Γιατί η πλειοψηφία μισεί τόσο τις γάτες;

Εμένα ξαφνικά όλες οι φίλες μου παθαν αλλεργία στις γάτες μόλις έμαθαν ότι έχω γάτα στο σπίτι!Πόσο μάλιστα όταν πήρα και το δεύτερο!!Απο τη μια καλύτερα,γιατι οι περισσότερες ερχόταν με τα παιδια τους για να παίξουν με τις κόρες μου και μου κάναν ένα σπίτι άστα να πάνε!!:P
Το κακό είναι όμως ότι δεν πολυθέλω κι εγώ να κάνω παρέα μαζί τους πλεον όταν ξέρω ότι αντιπαθούν τα γατουλίνια μου και το δείχνουν...Εξάλλου έχω βαρεθεί αν ακούω για τα ερωτικά τους!!Δε λέω κι αυτά στο πρόγραμμα είναι αλλά όταν ακους 2 ώρες συνεχώς για το πως πάει η σχέση τους ή ο γάμος τους,πότε το κάναν,πως το κάναν,πότε θα το ξανακάνουν..ΕΛΕΟΣ βρε παιδιά!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συζήτηση που δεν την βαριέμαι ποτέ, είναι αυτή για τα γατια, για τα ζωα γενικότερα. γινομαι γραφική και βαρετή και ξέρω ότι κουράζω τους συνομιλητές μου αλλά δεν μπορω να αντισταθώ στον πειρασμο όταν εκει που πινω καφε αντικρισω μια γατούλα ή με πλησιάσει ένα σκυλάκι. αν κάποιος δεν θέλει να έρθει σπίτι μου γιατί σιχαίνεται τα γατάκια μου ή τον ενοχλεί ότι θα τον ακουμπήσω με το χερι που χαϊδεψα ένα αδεσποτο σκυλάκι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. ο καθένας κανει τις επιλογές του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγάλο θέμα ανοίξατε πάλι, έγώ θα προσθέσω ότι δε μου καίγεται καρφί για όλους αυτούς που μισουν, σιχαίνονται ή φοβούνται τις γάτες (εξάλλου κι εγώ φοβάμαι - λιγάκι- τα σκυλιά, γιατί μου έχουν επιτεθεί αδέσποτα στο δρόμο).
Εκεί που επεμβαίνω είναι σε γονείς που κάνουν σαν υστερικοί με τα παιδιά τους και τους μαθαίνουν να φοβούνται και να σιχαίνονται τα ζωάκια... ο ανιψιός μου βλέπει το Gandalf και δεν ξέρει πώς να τον αγγίξει, άσε που κάνει συνέχεια κάτι σπασμωδικά, μην τον γρατζουνίσει. Προφανώς δουλειά της μαμάς του. Εκεί επεμβαίνω και εξηγώ στο παιδί πώς να προσεγγίσει τη γάτα ή το σκύλο και λέω και καμιά κουβέντα στη μαμά.
Υ.Γ. Όλες μου οι φίλες με παιδάκια μου δήλωσαν ότι δε θα ξαναρθουν στο σπίτι γιατί φοβούνται το γατί και τις τρίχες!!:down: Εγώ συνεχίζω πάντως την προσπάθεια :cool:

κοιταξτε τις μητερες τις καταλαβαινω,ανησυχουν ακομα κι αν το παιδι τους βηξει..Αλλα κατι τυπους μη μου απτου σαν τον ξαδερφο μου δεν τους μπορω με τιποτα.Ετσι ηταν και η πρωην μου,μη δει γατα αρχιζε την τσιριδα...

Εγω κοριτσια να δειτε τι περναω με την γυναικα μου που δε συμπαθει τις γατες αλλα εζησε με 2 για 4 χρονια και τωρα ζει με την γατα μου επι 8 χρονια.Ομηρικοι καυγαδες .Ζει βεβαια σε ενα συγκεκριμενο δωματιο και βγαινει και καμμια βολτα το βραδυ η οταν λειπει η γυναικα μου.

κοιταξτε τις μητερες τις καταλαβαινω,ανησυχουν ακομα κι αν το παιδι τους βηξει..Αλλα κατι τυπους μη μου απτου σαν τον ξαδερφο μου δεν τους μπορω με τιποτα.Ετσι ηταν και η πρωην μου,μη δει γατα αρχιζε την τσιριδα...
Αλήθεια πως μπορούσες να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος μισεί κάτι εσύ που αγαπάς;
Εγώ ή θα του άλλαζα μυαλά ή θα τον ξαπόστελνα!!!

Εγω κοριτσια να δειτε τι περναω με την γυναικα μου που δε συμπαθει τις γατες αλλα εζησε με 2 για 4 χρονια και τωρα ζει με την γατα μου επι 8 χρονια.Ομηρικοι καυγαδες .Ζει βεβαια σε ενα συγκεκριμενο δωματιο και βγαινει και καμμια βολτα το βραδυ η οταν λειπει η γυναικα μου.

το κουκλι που έχεις στην φωτο είναι; και πως αντεχει και δεν το λατρευει;
γουστα είναι αυτα.:/:

Και πως αντεχει ετσι κλεισμενο το ζωντανο;Η γυναικα σου δεν την συνηθισε πλεον;8 χρονια ειναι αυτα φιλε.Εδω η μανα μου συνηθισε το γατο στο διμηνο...

Την συνηθησε καπως δεν την μισει βεβαια αλλα δεν θελει και πολλες επαφες.Το δωματιο ειναι ανετο εχει προσβαση σε μεγαλο μπαλκονι και δεν νομιζω οτι εχει προβλημα.Αυτη ειναι που εχω στην υπογραφη μου.

υποκλείνομαι στους άντρες γατόφιλους της παρεας!!!
η αλήθεια είναι όμως ότι αν και δεν συμφωνώ δεν μπορώ να μην καταλάβω τις κυρίες σας. αν κάποιος δεν τα συμπαθει δεν μπορεις να τον αναγκασεις να τα αγαπήσει. και ισως να μην είναι το καλυτερο και για ενα γατακι να ζει σε εχθρικό περιβαλλον πόσο μαλλον κλεισμένο σε ένα δωμάτιο. είναι σιγουρα καλύτερα απο τον δρόμο αλλά από ένα άλλο σπίτι που θα μπορούσε να περιφέρεται άρχοντας και ανενόχλητος ίσως να μην είναι.

Οταν γνωριστηκαμε ειχα 2 γατες και της ειπα οτι εγω παω πακετο μ αυτες.Το ανεχτηκε 4 χρονια.Μετα αρχισαν οι γκρινιες για τις τριχες και οι γνωστοι υποχονδριασμοι.Χαθηκε η ναομι που ειχα κατα την δειαρκεια φιλοξενιας στο χωριο των πεθερικων μου και μου εμεινε η μιμικα και δεν διαπραγματευομαι πλεον καμμια υποχωρηση στο οτι θα ζει μαζι μας.

Οταν γνωριστηκαμε ειχα 2 γατες και της ειπα οτι εγω παω πακετο μ αυτες.Το ανεχτηκε 4 χρονια.Μετα αρχισαν οι γκρινιες για τις τριχες και οι γνωστοι υποχονδριασμοι.Χαθηκε η ναομι που ειχα κατα την δειαρκεια φιλοξενιας στο χωριο των πεθερικων μου και μου εμεινε η μιμικα και δεν διαπραγματευομαι πλεον καμμια υποχωρηση στο οτι θα ζει μαζι μας.
Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω δεν την έχει χαιδέψει ποτέ! Ούτε καν την νιώθει σαν το κατοικίδιο του σπιτιού;
Τόσα χρόνια έπαθε κάτι από τη γάτα η γυναίκα σου;

:D

εγώ απορώ πάντως με συγκεκριμένα άτομα που κάνουν σα τρελά για τους σκύλους και αντιπαθούν πολύ τις γάτες , κάπου έγινε μια ανάλυση και νομίζω όντως ότι το θέμα είναι βαθύ ψυχολογικό στη κεφάλα τους.. :down:

πάντως προσωπικά πολύ δύσκολα δέχομαι ανθρώπους κοντά μου που δεν αποδέχονται είτε τις γάτες μου είτε δε τα κάνουν κέφι καθόλου , νομίζω ότι ένας άνθρωπος που είτε δε τα αγαπάει είτε τα κακομεταχειρίζεται χωρίς κανένα ενδοιασμό μπορεί να συμπεριφερθεί κάλλιστα το ίδιο και σε συνάνθρωπό του :|

Δεν θυμαμαι να την εχει χαιδεψει ποτε ουτε φυσικα να την κακομεταχειριστει αντθετως την φοβαται γιατι ειναι μεγαλοσωμη και χοντρουλα.Φυσικα δεν εχει παθει τιποτα απο την γατα μονο μια φορα που με βοηθησε να την κανουμε μπανιο τρομοκρατηθηκε :( απο την αντιδραση του γατιου.Α και μια φορα που της εκλεψε μια λουτρινη παντοφλα για να παιξει.:lol:

Δεν θυμαμαι να την εχει χαιδεψει ποτε ουτε φυσικα να την κακομεταχειριστει αντθετως την φοβαται γιατι ειναι μεγαλοσωμη και χοντρουλα.Φυσικα δεν εχει παθει τιποτα απο την γατα μονο μια φορα που με βοηθησε να την κανουμε μπανιο τρομοκρατηθηκε :( απο την αντιδραση του γατιου.Α και μια φορα που της εκλεψε μια λουτρινη παντοφλα για να παιξει.:lol:

george νομίζω η πηγή του προβλήματος ήταν το συμβάν με τη παντόφλα...:lol:

:up:

:D

εγώ απορώ πάντως με συγκεκριμένα άτομα που κάνουν σα τρελά για τους σκύλους και αντιπαθούν πολύ τις γάτες , κάπου έγινε μια ανάλυση και νομίζω όντως ότι το θέμα είναι βαθύ ψυχολογικό στη κεφάλα τους.. :down:

πάντως προσωπικά πολύ δύσκολα δέχομαι ανθρώπους κοντά μου που δεν αποδέχονται είτε τις γάτες μου είτε δε τα κάνουν κέφι καθόλου , νομίζω ότι ένας άνθρωπος που είτε δε τα αγαπάει είτε τα κακομεταχειρίζεται χωρίς κανένα ενδοιασμό μπορεί να συμπεριφερθεί κάλλιστα το ίδιο και σε συνάνθρωπό του :|
Ακριβώς!
Κι εγώ έτσι ακριβώς σκέφτομαι. Δεν τους πολυθέλω αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά τι να κάνω, που έχω μια φίλη τέτοια και το έμαθα μετά ότι δεν τα αγαπούσε. Λέει ότι δεν θέλει να αισθάνεται έτσι, ξέρει ότι η γάτα είναι πιο καθαρή κι από το σκύλο, ξέρει ότι δεν πρέπει να κάνει έτσι, αλλά τα σιχαίνεται και δεν τα μπορεί με τίποτα. Ίσως με κάποιο τρόπο να αλλάξει, γιατί υπάρχει και η τρίτη κατηγορία ανθρώπων:
Είναι εκείνοι που σιχαίνονταν τις γάτες και κάτι συνέβει στη ζωή τους και τις λάτρεψαν.

και που να της κατουρήσει και μεσα στην τσάντα ή να της κλέψει κανενα φουλάρι ή κανενα εσώρουχο.:D:D:D:D:D

Εγω παλι πιστευω οτι η πηγη του προβληματος ειναι στο μυολο της γυναικας μου που εκτιμαει ενδεχομενως περισσοτερο κατι διποδα ζωα γεματο υποκρισια και δεν αγαπαει τα τετραποδα κατοικιδια.Και επειδη δεν μπορω τις εντασεις κανω τον χαζο για να μπορω να εχω το γατι στο σπιτι.

Πριν απο χρονια η μια απο τις δυο που ειχα μπηκε κατω απο το παπλωμα αφησε τα κουραδακια της και το πρωι το ανακαλυψαμε:lol::D καταλαβαινεις τι εγινε μετα.....:mad: Χρειαστηκε να επικαλεστω προβλημα με ταχυκαρδιες για να ληξει το θεμα.:lol:

Αχ ρε Νίκο, στο έχω ξαναπεί, εισαι από τις εξαιρέσει στον κανόνα που λένε τα κορίτσια για άντρες-γάτες:):)

Να προσθέσω όμως κάτι στο θέμα? Οι περισσότεροι άντρες δηλώνουν ότι προτειμούν τα σκυλιά μάλλον λόγω συνήθειας κ εγλωβισμού στην εικόνα του σκληρού. όταν όμως γνωρίσουν κ συγκατοικήσουν με γάτες.... τότε αλλάζουν τα πράγματα, και ξέρετε γιατί? Ο δικός μου ενώ ήθελε σκύλο σκύλο σκύλο:P:P κ εντάξει κ εγώ τον λατρεύω, από τότε που πήραμε το γάτο λέει ότι τελικά το προτειμά τον γάτο. Γιατί ? Επειδή ο σκύλος όλο ζητάει, είναι needy - δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση έχει ανάγκες πολλές, κυρίως συναισθηματικές. Ενω το γατί όταν θέλει αγάπες κ χάδια τότε έρχεται. Και ως γνωστό οι άντρες κουράζοντε από τις γυναίκες που όλο ζητάνε επιβεβαίωση κ ατέλειωτη φροντίδα... ότι δηλαδή κ ο σκύλος. :up::up::up::up:

Εγω παλι πιστευω οτι η πηγη του προβληματος ειναι στο μυολο της γυναικας μου που εκτιμαει ενδεχομενως περισσοτερο κατι διποδα ζωα γεματο υποκρισια και δεν αγαπαει τα τετραποδα κατοικιδια.Και επειδη δεν μπορω τις εντασεις κανω τον χαζο για να μπορω να εχω το γατι στο σπιτι.

Δεν εχεις αδικο φιλε.Τουλαχιστον τα τετραποδα σου δειχνουν αληθινη αγαπη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back