Και πως μπορώ να ξέρω το πόσο σοβαρή είναι η εταιρεία?Ιδού το πρόβλημα.Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι τρέμουν τις αγορές μέσω ιντερνετ, είναι οτι καμία σοβαρή εταιρεία δεν ρισκάρει τη φήμη της για να σου φάει ψίχουλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης πολύ ασφαλές είναι και το paypal, αντί να δίνεις απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σου και το υποστηρίζουν τα περισσότερα e-shops.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μίλάνε για σκοινί! Ακόμα κλαίει ο καλός μου τα 600€! και σας πληροφορώ από γνωστότατο σαιτ αγοραπωλησιών! Τις άλλες 2 φορές όλα πήγαν καλά!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τι να πω...
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μίλάνε για σκοινί! Ακόμα κλαίει ο καλός μου τα 600?! και σας πληροφορώ από γνωστότατο σαιτ αγοραπωλησιών! Τις άλλες 2 φορές όλα πήγαν καλά!
Οχ!!!
........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
siam
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι τρέμουν τις αγορές μέσω ιντερνετ, είναι οτι καμία σοβαρή εταιρεία δεν ρισκάρει τη φήμη της για να σου φάει ψίχουλα (διότι το πιστωτικό όριο των περισσοτέρων είναι ψίχουλα μπροστά στο τζίρο μιας σοβαρής εταιρείας).
και εγώ σε αυτό στηρίζομαι γι' αυτό επέλεξα να κάνω την πρώτη μου
απόπειρα αγοράς από την amazon. Αλλά γενικά ποτέ δεν ξέρεις… εάν σε θέλει…
Εγώ τι να πω...
στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μίλάνε για σκοινί! Ακόμα κλαίει ο καλός μου τα 600?! και σας πληροφορώ από γνωστότατο σαιτ αγοραπωλησιών! Τις άλλες 2 φορές όλα πήγαν καλά!
BIRMAN
Νεοφερμένο μέλος

siam
Νεοφερμένο μέλος
...Ο Βίρμαν μου όταν πάει να πιεί νερό από το μπωλάκι του πρώτα βάζει το ποδαράκι του μέσα, το ανακατεύει και μετά πίνει..Κάποιες φορές ( αρκετές) πίνει νερό από την μπανιέρα και την βρύση...ΑΑΑΑ , παραλίγο να το ξεχάσω..το αγαπημένο του 'ποτήρι' είναι το δικό μου..όταν πίνω νερό και το αφήσω δίπλα πχ στο κρεβάτι μου, θα πάει και θα πιεί...θα βάλει όλο το κεφάλι μέσα στο ποτήρι.Ένα βράδυ πρέπει να ήπιε πάνω από 10 φορές..Δίχως να με ρωτήσει![]()
Ακριβώς τα ίδια κάνει και ο δικός μου, εκτός από το ανακάτεμα του νερού!!
Αρκείται στο να ακουμπήσει την άκρη του ποδιού του μέσα στο ποτήρι ... μετά ακολουθεί η μύτη με την οποία κάνει και μερικές μπουρμπουλήθρες
, αφού δεν υπολογίζει σωστά την απόσταση
siam
Νεοφερμένο μέλος
Προσωπικά το πήρα από Αγγλία. Ωστόσο τα κάτωθι sites μου τα έδωσε η αγγλίδα αντιπρόσωπος του DRINKWELL PET FOUNTAIN και μπορείς να το παραγγείλεις online:
www.surreypetsupplies.co.uk
www.puddlepetcare.co.uk
[URL="https://www.vetuk.co.uk"]www.vetuk.co.uk[/URL]
Help!!
Έβγαλα κάρτα (gift card), δοκίμασα να το αγοράσω από amazon, vetuk και puddlepetcare και ενώ η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες προορισμού των προϊόντων τους, όταν συμπλήρωσα τις φόρμες παραγγελίας πληροφορήθηκα ότι αποστολές του drinkwell δεν πραγματοποιούνται στην Ελλάδα!!!!!!!!!!:cry: Έμεινα κάγκελο!
Εσένα η αντιπρόσωπος σου είχε πει ότι οι Surrey Pet Supplies, Puddle Pet Care, Vet UK στέλνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Για δοκίμασε εδώ
https://www.onlynaturalpet.com/default.aspx
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ναι. Κάποια από τις εταιρείες αυτές το στέλνουν... δεν θυμάμαι ποιά.![]()
Για δοκίμασε εδώ
https://www.onlynaturalpet.com/default.aspx
Το συγκεκριμένο site απ’ ότι είδα στα γρήγορα προτείνει στους πελάτες που κατοικούν κοντά στην Ευρώπη ή στην Ευρώπη να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από την εξής διεύθυνση https://www.onlynaturalpet.eu/, (το site είναι Γερμανικό!
) Παρότι δεν κατέχω τη Γερμανική με βοήθησε η altavista (https://www.babelfish.altavista.com) στο να διαπιστώσω ότι δε διαθέτουν προϊόντα της drinkwell!
Μάλλον θα στείλω mail στην Drinkwell να τους ρωτήσω, διότι δε βλέπω προκοπή!
Δε πειράζει που δε θυμάσαι, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που το έψαξες το θέμα!
Μου αναπτέρωσες λιγάκι τις ελπίδες, είχα απογοητευτεί τελείως!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Για δοκίμασε κι εδώ:
https://www.petplanet.co.uk/shop.asp
Το έχουν και απ' ότι φαίνεται στέλνουν στην Ευρώπη, ρώτα όμως πόσο θα στοιχίσει να το στείλουν στην Ελλάδα. Επειδή είναι αγγλικό το site ίσως χρειαστεί να πάρεις και ένα μετασχηματιστή από την πρίζα από ένα ηλεκτρολογείο. Αυτό έχω πάρει κι εγώ.
siam
Νεοφερμένο μέλος
Siam,
Για δοκίμασε κι εδώ:
https://www.petplanet.co.uk/shop.asp
Το έχουν και απ' ότι φαίνεται στέλνουν στην Ευρώπη, ρώτα όμως πόσο θα στοιχίσει να το στείλουν στην Ελλάδα. Επειδή είναι αγγλικό το site ίσως χρειαστεί να πάρεις και ένα μετασχηματιστή από την πρίζα από ένα ηλεκτρολογείο. Αυτό έχω πάρει κι εγώ.
Δυστυχώς Βικτώρια, ούτε και από αυτό το site στέλνουν Ελλάδα!
Έχω αρχίσει να στέλνω e-mails σχεδόν σε όλους τους προμηθευτές. Περιμένω απαντήσεις!
Thanx και πάλι thanx!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...K:MEWA:IT&viewitem=&item=7721660709&rd=1&rd=1
ladycat
Διάσημο μέλος
βαγια
Νεοφερμένο μέλος
χεχεχεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
siam
Νεοφερμένο μέλος
Ladycat τους έστειλα e-mail, περιμένω απάντηση! Μακάρι να το βρω!
Σ’ ευχαριστώ!
siam
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι ότι ο υπεύθυνος με προέτρεψε να στείλω τα στοιχεία της κάρτας μου προσωπικά σε αυτόν μέσω fax και όχι να προβώ στην αγορά του προϊόντος μέσω του site τους.
Ξέρετε εάν αυτή η διαδικασία είναι ασφαλής ή να αρχίσουν να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά;
Εντωμεταξύ τον ρώτησα ποιο θα είναι το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου (συμπεριλαμβανομένου των εξόδων μεταφοράς) και παρ’ όλο που ήταν πολύ συνεπής στα προηγούμενα e-mails του, τώρα έχει επικρατήσει απόλυτη σιωπή.
Από την άλλη ήταν δυνατό να του έστελνα τα στοιχεία χωρίς να ξέρω ποία θα ήταν η τελική οικονομική επιβάρυνση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλουν προσοχή αυτές οι συναλλαγές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
αν το αγορασεις με την προπληρωμενη καρτα δεν νομιζω να μπορουν να σου παρουν παραπανω λεφτα αλλα κ παλι καλυτερο ειναι αυτο που λλει η κατεριναΜου απάντησαν τελικά και όντως το στέλνουν στην Ελλάδα.Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι ότι ο υπεύθυνος με προέτρεψε να στείλω τα στοιχεία της κάρτας μου προσωπικά σε αυτόν μέσω fax και όχι να προβώ στην αγορά του προϊόντος μέσω του site τους.
Ξέρετε εάν αυτή η διαδικασία είναι ασφαλής ή να αρχίσουν να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά;
Εντωμεταξύ τον ρώτησα ποιο θα είναι το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου (συμπεριλαμβανομένου των εξόδων μεταφοράς) και παρʼ όλο που ήταν πολύ συνεπής στα προηγούμενα e-mails του, τώρα έχει επικρατήσει απόλυτη σιωπή.
Από την άλλη ήταν δυνατό να του έστελνα τα στοιχεία χωρίς να ξέρω ποία θα ήταν η τελική οικονομική επιβάρυνση;
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool