mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα για τα σιαμ ελεγα τρελαμενε γατοπατερα.
oops, αυτο παθαινει οποιος δεν διαβαζει ολοκληρα τα ποστ.Ειπες καλο λογο για τη Μοιρα? Περιεργο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Εριεττα ειναι πεπεισμενη οτι ειναι περιστερι,κι οχι γατα.Ελπιζω μεγαλωνοντας να συμφιλιωθει με τη φυση της.
Ειναι πολυ "κολλημενα" με τον ανθρωπο τους ζωα.Πολυ τρυφερα,ομιλητικα,η σχεση που αναπτυσσουν μαζι σου ειναι σαν αυτη του σκυλου,σε ακολουθουν,θελουν παντα να εισαι μαζι τους και να ασχολεισαι.
Είναι εκπληκτικά όμορφα γατιά... Τα βλέπω και .... τι να πω.. με συναρπάζουν!! Να τη χαίρεσαι όπως και όλα τα άλλα μωρά σου!! Μακάρι να μπορούσα να πάρω και δεύτερο γατί... αλλά ο δικός μου θα φρικάρει.. Είναι πολύ κτητικός και κακομαθημένος μικρούλης...
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι ο Σειριος μου ηταν ετσι παλιοτερα,η συμβιωση ομως και με αλλες γατες τον εκανε πιο κοινωνικο,πιο συγκαταβατικο,και πιο τρυφερο γατουλη.Εσυ ξερεις καλυτερα.
staman2
Περιβόητο μέλος
Eιναι πολύ σταθερή η βάση τους και να φανταστεις πως τα γατιά μου ειναι ολα βαριά. 7,3 κιλά, 5κ, 6κ, 3,5κ και μια χαρά κρατάει.Δεν μου φαίνεται αρκετά σταθερή η βάση των πρώτων 2 για το ύψος τους.
![]()
Να το δικό μας (με το μικρούλη μου να απολαμβάνει υπνάκο).. (Δώρα μου ειδού) αυτή η βάση κατά τη γνώμη μου είναι ιδανική.. και το γατόδεντρο έχει πολύ βάρος και δεν πέφτει με τίποτα. Κρίμα που δεν βγαίνει στο ψηλότερο επίπεδο ο χέστης

Εχουμε κι εμεις σαν το παραπάνω που έβαλες κ ειναι κι αυτό σταθερό αλλα οταν π.χ ορμάει με φόρα ο ένας απ τους γάτους μας των 5 κιλών το παίρνει παραμαζωμα και το ρίχνει κάτω αν δεν το έχω σφηνώσει να ακουμπά σε τοιχο πάντα...

α σόρρυ τα σιβηρικά (και τα περσικά κ βρετανικά... χιχιχιχι μην με ακούσει κανεις για τα περσοβρετανάκια γιατι χάθηκα)ναι οντως, ετσι ειναι τα βιρμανακια
α σορρυ, για τα νορβηγακια ελεγες![]()

Ειδες Βασίλη μου???? Ειπε τελικά για το Μοϊράκι μας ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ γιατι ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!oops, αυτο παθαινει οποιος δεν διαβαζει ολοκληρα τα ποστ.
Ειπες καλο λογο για τη Μοιρα? Περιεργο.

moukelis
Επιφανές μέλος

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eιναι πολύ σταθερή η βάση τους και να φανταστεις πως τα γατιά μου ειναι ολα βαριά. 7,3 κιλά, 5κ, 6κ, 3,5κ και μια χαρά κρατάει.
Εχουμε κι εμεις σαν το παραπάνω που έβαλες κ ειναι κι αυτό σταθερό αλλα οταν π.χ ορμάει με φόρα ο ένας απ τους γάτους μας των 5 κιλών το παίρνει παραμαζωμα και το ρίχνει κάτω αν δεν το έχω σφηνώσει να ακουμπά σε τοιχο πάντα...
α σόρρυ τα σιβηρικά (και τα περσικά κ βρετανικά... χιχιχιχι μην με ακούσει κανεις για τα περσοβρετανάκια γιατι χάθηκα)
Ειδες Βασίλη μου???? Ειπε τελικά για το Μοϊράκι μας ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ γιατι ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!![]()
καποιος φουρνος θα γκρεμιστει οπου να ναι

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
γατοδεντρο υπνοδωματιου:
ενδεχομενο μελλοντικο γατοδεντρο για το μπαλκονι:
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το δευτερο ειναι πιο μικρο και πιο σταθερο αλλα με μικρο καλαθακι που ειναι προβλημα για τον Quentin που μεγαλωνει και αρχιζει να μην πολυχωραει. Συνηθως μπαινει για να κοιμηθει. Ευτυχως η trixie σου δινει τη δυνατοτητα να αγορασεις ξεχωριστο καλαθακι μεγαλυτερου μεγεθους και να το αντικαταστησεις.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα σε ολους
προσφατα η οικογενεια μου μεγαλωσε με ενα γατακι. σκεφτομαι αντι για ονυχοδρομιο να του παρω ενα κορμο δεντρου να ξινει τα νυχια του αλλα το θεμα μου ειναι αν πρεπει να βγαλω τον φλοιο η οχι.
ευχαριστω πολυ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγω εχω στα δικα μου ,εκτος απο το ονυχοδρομιο,και κορμο δεντρου.Ελιας συγκεκριμενα.Βασικα ηταν απο τα κουτσουρα που χρησιμοποιουσα στο τζακι.
Ενα θα σου πω..ο μπουκακος μου δεν παει ΠΟΤΕ στο ονυχοδρομιο.Μονο σε αυτον το κορμο.

Γιατι να τον βγαλεις τον φλοιο;Εγω εννοειται πως δεν τον εχω βγαλει.Και εξω να ζουσε..δεν θα τα εξυνε σε αποφλοιωμενο κορμο.

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
τον εχεις καρφωσει καπου?
εμενα μια φιλη μου θα μου δωσει ενα κουτσουρο απο αυτα για το τζακι της...
λες να ψαξω και εγω για ελιας? ισως το δευτερο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν τον εχω καρφωσει πουθενα.Ηταν οτι επρεπε για ονυχοδρομιο.Χοντρο κουτσουρο,οχι πολυ ψηλο..και ισια κομμενο.Στεκεται δηλαδη μια χαρα.Απλα τον εχω σχεδον ακουμπιστα στον τοιχο,επειδη ειναι και γομαρι ο μπουκακος..μπας και τον ριξει κατω απο το βαρος..

STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
εγω λεω να βρω καποιον να ειναι ελαφρως γερμενος και να στεκετε σε δυο κλαδια
θα δω οτι βρω και θεωρησω καλυτερο
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τον γατο μου ο οποιος ειναι 6μιση κιλα(θα παρει ακομα). Πρωτη φορα θα παρουμε κατι τοσο μεγαλο και θα ηθελα την γνωμη σας. Ακομα τιμη δεν εχουμε βγαλει,ουτε μεταφορικα,ουτε υψος και τα λοιπα. Στο περιπου παμε. Αλλα σε αλλα site στην Ελλαδα δεν εβγαζα ακρη και μου φαινοντουσαν πανακριβα για το μεγεθος τους. Αν εχετε καποιο site υποψην (τα περισσοτερα τα εχω ψαξει),με μεγαλη μου χαρα να το κοιταξω! Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool