Γατόδεντρο

η συμβουλη μου ειναι να μη το παραγγηλεις μεσω ιντερνετ αν δεν το εχεις δει απο κοντα. Μερικα ειναι πολυ κακης ποιοτητας και κουνιουνται ή λυγιζουν. Ειδικα αν οι γατες σου ειναι μεγαλοσωμες και βαριες παρε κατι που να ειναι αρκετα σταθερο. Μη δινεις πολυ σημασια στο τι εχει πανω (σπιτακια, φωλιτσες κτλ) γιατι αν η γατα σου ειναι μεγαλοσωμη υπαρχει πιθανοτητα να μη χωραει εκει μεσα. Εγω στο μελλον θα του παρω και αλλα δεντρακια, πιο χαμηλα, με διαφορα σχεδια και θα τα βαλω διπλα διπλα για να φτιαξω συγκροτημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η συμβουλη μου ειναι να μη το παραγγηλεις μεσω ιντερνετ αν δεν το εχεις δει απο κοντα. Μερικα ειναι πολυ κακης ποιοτητας και κουνιουνται ή λυγιζουν. Ειδικα αν οι γατες σου ειναι μεγαλοσωμες και βαριες παρε κατι που να ειναι αρκετα σταθερο. Μη δινεις πολυ σημασια στο τι εχει πανω (σπιτακια, φωλιτσες κτλ) γιατι αν η γατα σου ειναι μεγαλοσωμη υπαρχει πιθανοτητα να μη χωραει εκει μεσα. Εγω στο μελλον θα του παρω και αλλα δεντρακια, πιο χαμηλα, με διαφορα σχεδια και θα τα βαλω διπλα διπλα για να φτιαξω συγκροτημα.

Δίκιο έχεις.. όμως δεν είδα και καμιά ιδιαίτερη ποικιλία εδώ στη Κύπρο :(
Εντάξυ είδα ψηλό όμως ψάχνω κάτι με φωλίτσα ψηλά.
Θα το ψάξω καλύτερα..
Μ' άρεσε πολύ επίσης η ιδέα σου με τα διάφορα δεντράκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.catsplay.com/

Αποστέλλουν σε όλο τον κόσμο!!!

Συμβουλή για γατόδεντρο

Παιδιά έχω επισκεφθεί αρκετά pet shop και έχω καταλήξει στα δύο αυτά γατόδεντρα:
1) Το γατόδεντρο με τον κύλινδρο
2) Το γατόδεντρο με το μακρύ σχοινί

Δεν ξέρω ακόμη αν εκείνο με τον κύλινδρο θα χωράει το αγοράκι μου μέσα, αυτό θα δείξει την Τετάρτη που θα μου το φέρει η κοπέλα να το δω από κοντά. Πείτε όμως ότι χωράει. Ποιο από τα δύο όμως και γιατί;

Επίσης είναι και τα δύο 85 εκ ψηλά, δεν βρήκα ψηλότερα. Είναι αρκετό το ύψος για να τον ικανοποιήσει;

Σημείωση: Οι φώτο είναι άλλων γατόδεντρων που έχω επεξεργαστεί για να μοιάζουν σε αυτά που έχω βρει :P

Μάλλον έγινε κάποιο λάθος και δεν καταχωρήθηκαν οι εικόνες..

Συνημμένα

• cattree.jpg
    cattree.jpg
    164,8 KB · Εμφανίσεις: 360
  • cattree2.jpg
    cattree2.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 240
εμενα μαρεσει περισσοτερο το δευτερο, το σκοινι θα του προκαλει το ενδιαφερον πιστευω!:)

Παρόλο που αισθητικά μου αρέσει περισσότερο το πρώτο, νομίζω ότι κατά κανόνα τα γατιά ψιλοαδιαφορούν για τους κυλίνδρους,:P οπότε κι εγώ θα πρότεινα το δεύτερο.

Δεν ξέρετε πόσο με βοηθάτε..
Έχω αρχίσει όμως και πάλι να το σκέφτομαι διπλά. Θα τοποθετήσω το γατόδεντρο του έξω, στην αυλή που σκοπεύω να περιφράξω και σκέφτομαι τώρα μήπως αν έχει κουτάκι για να τρυπώνει μέσα για σκιά να είναι καλύτερα. Τι λέτε; Η μήπως θα καταστραφεί το γατόδεντρο έξω και να το βάλω σε βεράντα καλύτερα οπότε άμα βρέχει εύκολα να μπορώ να το μπάσω στο σπίτι.. :hmm:

Νομίζω πως είναι καλύτερα να το έχεις στη βεράντα, γιατί ίσως η γούνινη επένδυση να χαλάσει, αν βραχεί.:hmm:Κι αν δεν χαλάσει, σίγουρα θα βρομίσει πολύ γρήγορα. Για σκιά στην αυλή, μπορείς στο μέλλον να του πάρεις κανένα μικρό σκυλόσπιτο ή κάτι σε έπαυλη, σαν αυτό εδώ::P

Hemingway-cats---06SM.jpg

Αχ τι ωραία να μπορούσα να μαστορέψω κάτι παρόμοιο!! Θα το έβαφα κιόλας.. Πάντως αυτό μπαίνει στο πρόγραμμα. Κάπου θα βρω.. :hmm:

Προς το παρόν όμως. Το δεντρόσπιτο πάει στη βεράντα σε αυτό κατάληξα. Τι γίνεται όμως για το ύψος: 86 εκ μήπως είναι λίγα;

Μια άλλη επιλογή είναι να παραγκείλω γατόδεντρο από Ελλάδα και να δώσω διεύθυνση παραλαβής της θείας μου στην Αθήνα. Ξέρετέ κάποιο καλό site;

Αχ τι ωραία να μπορούσα να μαστορέψω κάτι παρόμοιο!! Θα το έβαφα κιόλας.. Πάντως αυτό μπαίνει στο πρόγραμμα. Κάπου θα βρω.. :hmm:

Προς το παρόν όμως. Το δεντρόσπιτο πάει στη βεράντα σε αυτό κατάληξα. Τι γίνεται όμως για το ύψος: 86 εκ μήπως είναι λίγα;

Μια άλλη επιλογή είναι να παραγκείλω γατόδεντρο από Ελλάδα και να δώσω διεύθυνση παραλαβής της θείας μου στην Αθήνα. Ξέρετέ κάποιο καλό site;
δεν ξερω σαιτ, παντως ξερω οτι θα σου κοστισει ακριβα σαν ιδιωτης να σου το στειλει η θεια σου..εδω με το ταχυδρομιο να στειλω κυπρο ουτε 2 κιλα μας χρεωνουν 15 ευρω..και σιγουρα αν ειναι καλης ποιοτητας θα ειναι πολυ πιο βαρυ..

Όχι Εβελίνα μου, θα πάω Αθήνα σύντομα για ένα τριήμερο και μπορώ να το φέρω πίσω μαζί μου έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσω για την αποστολή του προϊόντος..

Όχι Εβελίνα μου, θα πάω Αθήνα σύντομα για ένα τριήμερο και μπορώ να το φέρω πίσω μαζί μου έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσω για την αποστολή του προϊόντος..
ααα οκκ!!!τελεια!!!:up::up::up: σιγουρα θα βρεις περισσοτερη ποικιλια εδω, ειδικα αθηνα!:D

Εγώ παρήγγειλα μέσω πετ σοπ ένα γατόδεντρο από Γερμανία, 1.61μ ύψος. Ωραίο, αρέσει πάρα πολύ στη γάτα, αλλά,....., ΟΛΑ τα γατόδεντρα έχουν ένα πρόβλημα: Δεν είναι σταθερά, οι βίδες παλατζάρουν και όσο πιο ψηλό είναι, τόσο πιο πολύ κουνιέται. Εμάς, τώρα που μεγάλωσε η Μπασσέτ και πάχυνε, ανεβαίνει επάνω στην "κουτάλα" και νομίζω ότι θα αναποδογυρίσει. Γι αυτό, θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάτι το πολύ μέχρι ένα μέτρο, 1.10 το πολύ!

