alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι οι περισσοτεροι δε διαθετουν αυτα τα προσοντα.
Γιατι ειναι κομπλεξικοι, μιζεροι και μικροψυχοι...
Γιατι ειναι ημιμαθεις και ως γνωστον χειροτεροι απο αμαθεις...
Γιατι για να εκτιμησεις μια Γατα, πρεπει να ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

πως είναι δυνατόν να είμαστε σα λαός τόοοοοσο πίσω, στην Ιαπωνία, αν δεν κάνω λάθος, η γάτα θεωρήτε τόσο πολύ σύμβολο καλοτυχίας που όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι του χαρίζουν μια γάτα για καλή ζωή

Στην Ελλάδα, όταν παντρεύεται ένα ζευγάρι που έχει γάτα, του λένε να την διώξει... τόσο απίστευτα οπιστοδρομικοί είμαστε

και δεν θέλουμε κ να αλλάξουμε. Γιατί ως γνωστό ο Ελληνας όταν δεν γνωρίζει κάτι, το φοβάται και το κατηγορεί.Αλλά που θα πάει ρε παιδιά? στην εποχή του ιντερνετ ζούμε, σιγά σιγά θα τους δώσουμε να καταλάβουν, εύχομαι

george7771
Νεοφερμένο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

sapostol1
Δραστήριο μέλος
Ειναι τελειο αλλα ειναι της αδελφης μου.Εγω εχω μια κεραμιδογατα ξανθια με ασπρα ποδια
Και η δικιά σου κούκλα είναι!
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Αν θέλετε και τη δική μου άποψη: Όσοι μισούν τις γάτες, στην πραγματικότητα τις φθονούν. Διότι ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να τις φτάσουν ποτέ ούτε στα πιο τρελά όνειρά τους!![]()
Προφανώς οι γατούλες είναι για τους λίγους (και πολύ καλούς)!
Και μια απορία: Γιατί οι μάγοι - μάγισσες είχαν πάντα γάτες και ποτέ σκύλους;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γιατί κάθε αξιοπρεπής μάγος/μάγισσα με προσωπικότητα χρειάζεται και ένα αξιοπρεπές κατοικίδιο επίσης με προσωπικότητα!Και μια απορία: Γιατί οι μάγοι - μάγισσες είχαν πάντα γάτες και ποτέ σκύλους;

Άμπρα καντάμπρα καντελάμπρα

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
πω πω τι μου θύμισες τώρα, 10 χρόνια πριν

είχα συναντήσει μια γρια, πολύ κακιασμένη και ξυνή όμως. Εγώ πήγαινα βόλτα το λυκόσκυλο που είχα, κ εκείνη με κοίταζε θυμωμένα πάντα. Από το διπλανό σπιτι, πολλές φορές συναντιόμασταν έξω στο δρόμο που κυνηγούσε τα εγγόνια της να τα ταϊσειΜισούσε τα ζώα φαίνετε, μας κοιτούσε με μια κακία.
Μια μέρα που βγήκα βόλτα μίλαγε με μια γειτόνισσα κ έκανε παράπονα για τα σκυλιά που λερώνουν, και την ακούω να λέει, η κοπέλα με το μαύρο σκύλο φταίει

πετάγομε τότε μπροστά της και της έκοψα το αίμα, την αγριοκοίταζα κ της λέω, πρόσεξε γιατί εκτός από μαύρο σκύλο, έχω κ μαύρη γάτα
η γριά άρχισε να σταυροκοπιέτε κ εξαφανίστικε, από τότε όποτε με έβλεπε, άρπαζε τα εγγόνια της και χωνόταν στο σπίτι.Μάγισσα εναντίον γριάς σημειώσατε 1

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

μπραβο σου μπραβο σου

ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί η γάτα έχει μεγαλύτερη ευφυΐα, έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη διαίσθηση, και γιατί ταυτίζεται με την εσώτερη σοφία.
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν μπορώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους μισούν τις γάτες, αλλά όπως και να έχει δεν μπορώ να το χωνέψω και με στεναχωρεί.
Πιστεύω ότι πίσω από τη γάτα κρύβεται ένα μυστήριο, που για να το ανακαλύψεις πρέπει να το ψάξεις. Είχα ακούσει ότι αν έχεις κάποιο σωματικό πρόβλημα η γάτα θα καθήσει στο σημείο του σώματός που πονάς. Κι είναι τόση η ενέργειά της που μπορέι να ξεμπλοκάρει τον πόνο. Αμ το άλλο; Λένε ότι το χάιδεμα στην κοιλιά μιας γάτας σου αναβάζει τη διάθεση. Διακοπές ήμουν, μακριά από τα ζωάκια μου κι είχα ξυπνήσει με μελαγχολία. Ε, λοιπόν, βρέθηκε ένα γατάκι να μου κάνει νάζια, το έπαιξα και ειλικρινά μου άλλαξε η διάθεση! Ε λοιπόν, πόσο μικρόψυχοι και ανήδεοι είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται ένα τόσο αξιοθαύμαστο ζώο!!
Αλλά σχετικά με αυτό που είπατε για την εγκυμοσύνη πάντα το είχα απορία. Θυμάμαι μικρή είχα την γάτα μου την Νάλα. Την είχαμε στο χωριό, στο σπίτι της γιαγιάς. Κάθε μέρα άκουγα ότι θα πάθω τοξόπλασμα και παιδιά δεν θα κάνω. Με αποτέλεσμα να φοράω γάντια μιας χρήσης για να την παίζω. Και προς Θεού ποτέ δεν καθόμουν εκεί που καθόταν η Νάλα! Μια γνωστή μου που ήταν έγκυος και τρώγαμε σε μια ταβέρνα είδε ένα γατάκι στα πόδια της και το έδιωξε. Το έδιωχνε κι άντρας της. Εγώ το τάιζα κι εκείνη με ρώταγε "Τι κάνεις βρε Μαίρη;" λες κι έκανα κάτι ηλίθιο! "Δεν τις πάω καθόλου, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος", είπε. Την κοίταξα κι ανασήκωσα τους ώμους. Τι θα πάθαινε δηλαδή; Θα της έπεφτε το παιδί; Η δερματολόγος μου μού είχε πει ότι το θέμα είναι να μην πάθεις τοξόπλασμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, το πριν δεν μετράει. Κι εγώ με τόσες γάτες στη ζωή μου ή θα το έχω πάθει ήδη ή αν δεν το 'χω πάθει δεν θα το πάθω ποτέ! Σιγά μην δεν χαιδέψω γατάκι για 9 μήνες!
Αλήθεια παιδιά, τι ισχύει?
(Μεγάλο κείμενο, ελπίζω να μην σας κούρασα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
senda990
Νεοφερμένο μέλος

athina38
Νεοφερμένο μέλος
senda990
Νεοφερμένο μέλος
Σίγουρα, αλλά απ' ότι διάβασα αυτό δεν σημαίνει ότι οι δικές μου οι γάτες θα έχουν σίγουρα τοξόπλσαμα. Καμία δεν τρώει ωμά κρέατα. Μπορεί βέβαια να το κόλλησε από τα απορρίματα κάποιας άλλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το έχει πάθει σίγουρα. Τέλος πάντων, δεν ανησυχώ καθόλου. Όπως το είπες... έχουμε κάνει την τρίχα τριχιάTην τριχα ο κοσμος την εκανε τριχια!!!Τι στεναχωριεσαι καλη μου,εγω και στην εγκυμοσυνη μου κ οταν ο γιος μου ηταν λεχουδι,η γατα μου ζουσε κανονικα στο σπιτι,τηροντας παντα τους κανονες υγειινης και καθαριοτητας πραγμα που κανω παντα γιατι οι γατες λατρευουν την καθαριοτητα!Εχω παρατηρησει την σαντυ μου οτι σε αμμο τρειων ημερων δεν πλησιαζει ουτε για αστειο!Οταν στρωνω καθαρα σεντονια τρεχει πρωτη να τα εγκαινιασει γιατι της αρεσει η αισθηση!Οι γατες δεν ανεχονται ασχημες μυρωδιες ειδικα ανθρωπινες να ενοχλουν την μυτη τους!!Κι εσενα σου φορουσαν γαντια??Μαλλον οι γατες κινδυνευουν απο εμας και οχι εμεις!!Και κατι ακομη,οταν ειχα ρωτησει τον γυναικολογο μου για το θεμα γελουσε κ ειπε οτι ειναι ειδικες περιπτωσεις κ απλα αποχωριζονται την γατα τους Μ Ο Ν Ο για τους μηνες της εγκυμοσυνης κ δεν εχει σχεση αν ειχε η γυναικα επαφη με γατα η οχι!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αυτό που είπε η Γιούλη,πιστεύω πως τα λέει όλα,όλα τα άλλα είναι λεπτομέριες,ο βασικός λόγος είναι οτι δεν θέλει κανείς ζώο ανεξάρτητο και με προσωπικότητα,θέλουν όλοι το σκύλο που του σφυρίζεις και έρχεται είναι πολύ απλό...δεν πειράζει,αυτοί χάνουν

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έπαθα ποτέ το παραμικρό.
Ίσα ίσα που μπορώ να πω ότι αισθανόμουν πάντα πιο ευτυχής και ήρεμη όταν είχα γατάκια κοντά μου.
Βέβαια επειδή δεν συμμερίζονται όλοι την αγάπη μου αυτή - και δεν έχω τέτοια απαίτηση - αντιμετώπιζα πάντα την δυσανασχέτηση των περισσότερων φίλων μου.
Έχω μια φίλη που από τότε που μπήκε γατί στο σπίτι μου δεν ξαναπάτησε εκείνη.
Και για να συνοψίσω τις βλακείες που έχω ακούσει, δεν θα μπορέσω να κανω παιδιά, θα έχω άσθμα, θα πάθω όλες τις αλλεργίες που υπάρχουν και γενικά απορώ που είμαι ακόμα καλά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool