Γατόδεντρο

έχει και στο e-bay φτηνά, αυτό στο amazon είναι πολύ ωραίο :D
Ναι το ξερω! Θα συγκρινουμε τιμη γατοδεντρου και μεταφορικα και θα δουμε απο που θα το παραγγειλουμε! Στο αμαζον εχει τεραστια ποικιλια παντως! Αν εκανα καλα την μετατροπη, 54 λιρες ειναι περιπου 69 ευρω. Ουαου! Για τοσο μεγαλο ειναι τελεια η τιμη! Να δει ενας φιλος μας και τα μεταφορικα που παραγγελνει απο αμαζον και θα δουμε.Απο σταθεροτητα πως το βλεπεις? Εχεις εμπειρια σε μεγαλα γατοδεντρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο σταθεροτητα πως το βλεπεις? Εχεις εμπειρια σε μεγαλα γατοδεντρα?
όχι :redface: δεν έχουμε γατόδεντρο (ο Μαυρούλης βρίσκει πιο ευρηματικούς τρόπους να περνάει την ώρα του :whistle:), δεν έχουμε και πολύ χώρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχει πολύ ωραία γατόδεντρα το amazon αλλά τα μεταφορικά είναι πάρα πολλά! το ψάξαμε και εμείς πρόσφατα και τελικά φτιάξαμε μόνοι μας! θα ανεβάσω σε λίγο φοτο, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί ψάχνουμε για μοκέτα να το ντύσουμε! πάντως κόστισε 20 ευρώ για τα ξύλα (αυτά στο amazon είναι απο σωλήνα pvc) και η μοκέτα ανάλογα... περίπου 30-40ευρώ σύνολο!

έχει πολύ ωραία γατόδεντρα το amazon αλλά τα μεταφορικά είναι πάρα πολλά! το ψάξαμε και εμείς πρόσφατα και τελικά φτιάξαμε μόνοι μας! θα ανεβάσω σε λίγο φοτο, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί ψάχνουμε για μοκέτα να το ντύσουμε! πάντως κόστισε 20 ευρώ για τα ξύλα (αυτά στο amazon είναι απο σωλήνα pvc) και η μοκέτα ανάλογα... περίπου 30-40ευρώ σύνολο!
Μεχρι 100 τα διαθετουμε. 69 ευρω ειναι το γατοδεντρο. Ποσο πια να ειναι τα μεταφορικα? Στα δικα μας τα μεγαλα γατοδεντρα με δυο κρυψονες κανουν πανω απο 200 ευρω. :(

Περιμενουμε φωτο!

το συγκεκριμένο δέντρο είναι στο amazon αμερικής (το πουλάει όμως άλλη εταιρία) και όχι το αγγλικό, για την ακρίβεια δεν το στέλνουν καν ελλάδα. αν θές κοίτα στο αγγλικό! :)

το συγκεκριμένο δέντρο είναι στο amazon αμερικής (το πουλάει όμως άλλη εταιρία) και όχι το αγγλικό, για την ακρίβεια δεν το στέλνουν καν ελλάδα. αν θές κοίτα στο αγγλικό! :)
Σε ευχαριστω για την διευκρινηση γιατι τοσες ωρες νομιζα οτι ημουν στης Αγγλιας η ασχετη! :whistle:Φτου και παλι απο την αρχη να ψαχνουμε.Κριμα και ειχαμε χαρει με το αλλο!:/:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ατυχησα.Βρηκα 2 γατοδεντρα ενα στο amazon αγγλιας ενα στο e-bay και κανενα απο τα δυο δεν ερχονται Ελλαδα. Τα νευρα μου. Που θα βρουμε ρε παιδια μεγαλο γατοδεντρο σε καλη σχετικα τιμη? Βρηκα και αυτο απο Ελλαδα https://www.culpret.gr/culpret/home.php?cat=63 αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι λεει "Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται προς τους επαγγελματίες του κλάδου (pet shops, κτηνίατροι κ.α.)
Δηλαδη εμεις οι ιδιωτες δεν μπορουμε να αγορασουμε? Τραγικο!

τηλεφωνείς,και σου λένε με ποιά καταστήματα συνεργάζονται και το παραγγέλνεις...έτσι έκανα εγώ,με κλουβί για παπαγάλο!!:)

τηλεφωνείς,και σου λένε με ποιά καταστήματα συνεργάζονται και το παραγγέλνεις...έτσι έκανα εγώ,με κλουβί για παπαγάλο!!:)
Ευχαριστω! Μια τελευταια προσπαθεια στο amazon για αλλο γατοδεντρο και μετα θα επικοινωνησω με το αλλο καταστημα.Αν δεν βγαλω ακρη ουτε με αυτο,θα ξεκινησουμε να μαζευουμε τα υλικα να το κατασκευασουμε μονοι μας οπως και η Τονια παραπανω!:)

Λοιπον παιδες κοιταχτε τι βρηκα μολις και καραεντυπωσιαστηκα! https://www.yeepet.com/includes/ckfinder/userfiles/images/large-cat-tree.jpg

Δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχο! Ειναι πανευκολο στην κατασκευη του και φυσικα πιο κοντα στο φυσικο περιβαλλον της γατας! Εχουμε και την αδεια να κοψουμε κατι αχρηστα δεντρακια που εχουμε στο περιβολι και ενοχλουν,οποτε θα το αρχισουμε! Καταπληκτικο?Κοτσαρεις και ψευτικα φυλλα-λουλουδια φτιαχνεις και ραφακια και κρυψωνες και γινεται τελειο!

Το τελευταίο που έβαλες, με το δεντράκι, είναι ΣΟΥΠΕΡ.

Θα ήθελα να πω κι εγώ τις απόψεις μου επί των γατόδεντρων, μετά από 10ετή χρήση τους:

- τουλάχιστον οι δικές μου γάτες "τιμάνε" τα γατόδεντρα και αδιαφορούν πλήρως για τα ονυχοδρόμια. Λογικό, καθώς η ανάγκη της γάτας για χρήση γατόδεντρου έχει να κάνει και με γυμναστική, με τέντωμα, με ξεφλούδισμα των νυχιών της, κλπ.

- το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στα "δέντρα" είναι το σχοινί (τροιχιά) με το οποίο είναι περιτυλιγμένα τα ξύλα τους, το οποίο αντικαθιστά τον κορμό του δέντρου για τη γάτα, όπου ξύνει τα νύχια της. Αρα, αν κάποιος φτιάξει ένα γατόδεντρο, θα πρέπει να έχει αυτό το τρίχινο σκοινί, που το πουλάνε σε κουλούρες στο κέντρο της Αθήνας (και αλλού φυσικά).

- εμείς αγοράζαμε πάντα της TRIXIE. Εχω ένα πετ σοπ με το οποίο συνεργάζομαι και πάω, βλέπω τον κατάλογο των εταιριών που έχουν γατόδεντρα, ρωτάω τιμές, καταλήγουμε σε μια προσφορά τιμής και το παραγγέλνω. Από ό,τι θυμάμαι, οι τιμές μεγαλώνουν, ανάλογα με το μέγεθος βέβαια και τη σύνθεση του γατόδεντρου.

- η σταθερότητά τους είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Το λέω με το χέρι στην καρδιά, καθώς οι γάτες μου είναι (όπως όλες) τρελούτσικες, τρέχουν με φόρα και σκαρφαλώνουν εκεί. Και είναι γύρω στα 8 κιλά η κάθε μια :D
Γενικά όμως, για να είμαστε πιο σίγουροι, καλό είναι να παίρνουμε και εξτρα μέτρα σταθεροποίησής του.

- θεωρώ τα γατόδεντρα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, εκτός όλων των άλλων λόγων, και για το ότι οι γάτες ξύνουν τα νύχια τους εκεί, άρα δεν σου καταστρέφουν τα έπιπλα, τα υφάσματα, τα δερμάτινα καθίσματα, τα κασώματα των πορτών:) κλπ. Αρα, είναι μια πολύ καλή επένδυση και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της

το ολοκληρωμένο γατόδεντρό μας! και δίπλα του το σκαρφαλωτήριο!!!!!!! :D

img20121008202718.jpg

Πάρα πολύ καλό είναι! :clapup:

παιδια εχει και εδω μερικα γατοδεντρα και αρκετα απο αυτα ειναι σε σχετικα καλες τιμες....αλλα ειναι μικρα...:
https://www.plus4u.gr/showsubcat.php...1%D4%C1-%CD%D5%D7%CF%C4%D1%CF%CC%C9%C1&page=1
:|

παιδια εχει και εδω μερικα γατοδεντρα και αρκετα απο αυτα ειναι σε σχετικα καλες τιμες....αλλα ειναι μικρα...:
https://www.plus4u.gr/showsubcat.php...1%D4%C1-%CD%D5%D7%CF%C4%D1%CF%CC%C9%C1&page=1
:|
Πανακριβα για το μεγεθος τους :/:

νομιζω πως συμφαιρει καλυτερα να το φτιαχνεις μονος σου....:/::/::/:

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο
( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες...

Συνημμένα

• tree house.jpg
    tree house.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 202
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά τη στείρωση να του κάνω δώρο ένα. Προς το παρόν χαζεύω με τις ώρες αυτό το δεντρόσπιτο
( πατήστε πάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση ), σίγουρα δε θα με πείραζε να πληρώνω στεγαστικό γι'αυτό και επιπλέον θα ήταν ιδανικός παιδότοπος για τις γάτες...
Χαχαχα αν το κανεις αυτο θα μετακομισω μαζι σου...

Εγω εχω ενα μικρο γατοδεντρακι κολλητα σε ενα ξυλιον τραπεζακι που ανεβαινει πανω και μας κοιταει, σκεφτομαι το τραπεζακι να το ντυχω με γουνα κια τα ποδια με σχοινι ωστε να γινει προεκταση του χωρου του.

Το σίγουρο είναι πως κάτι θα κάνω.Προς το παρόν σώζω τη κατάσταση με μικρά ονυχοδρόμια αλλά οταν λείπω στη δουλειά θα ήθελα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να ξέρω πως περνάει ευχάριστα την ώρα του.

ΥΓ. Το συγκεκριμένο σπιτάκι βρίσκεται στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

Ηλία μου,σε αυτό το δενδρόσπιτο....μένω και εγώ!!:hehe: Πωπω,είναι απίστευτα όμορφο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back