Γατόδεντρο

Βασικα για τα σιαμ ελεγα τρελαμενε γατοπατερα.

:worry: oops, αυτο παθαινει οποιος δεν διαβαζει ολοκληρα τα ποστ.

Ειπες καλο λογο για τη Μοιρα? Περιεργο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βεβαια ειπα,αλλα εσεις καλο λογο θεωρειτε μονο να λεμε οτι ειναι η πιο ωραια και η πιο εξυπνη γατα του σπιτιου.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Εριεττα ειναι πεπεισμενη οτι ειναι περιστερι,κι οχι γατα.Ελπιζω μεγαλωνοντας να συμφιλιωθει με τη φυση της.:P

Ειναι πολυ "κολλημενα" με τον ανθρωπο τους ζωα.Πολυ τρυφερα,ομιλητικα,η σχεση που αναπτυσσουν μαζι σου ειναι σαν αυτη του σκυλου,σε ακολουθουν,θελουν παντα να εισαι μαζι τους και να ασχολεισαι.

Είναι εκπληκτικά όμορφα γατιά... Τα βλέπω και .... τι να πω.. με συναρπάζουν!! Να τη χαίρεσαι όπως και όλα τα άλλα μωρά σου!! Μακάρι να μπορούσα να πάρω και δεύτερο γατί... αλλά ο δικός μου θα φρικάρει.. Είναι πολύ κτητικός και κακομαθημένος μικρούλης...

Ευχαριστω παρα πολυ!
Κι ο Σειριος μου ηταν ετσι παλιοτερα,η συμβιωση ομως και με αλλες γατες τον εκανε πιο κοινωνικο,πιο συγκαταβατικο,και πιο τρυφερο γατουλη.Εσυ ξερεις καλυτερα.

Δεν μου φαίνεται αρκετά σταθερή η βάση των πρώτων 2 για το ύψος τους.

gatodentro_nov09004.jpg

Να το δικό μας (με το μικρούλη μου να απολαμβάνει υπνάκο).. (Δώρα μου ειδού) αυτή η βάση κατά τη γνώμη μου είναι ιδανική.. και το γατόδεντρο έχει πολύ βάρος και δεν πέφτει με τίποτα. Κρίμα που δεν βγαίνει στο ψηλότερο επίπεδο ο χέστης
Eιναι πολύ σταθερή η βάση τους και να φανταστεις πως τα γατιά μου ειναι ολα βαριά. 7,3 κιλά, 5κ, 6κ, 3,5κ και μια χαρά κρατάει.;)
Εχουμε κι εμεις σαν το παραπάνω που έβαλες κ ειναι κι αυτό σταθερό αλλα οταν π.χ ορμάει με φόρα ο ένας απ τους γάτους μας των 5 κιλών το παίρνει παραμαζωμα και το ρίχνει κάτω αν δεν το έχω σφηνώσει να ακουμπά σε τοιχο πάντα...:)

ναι οντως, ετσι ειναι τα βιρμανακια :angel:
α σορρυ, για τα νορβηγακια ελεγες :whistle:
α σόρρυ τα σιβηρικά (και τα περσικά κ βρετανικά... χιχιχιχι μην με ακούσει κανεις για τα περσοβρετανάκια γιατι χάθηκα);):whistle:

:worry: oops, αυτο παθαινει οποιος δεν διαβαζει ολοκληρα τα ποστ.

Ειπες καλο λογο για τη Μοιρα? Περιεργο.
Ειδες Βασίλη μου???? Ειπε τελικά για το Μοϊράκι μας ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ γιατι ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!:clapup::clapup::clapup:

Προκατειλημμενοι.:teasing:

Eιναι πολύ σταθερή η βάση τους και να φανταστεις πως τα γατιά μου ειναι ολα βαριά. 7,3 κιλά, 5κ, 6κ, 3,5κ και μια χαρά κρατάει.;)
Εχουμε κι εμεις σαν το παραπάνω που έβαλες κ ειναι κι αυτό σταθερό αλλα οταν π.χ ορμάει με φόρα ο ένας απ τους γάτους μας των 5 κιλών το παίρνει παραμαζωμα και το ρίχνει κάτω αν δεν το έχω σφηνώσει να ακουμπά σε τοιχο πάντα...:)

α σόρρυ τα σιβηρικά (και τα περσικά κ βρετανικά... χιχιχιχι μην με ακούσει κανεις για τα περσοβρετανάκια γιατι χάθηκα);):whistle:

Ειδες Βασίλη μου???? Ειπε τελικά για το Μοϊράκι μας ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ γιατι ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!:clapup::clapup::clapup:

καποιος φουρνος θα γκρεμιστει οπου να ναι :whistle:

γατοδεντρο σαλονιου:

p1000785.jpg

γατοδεντρο υπνοδωματιου:
p1000786n.jpg

ενδεχομενο μελλοντικο γατοδεντρο για το μπαλκονι:
kratzbaum-creativ-82520.jpg

Πες μας την εμπειρία σου! Είναι σταθερά αυτά που έχεις πάρει;

το πρωτο εχει τη δυνατοτητα να σφηνωσει στο πανω τοιχο του σαλονιου κατι που το κανει πολυ σταθερο. Επειδη ομως το μετακινω συχνα δεν το εχω σφηνωμενο με αποτελεσμα να κανει σαν τραμπολινο οταν ανεβαινει ο Quentin. Μεχρι στιγμης παντως δεν εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα.

Το δευτερο ειναι πιο μικρο και πιο σταθερο αλλα με μικρο καλαθακι που ειναι προβλημα για τον Quentin που μεγαλωνει και αρχιζει να μην πολυχωραει. Συνηθως μπαινει για να κοιμηθει. Ευτυχως η trixie σου δινει τη δυνατοτητα να αγορασεις ξεχωριστο καλαθακι μεγαλυτερου μεγεθους και να το αντικαταστησεις.

χμ, καλο αυτο που σου αλλαζει το καλαθακι! Τωρα τελευταια εχω αρχισει να βλεπω γατοδεντρα με κορμο δεντρου. Μου φαινονται πολυ ομορφα και ειναι πιο κοντα στο φυσικο περιβαλλον της γατας, αλλα αναρωτιεμαι αν θα μπορουν να σκαρφαλωνουν με ευκολια (λειπει ο φλοιος του κορμου και ειναι λεια η επιφανεια) :hmm:

πολυ ομορφο.και με τις κουρτινες ταιριαζει!

Ονυχοδρόμιο - Κορμός δέντρου

καλημερα σε ολους

προσφατα η οικογενεια μου μεγαλωσε με ενα γατακι. σκεφτομαι αντι για ονυχοδρομιο να του παρω ενα κορμο δεντρου να ξινει τα νυχια του αλλα το θεμα μου ειναι αν πρεπει να βγαλω τον φλοιο η οχι.

ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Ονυχοδρόμιο - Κορμός δέντρου

Εγω εχω στα δικα μου ,εκτος απο το ονυχοδρομιο,και κορμο δεντρου.Ελιας συγκεκριμενα.Βασικα ηταν απο τα κουτσουρα που χρησιμοποιουσα στο τζακι.
Ενα θα σου πω..ο μπουκακος μου δεν παει ΠΟΤΕ στο ονυχοδρομιο.Μονο σε αυτον το κορμο.:D
Γιατι να τον βγαλεις τον φλοιο;Εγω εννοειται πως δεν τον εχω βγαλει.Και εξω να ζουσε..δεν θα τα εξυνε σε αποφλοιωμενο κορμο.:)

αυτο σκεφτικα και εγω αλλα ειπα ας κανω μια ερωτιση.
τον εχεις καρφωσει καπου?
εμενα μια φιλη μου θα μου δωσει ενα κουτσουρο απο αυτα για το τζακι της...
λες να ψαξω και εγω για ελιας? ισως το δευτερο :)

Απάντηση: Ονυχοδρόμιο - Κορμός δέντρου

Δεν τον εχω καρφωσει πουθενα.Ηταν οτι επρεπε για ονυχοδρομιο.Χοντρο κουτσουρο,οχι πολυ ψηλο..και ισια κομμενο.Στεκεται δηλαδη μια χαρα.Απλα τον εχω σχεδον ακουμπιστα στον τοιχο,επειδη ειναι και γομαρι ο μπουκακος..μπας και τον ριξει κατω απο το βαρος..:hehe::hehe::hehe:

μια χαρα
εγω λεω να βρω καποιον να ειναι ελαφρως γερμενος και να στεκετε σε δυο κλαδια
θα δω οτι βρω και θεωρησω καλυτερο

Κι εμένα προτιμά ένα κορμό που του έχω στην αυλή. Είναι ελαφρώς γυρτός και τον έχω στερεώσει ανάμεσα στον τοίχο και την λεκάνη ενός μικρού δέντρου. Δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις τον φλοιό.

Καλημερα! Βαλαμε στο ματι αυτο το γατοδεντρο https://www.amazon.com/Leopard-Skin-...TF8&qid=1346143531&sr=1-54&keywords=cats+tree

για τον γατο μου ο οποιος ειναι 6μιση κιλα(θα παρει ακομα). Πρωτη φορα θα παρουμε κατι τοσο μεγαλο και θα ηθελα την γνωμη σας. Ακομα τιμη δεν εχουμε βγαλει,ουτε μεταφορικα,ουτε υψος και τα λοιπα. Στο περιπου παμε. Αλλα σε αλλα site στην Ελλαδα δεν εβγαζα ακρη και μου φαινοντουσαν πανακριβα για το μεγεθος τους. Αν εχετε καποιο site υποψην (τα περισσοτερα τα εχω ψαξει),με μεγαλη μου χαρα να το κοιταξω! Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχει και στο e-bay φτηνά, αυτό στο amazon είναι πολύ ωραίο :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back