Εγώ παρήγγειλα μέσω πετ σοπ ένα γατόδεντρο από Γερμανία, 1.61μ ύψος. Ωραίο, αρέσει πάρα πολύ στη γάτα, αλλά,....., ΟΛΑ τα γατόδεντρα έχουν ένα πρόβλημα: Δεν είναι σταθερά, οι βίδες παλατζάρουν και όσο πιο ψηλό είναι, τόσο πιο πολύ κουνιέται. Εμάς, τώρα που μεγάλωσε η Μπασσέτ και πάχυνε, ανεβαίνει επάνω στην "κουτάλα" και νομίζω ότι θα αναποδογυρίσει. Γι αυτό, θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάτι το πολύ μέχρι ένα μέτρο, 1.10 το πολύ!

Σ' ευχαριστώ Έλένη μου. Αυτό θα κάνω. :)

04111.jpg

58 x 42 - 138 cm ΓΙ' αυτό τι λέτε;

4407.jpg

Ή να προτιμήσω κάτι τέτοιο; Εϊναι 40 χ 40 η βάση και 86 εκ ύψος.
Αυτό βασικά μου φαίνεται πιο σταθερό. Θα τον ικανοποιήσει όμως το ύψος;

το πρωτο δεν μου φαινεται πολυ σταθερο, αλλα εξαρταται απο το ποσο γερη κατασκευη ειναι..

Λοιπόν έχω καταλήξει..
Θα του πάρω ένα γατόδεντρο που έχω παραγγείλει εδώ, (θα το φωτογραφίσω και θα το βάλω εδώ, είναι μόνο 86 εκ ύψος αλλά μου φαίνεται ότι γι' αυτό το λόγο θα είναι και πιο σταθερό.)
Αλλά να τι θα κάνω...: Θα το τοποθετήσω δίπλα από ένα πλαστικό ντουλάπι που έχω στη βεράντα που έχει ένα κιβώτιο επάνω και θα ξεπερνά το ύψος του γατόδεντρου. Έτσι κατά κάποιο τρόπο θα ενισχύεται και το γατόδεντρο όσον αφορά ύψος! Αλλά επειδή αγαπά αυτή τη βεραντούλα και θα του τοποθετήσω το γατόδεντρό του έτσι ούτως ώστε να είναι ασφαλές να μην πέσει αλλά και να είναι δίπλα στην άκρη (εξάλλου η βεράντα έχει σίτα) πιστεύω ότι θα του αρέσει να ανεβαίνει επάνω τουλάχιστον για να ρεμβάζει αν όχι για να παίξει! :P
Εσύ Έβελιν μου έχεις πάρει γατόδεντρό; Αν ναι, εντυπώσεις,,;

Λοιπόν έχω καταλήξει..
Θα του πάρω ένα γατόδεντρο που έχω παραγγείλει εδώ, (θα το φωτογραφίσω και θα το βάλω εδώ, είναι μόνο 86 εκ ύψος αλλά μου φαίνεται ότι γι' αυτό το λόγο θα είναι και πιο σταθερό.)
Αλλά να τι θα κάνω...: Θα το τοποθετήσω δίπλα από ένα πλαστικό ντουλάπι που έχω στη βεράντα που έχει ένα κιβώτιο επάνω και θα ξεπερνά το ύψος του γατόδεντρου. Έτσι κατά κάποιο τρόπο θα ενισχύεται και το γατόδεντρο όσον αφορά ύψος! Αλλά επειδή αγαπά αυτή τη βεραντούλα και θα του τοποθετήσω το γατόδεντρό του έτσι ούτως ώστε να είναι ασφαλές να μην πέσει αλλά και να είναι δίπλα στην άκρη (εξάλλου η βεράντα έχει σίτα) πιστεύω ότι θα του αρέσει να ανεβαίνει επάνω τουλάχιστον για να ρεμβάζει αν όχι για να παίξει! :P
Εσύ Έβελιν μου έχεις πάρει γατόδεντρό; Αν ναι, εντυπώσεις,,;
οχι ακομα, λεω να παρω σιγουρα του χρονου οταν κατεβω κυπρο, αν και δεν νομιζω να της αρεσει της δικιας μου ιδιαιτερα, δεν ειναι το γατι που του αρεσει να ανεβαινει..

παντως κι εγω θα το σκεφτομουν να το κανω αυτο με το ντουλαπι, το βρισκω καλη ιδεα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back