα πάω σε ένα κατάστημα "φτιάξτο μόνος σου" (έχω ξαναπάει και ήταν πολύ εξυπηρετικοί )θα μου κόψουν τα ξύλα όπως τα θέλω και μετά εγώ θα το συναρμολογήσω. Αλλά χρειάζομαι ιδέες. Το κόστος τότε θα είναι μηδαμινό. Μόνο το ύφασμα εάν θελήσω να το ντύσω θα κοστίσει.
Ξέρετε κανένα σιτε?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξε μια ματιά σ' αυτό και σ' αυτό (αν βάλεις "DIY cat tree" στο google θα βρεις πολλά ακόμα) ;)

Επιτέλους τα κατάφερα!! Βρήκα γατόδεντρο!! Του πήρα αυτό:
Βάση: 60 x 50 cm
Ύψος:123 cm

Το ψέκασα και με κατνιπ. Προς το παρόν το μύρισε και έφυγε. Δεν θέλω να τον πιέσω για να μην αντιδράσει αρνητικά. Του το έβαλα στη βεραντούλα του την περιφραγμένη. Πιστεύω πως απόψε όταν ξυπνήσει από τον βραδινό του ύπνο κατά τις 3 θα το εξερευνήσει..

Συνημμένα

• 5640790899.jpg
    5640790899.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 1.490
τελειο ειναι!!!!! απο που το πηρες??:up:

τελειο ειναι!!!!! απο που το πηρες??:up:

Είναι της Nobby. Μου το παρήγγειλαν στο pet shop. Μπορείς να το παραγγείλεις και από την www.culpret.gr .
Προς το παρόν εμείς αφαιρέσαμε το σπιτάκι στο μεσέο επίπεδο για να ανεβαίνει ο γατούλης επάνω και να ρεμβάζει. :P

Πολύ ωραία πράγματα έχει, αλλά δεν έχει καθόλου τιμές:(

Πολύ ωραία πράγματα έχει, αλλά δεν έχει καθόλου τιμές:(

Στείλε email με τους κωδικούς των προιόντων και θα σου απαντήσουν με τις τιμές. Είναι οκ. :up:

Επιτέλους τα κατάφερα!! Βρήκα γατόδεντρο!! Του πήρα αυτό:
Βάση: 60 x 50 cm
Ύψος:123 cm

Το ψέκασα και με κατνιπ. Προς το παρόν το μύρισε και έφυγε. Δεν θέλω να τον πιέσω για να μην αντιδράσει αρνητικά. Του το έβαλα στη βεραντούλα του την περιφραγμένη. Πιστεύω πως απόψε όταν ξυπνήσει από τον βραδινό του ύπνο κατά τις 3 θα το εξερευνήσει..
Πράγματι είναι πάρα πολύ ωραίο!!!!:up::up::up:
Με γειάααα!!!
Και ποσο πήγε το μαλλί????

Φθηνό γατόδεντρο

Παιδιά έκανα μια έρευνα αγοράς για γατόδεντρα και ονυχοδρόμια και μου έπεσαν τα μαλλιά.. Ονυχοδρόμιο που φτάνει μέχρι το γόνατό μου στα 40 ευρώ το θεωρώ κλεψιά και προτιμώ να φτιάξω ένα με pringles και σπάγκο. Για γατόδεντρο με επίπεδα και τα λοιπά φεύγει ένα ενοίκιο. Κάπου διάβασα κατά καιρούς ότι υπάρχει γατόδεντρο με 80 ευρώ (?) Πού το βρήκατε? Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω κάτι ανάλογο στην Θεσσαλονίκη?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φθηνό γατόδεντρο

pringles εννοεις τα κουτια απο τα πατατακια??
και εγω θελω να φτιαξω κατι για τον δικό μου....ή έστω όταν ερθω θεσ/νικη να ψαξω να βρω κατι να αγορασω....
Σε πρωτη φάση ειπα να ντυσω με σκοινι μια χαμηλη σκάλα που έχω...αλλα ακομα δνε προκοψα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ομοιοπαθουσα! Προσφατα εψαξα σε καποια pet shop, ηταν αρκετα ακριβα, επειδη δεν εχω αυτη τη στιγμη τετοια απλα για ονυχοδρομια, πηρα ενα ονυχοδρομιο ψαρι, το εχεις η στο πατωμα η το κρεμας σε τοιχο χαμηλα στην τιμη των 14 ευρω. Εμενα μου αρεσε αλλα στις δικες μου καθολου!! Τι τους το δινω να το μυρισουνε, τι τους πιανω τα πατουσα να βγαλουν λιγο νυχι να τους δειξω οτι μπορουν να τα ξυσουν πανω... Προσπαθω οταν παιζω μαζι τους με τα παιχνιδια τους να τα περναω απο πανω του κι ετσι σιγα σιγα να παιζουν και λιγο μαζι του, λαου λαου ισως γινει κατι. Παντως μονο για τη λυση του ονυχοδρομιου θα σου προτινα ενα πατακι για να ξυνονται, για τις δικες μου η καλυτερη τους ειναι ξυνουν τα νυχια τους στα χαλια και τα πατακια. Βεβαια το γατοδεντρο εχει αλλη χαρη...
Αν βρεις τιποτα ενδιιαφερον ενημερωσε!

pringles εννοεις τα κουτια απο τα πατατακια??
και εγω θελω να φτιαξω κατι για τον δικό μου....ή έστω όταν ερθω θεσ/νικη να ψαξω να βρω κατι να αγορασω....
Σε πρωτη φάση ειπα να ντυσω με σκοινι μια χαμηλη σκάλα που έχω...αλλα ακομα δνε προκοψα!!!

Ναι τα κουτιά απο τα πατατάκια εννοώ είναι μια φθηνή λύση ή μπορείς να πάρεις χαρτονένιο κύλινδρο (όπως τα κουτιά για κούριερ, νομίζω πουλάνε) που είναι και μεγαλύτερος.

nikoll ψάχνω αλλά άκρη δεν βρίσκω... Μου είπαν να ψάξω και σε πετσοπ απέναντι από τις κλινικές της κτηνιατρικής στην γιαννιτσών αλλά δεν έχω πάει ακόμη ( αν και με τις τιμές που είδα σε όλα τα υπόλοιπα δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο...) αν βρω κάτι θα σου πω :)

χμμμμ....και κουτια απο ποτα μπορεις να χρησιμοποιησεις, ειναι πιο σκληρα....το θεμα ειναι το αποτελεσμα να ειναι μια σταθερη κατασκευη....
Όταν αξιωθω και του φτιαξω κατι θα ενημερώσω!!! εκτος αν καταληξω τελικα να του αγορασω κατι...θα εξαρτηθει και απο την τιμη του σχοινιου....

Πάντως αν κάποιος σκέφτεται να φτιάξει μόνος του, ας ρίξει μια ματιά και εδώ

Thank you!!!
το ειχα δει το θεμα...και σε καποιο αλλο post υπηρχε μια κατασκευη για αμμολεκανη...αρκετεες όμορφες ιδεες, αλλα θελει οργάνωση...
Προς το παρον μελεταω την αντιδραση του σε διαφορα υλικα για να καταληξω στο τι θα βαλω...ελπιζω μονο να μην εχει αλλαξει γουστα μεχρι να τοο φτιαξω!!!

Καλησπέρα σε όλους και όλες....Σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι οτι με βοηθήσατε σε αρκετές απορίες σχετικά με το νέο γατάκι (τότε)...ενός χρόνου σήμερα!! Ο λόγος που γράφω εχει να κάνει με τα γατοδεντρα.Εψαχνα αρκετό καιρό να βρώ για το SHIBAKI μου,είχα διαβάσει κάποιες δημοσιεύεσεις εδώ μπας και το φτιάξω μόνη μου αλλά τελικά αγόρασα από φίλο γνωστού γιατί το θεώρησα ευκαιρία.Δεν ήθελα να γράψω πριν το δω από κοντά (μην εκτεθούμε ακομα δεν ξεκινήσαμε :whistle:). Τελοσπαντων ξέρω οτι θεωρείται διαφήμιση αλλά νομίζω οτι άξιζε αν σας ενημερώσω αφού κι εγώ τυχαία το έμαθα. Σας βαζω μια φωτο που εβγαλα πριν λίγο στο σπίτι να το δείτε.
(Ξέχασα έχει ύψος 2,30 και το πήρα 130e)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• LGIM0258.jpg
    LGIM0258.jpg
    467,6 KB · Εμφανίσεις: 1.045
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΓΑΤΟΔΕΝΤΡΟ

Πολύ ωραίο!! τυχερό γατουλίνι!!
και πολύ ωραίο χρώμα!!
Απο ποιά περιοχή το πήρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πάρα πολύ ωραίο!
Και το γατουλίνι σου
και το γατόδεντρο!
Καλά σκαρφαλώματα!:)

Ψάχνω και εγώ κάτι ανάλογο και σε αυτήν την τιμή δεν έχω βρει κάτι... Θα μας πεις που το αγόρασες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back