catdad
Νεοφερμένο μέλος
Πάντα πρέπει να έχουμε φρέσκο νερό για τις γάτες μας, αλλά γενικά οι γάτες δεν πίνουν πολύ νερό διότι ξεκίνησαν, λένε, ως ζώα της ερήμου. Προφανώς της είναι αρκετό αυτό που παίρνει από τις κονσέρβες. Εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα που δεν πίνει πολύ. Απλώς θα φρόντιζα πάντα να έχει νερό στη διάθεσή της κι ας μην το πίνει!![]()
Το ίδιο πρόβλημα!!!! Αυτό κάνω και εγω...απλά αγχώνομαι λίγο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariakaraf_20
Νεοφερμένο μέλος
συγνωμη για ορφογραφικα λαθη[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilou9512
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον εχω ενα γατακι πρεπει να ειναι 2 μηνων .. το εχω εδς και δυο μερες ,τρωει κανονικα το φαγητο της αλλα νερο δεν πινει μπορει να μ απαντησει καποιος γιατι η τι να κανω φοβαμαι μην παθει τιποτα 
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
lilou9512
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Η μαγειρική για γάτες είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας. Οι διατροφικές ανάγκες μιας γάτας είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Και δεν είναι απλή υπόθεση να μαγειρέψεις για μια γάτα γιατί χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολλά συμπληρώματα.
Δες εδώ: Συνταγή για "σπιτικό" φαγητό για γάτες
Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για γάτες που ζουν μέσα στο σπιτι;
Για να ενθαρρύνεις το γατάκι σου να πίνει νερό πρώτον απομάκρυνε το μπωλάκι του νερού του από εκείνο του φαγητού του. Γέμισε δύο βαθιά μπωλ με νερό μέχρι πάνω και τοποθέτησε τα σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού, μακριά από πόρτες και μέρη όπου το γατάκι αισθάνεται εκτεθιμένο. Το φυσικό ένστικτο της γάτας την ωθεί να..ψάχνει για το νερό της (δεν είναι όπως εμάς τους ανθρώπους που θα φάμε και μετά θα πιούμε). Επιπλέον όταν εντοπίσει νερό, για να το προτιμήσει είναι καλύτερα να μην αισθάνεται την οποιαδήποτε απειλή. Αν πχ το μπωλάκι είναι τοποθετημένο σε μια αυλή απ' όπου περνούν αδέσποτα γατιά και το τρομάζουν, δεν θα το προτιμήσει. Διάλεξε λοιπόν ήσυχες γωνιές του σπιτιού για τα μπωλάκια του νερού της.
catdad
Νεοφερμένο μέλος
Σπιτικό φαγητό μην δώσεις.
Η μαγειρική για γάτες είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας. Οι διατροφικές ανάγκες μιας γάτας είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Και δεν είναι απλή υπόθεση να μαγειρέψεις για μια γάτα γιατί χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολλά συμπληρώματα.
Δες εδώ: Συνταγή για "σπιτικό" φαγητό για γάτες
Ποια είναι η καλύτερη διατροφή για γάτες που ζουν μέσα στο σπιτι;
Για να ενθαρρύνεις το γατάκι σου να πίνει νερό πρώτον απομάκρυνε το μπωλάκι του νερού του από εκείνο του φαγητού του. Γέμισε δύο βαθιά μπωλ με νερό μέχρι πάνω και τοποθέτησε τα σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού, μακριά από πόρτες και μέρη όπου το γατάκι αισθάνεται εκτεθιμένο. Το φυσικό ένστικτο της γάτας την ωθεί να..ψάχνει για το νερό της (δεν είναι όπως εμάς τους ανθρώπους που θα φάμε και μετά θα πιούμε). Επιπλέον όταν εντοπίσει νερό, για να το προτιμήσει είναι καλύτερα να μην αισθάνεται την οποιαδήποτε απειλή. Αν πχ το μπωλάκι είναι τοποθετημένο σε μια αυλή απ' όπου περνούν αδέσποτα γατιά και το τρομάζουν, δεν θα το προτιμήσει. Διάλεξε λοιπόν ήσυχες γωνιές του σπιτιού για τα μπωλάκια του νερού της.
Ευχαριστώ πολύ!! Το έχω ήδη εφαρμόσει και βλέπω αποτελέσματα!!! Έχω τοποθετήσει σε πολλά σημεία μπολάκια με νεράκι το οποίο της το ανανεώνω!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lydia.Nataly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool