Γατόνι Περσίας!

Επειδη τωρα ξυπνησα...περιμενω να βρει η μανα μου το τηλ της θειας μου.σε 5-10λεπτακια θα σας πω τι παιζει..
για πετσοπ τα ξερω αυτα που μου λες και εχεις δικιο rukο.
οσο για τα διαβατηρια θα ψαχω να βρω την σελιδα και θα σας την δειξω.
και πιστοποιητικο οτι ειναι απο εκτροφειο τις Ε.Ε. αλλα κ διιαβατηριο σου δινουν αν δεν κανω λαθος.τεσπα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακυρο.το βραδακι θα με παρει αυτη,τωρα εχει κατι τρεχαματα μου λεει.ειπε οτι ειχε κανα 2 γνωστους εκτροφεις αλλα κ να μην βρουμε ξερει τα μισα πετσοπ της κατερινης...Θα δειξει!

Ανιμα το τσιντσιλα το ασημι μου αρεσει αλλα λιγο πιο σκουρο βρε συ απο τον χουχουδιτο σου.
ο δικος σου ειναι σχεδον κατασπρος.εγω γενικα θελω να ειναι λιγο πιο τιγρε,δηλαδη να εχει εντονο χρωμα..:P
και το ασημι δεν με χαλαει αλλα πιο προς το γκρι-μαυρο συνδιασμο!
βασικα τετοια ωρα τετοια λογια..κατσε να δουμε τι θα βρουμε πρωτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελα ,τι αποφασισε το συμβουλειο?

ασε zorica εγω δεν παω για γατι...Καμια τιγρη απο κανα τροπικο δασος σε μινιμαλ εκδοση θα μου δωσουν στο τελος με τοσο ψαξιμο... :P:P:lol::lol:
το μονο σιγουρο ειναι οτι πηρα το ΟΚ για το γατονι μου κ ξεκιναει το ψαξιμο!!!

αυτο ειναι το καλυτερο νεο το μεγαλυτερο βημα.Απο τωρα και μπρος θα ειναι ολα πιο ευκολα.Καποιο γατακι θα σου κλεψει την καρδια και μετα θα αναπωτιεσαι πως αφου εψαχνα για αλλο μου προεκυψε τουτο...
Καλη δυναμη στο ψαξιμο..:)

Η πρόταση μου είναι να πάρεις γατάκι από εκτροφείο και όχι από πετ σοπ.

Πάντως αν θες να χαζέψεις φατσούλες μπες στο www.persian-cats.com και πήγαινε στο gallery:P

ακυρο.το βραδακι θα με παρει αυτη,τωρα εχει κατι τρεχαματα μου λεει.ειπε οτι ειχε κανα 2 γνωστους εκτροφεις αλλα κ να μην βρουμε ξερει τα μισα πετσοπ της κατερινης...Θα δειξει!

Ανιμα το τσιντσιλα το ασημι μου αρεσει αλλα λιγο πιο σκουρο βρε συ απο τον χουχουδιτο σου.
ο δικος σου ειναι σχεδον κατασπρος.εγω γενικα θελω να ειναι λιγο πιο τιγρε,δηλαδη να εχει εντονο χρωμα..:P
και το ασημι δεν με χαλαει αλλα πιο προς το γκρι-μαυρο συνδιασμο!
βασικα τετοια ωρα τετοια λογια..κατσε να δουμε τι θα βρουμε πρωτα...
O Χουχουδίτος μου, grifind, στη φωτογραφία αυτή φαίνεται πράγματι πολύ άσπρος αλλά είναι θέμα φωτισμού και στάσης του έτσι ώστε φαίνονται τα πιο ανοιχτόχρωμα μέρη του ενώ τα πιο σκούρα χάνονται από το φως. Στην πραγματικότητα έχει υπόλευκη κοιλίτσα και στηθάκι και τα υπόλοιπα: πλατούλα, ποδαράκια και ουρά είναι χρώμα γκρι αρζάν. Τα μάτια του είναι γκριζοπράσινα με βλέφαρο σκούρο καφέ έτσι ώστε τονίζεται πολύ η γραμμή του περίγυρου του ματιού.
Φυσικά σου εύχομαι ολόκαρδα να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, απλά τόνισα ότι και τα ασημί δεν έχουν πρόβλημα λερώματος.

Anima, τον Χουχουδίτο τον αγόρασες? Είναι κούκλος!!!

Βασικα ανιμα εχεις δικιο αλλα κτλβα πως δεν ειναι κ μονο το χρωμα.κατελειξα στο οτι απλα μου αρεσει το τιγρε...και κατεληξα εκει διοτι εχω δει και χρυσα πανεμορφα,και ασημι πανεμορφα αλλα και τον αλλο τον χρωματισμο κερραμιδι-ασπρο που μου εκαναν εντυπωση σαν γατακια/φατσουλες πιο πολυ.

δες 2 ακομα:
κεραμιδι-ασπρο:https://youtube.com/watch?v=_qhXxXdYbak
τσιντσιλα ασημι:https://youtube.com/watch?v=2dYOg2GoP68

Είχα δει και γω ένα τσιντσιλά άσπρο silver shaded και έπαθα πλάκα με την ομορφιά του. Ειδικά τα μάτια του, θαρρείς και είχε βάλει μολύβι. Είναι από τα πιό όμορφα γατιά. Το είχα δει πριν 1 χρόνο σε petshop στη Θεσσαλονίκη, και το έδινε 250 ευρώ αλλά χωρίς χαρτιά. Ηταν από γέννα σε σπίτι.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • wichtel02.jpg
    wichtel02.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 39
Οντως τα ασημί τσιντσιλά δεν είναι κάτασπρα, έχουν και τρίχες με γκρι απόχρωση και δε λερώνουν τόσο πολύ. Ωστόσο τα περσικά που είναι κάτασπρα, είναι μεγάλη ταλαιπωρία (εγώ ξέρω τι έχω τραβήξει:lol:).
grifind ψάξε και από αλλου πριν καταλήξεις στο pet shop και κυρίως μη βιαστείς...οι πιο πολλοί όταν θέλουν γατάκι βιάζονται και μετά έχουν τρεχάματα (καμιά φορά και επι χρόνια)...αυτός είναι ο λόγος που έχω απορρίψει τα pet shop, το ότι σου λένε να κάνεις παραγγελία, μετά σου λένε 'ορίστε το γατάκι' και ό,τι κι αν σου φέρουν, πρέπει να το πάρεις, τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα που το'χω ψάξει , έτσι γίνεται. Μα βρε παιδιά λέω κι αν δε μου αρέσει ή αν δεν είναι ακριβώς το χρώμα που θέλω? Ααααα λέει επιστροφές δε γίνονται. Ε αυτά είδα και έφριξα.

Γι αυτον τον λογο πολυ απλα κοιτας να πας απο καποιο γνωστο σου πετ σοπ αν εχεις,κ αν δεν εχεις τους βγαζεις την πιστη να σου στελνουν φωτογραφιες η να σε πανε στον εκτροφεα να βρεις αυτο που θελεις..απλα τα πραγματα...
και γω το αποφασισα να μην βιαστω.ουτως η αλλως το πηρα το οκ...οποτε...το θεμα ειναι να βρεις αυτο το οποιο θα βλεπεις καθε μερα και θα σου φτιαχνει την διαθεση και να παιζεις μαζι του και να το φροντιζεις κ ολα τα σχετικα απ οτι καταλαβα..και αυτο σκοπευω να κανω.
ελπιζω λογω της θειας μου να κανω και 2-3 "χ" γνωριμιες με πετσοπς - εκτροφεις κτλ.

Είσαι τυχερός που έχεις τη θεία να σε βοηθάει. Να μας κρατάς ενήμερους :D

:).τωρα το βραδακι περιμενω να με παρει τηλ να μιλησουμε αναλυτικα...

Καταλαβαίνω. Είδα τα βίντεο! Κι εγώ σου εξομολογούμαι ότι κοίταζα για πορτοκαλί τσιντσιλά ώσπου βρήκα την Ελίνα και έλιωσα!!!
Για κάποια κοπέλλα που ρώτησε αν αγόρασα τον Χουχουδίτο είναι μεγάλη ιστορία! Δες το ποστ "Ελίνα και Χουχουδίτος".

--------------------------------------------------

:).τωρα το βραδακι περιμενω να με παρει τηλ να μιλησουμε αναλυτικα...
Τι έγινε τελικά; Έχεις νέα από τη θεία σου;;;;;; Περιμένουμε νέα!!:hello::hello::hello:

Βρηκαμε?Βρηκαμε?:up:

χαχα!ε βρε...ηρεμα!:lol::lol::lol:
Μιλησα με την θεια μου σημερα το πρωι εν τελη κ μου ειπε θα ψαχτει πρωτα σε 2-3 γνωστους της εκτροφεις κ αν δεν βρει τπτ μεχρι αυριο πρωι απο φιλους της παει σε κανα γνωστο της πετσοπ εκει στην κατερινη.αυριο μαλλον θα κατεβω κ γω κατερινη γιατι αυτην την βδομαδα θα μου βρει σιγουρα πιστευω!υπομονη!:up:

Αντε με το καλό να βρείς το γατούνι των ονείρων σου και να περάσεις τα καλύτερα σου χρόνια μαζι του!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back